icon

Prečo sa po rande neozval?

Včera o 08:15

Príde vám normálne, že chlap sa po každom stretnutí neozve 2-3 dni?
Už sme spolu boli tretí krát von, najesť sa a zase "čakám" tretí deň.
Proste prečo nemôže normálne napísať do 24 hodín?
Aspoň zo začiatku čakám malú iniciatívu/potvrdenie z mužovej strany.
Čo si o tom myslíte?

Strana
z3
anonym_edb386
Včera o 08:16

@anonym_autor a nemôžeš mu napísať niekedy aj ty prvá?

anonym_b7051b
Včera o 08:17

Fuu už by som nikam nešla

doriiis
Včera o 08:18

Má ťa len na zabavu

muchotrafka298
Včera o 08:18

Ked nie je nic lepsie, ide s tebou. Dnes to nie je nic neobvykle. Chlapi to robia standardne, ze ma rozrobenych viac a podla potreby sa tej ktorej ozve alebo aj neozve.

autor
Včera o 08:19
@muchotrafka298

Ked nie je nic lepsie, ide s tebou. Dnes to nie je nic neobvykle. Chlapi to robia standardne, ze ma rozrobenych viac a podla potreby sa tej ktorej ozve alebo aj neozve.

@muchotrafka298 ale my sa vždy dohodneme dopredu, ideme 1x za týždeň, podľa mňa nemá čas na ďalšie

autor
Včera o 08:20
@doriiis

Má ťa len na zabavu

@doriiis nič sme spolu nemali, ani pusa. Neviem či je to zrovna zábavné keď on všetko zorganizuje, ideme von a potom odmlka

anonym_5f1010
Včera o 08:20

Niekto nie je moc na pisanie, takeho si musis vychovat. Celkovo pises primalo, aby sa dalo zistit, ci je iba mumak, alebo si nizsia priorita. Daj mu podmienku, bud sa bude ozyvat, alebo ziadne stretko. Plus mu mozes pisat prva aj Ty a tak urcit intenzitu pisania.

muchotrafka298
Včera o 08:21
@anonym_autor

@muchotrafka298 ale my sa vždy dohodneme dopredu, ideme 1x za týždeň, podľa mňa nemá čas na ďalšie

@anonym_autor nebud naivna. Neozyva sa Ti, dohaduje sa dopredu, 1 x tyzdenne. Co si myslis, ze robi tie zvysne dni? Ked je chlap zamilovany a ma seriozny zaujem, pise denne, stretnutia navrhuje a pod.

anonym_9acede

Si si ista, ze to bolo rande?

ivik4

Preco si si tak ista ze nema cas na ine? Ved ste len 1x do tyzdna spolu

autor
@muchotrafka298

@anonym_autor nebud naivna. Neozyva sa Ti, dohaduje sa dopredu, 1 x tyzdenne. Co si myslis, ze robi tie zvysne dni? Ked je chlap zamilovany a ma seriozny zaujem, pise denne, stretnutia navrhuje a pod.

@muchotrafka298 veď ale my si píšeme každý deň, len vyslovene po stretnutí sa neozve pár dní a potom zase v pohode píšeme celý deň. Nechápem tomu

autor
Včera o 08:22
@anonym_9acede

Si si ista, ze to bolo rande?

@anonym_9acede neviem...

autor
Včera o 08:24
@ivik4

Preco si si tak ista ze nema cas na ine? Ved ste len 1x do tyzdna spolu

@ivik4 poznáme sa dlho, má prácu, koníčky, je introvert

pribinak
Včera o 08:25

Asi by má takýto “vzťah” nebavil. Však na začiatku by to malo byt intenzívne a horúce, toto ju nuda

anonym_c6c3c8
Včera o 08:29

Možno sa riadi nejakými “super” alfa samcovskymi radami od samozvaných vzťahových koučov 😅

muchotrafka298
Včera o 08:30
@anonym_autor

@muchotrafka298 veď ale my si píšeme každý deň, len vyslovene po stretnutí sa neozve pár dní a potom zase v pohode píšeme celý deň. Nechápem tomu

@anonym_autor a preco sa teda po stretnuti neozyva? Ked ma zaujem? Chlap co ma zaujem necaka 2-3 dni. Stretli ste sa viackrat. Tak neviem, kde je problem. Pokial s tym nie si OK, tak mu to povedz a nech Ti to vysvetli. Mna by tiez tento vztah nebavil, ze mam sa doprosovat a cakat, kedy sa pan ozve a naplanuje stretnutie.

autor
Včera o 08:31
@muchotrafka298

@anonym_autor a preco sa teda po stretnuti neozyva? Ked ma zaujem? Chlap co ma zaujem necaka 2-3 dni. Stretli ste sa viackrat. Tak neviem, kde je problem. Pokial s tym nie si OK, tak mu to povedz a nech Ti to vysvetli. Mna by tiez tento vztah nebavil, ze mam sa doprosovat a cakat, kedy sa pan ozve a naplanuje stretnutie.

@muchotrafka298 ja neviem veď ja sa pýtam na názor

pribinak
Včera o 08:31

Koľko má rokov? A ty?

autor
Včera o 08:36
@pribinak

Koľko má rokov? A ty?

@pribinak máme okolo 30

moonlight1210
Včera o 08:37
@anonym_autor

@ivik4 poznáme sa dlho, má prácu, koníčky, je introvert

@anonym_autor mozno je z takej socialnej interakcie vzdy emocne presyteny a potrebuje klud, aby sa dal dokopy. Ak je introvert, moze byt.

Ale - aj zalubeny introvert vie zrazu jednat ako slabsi extrovert a byt pritomny stale. Lebo to pre neho nie je zataz, kedze je s milovanou osobou. Nerobi take veci, ze sa jej neozyva (ibazeby robil kdesi zatvoreny, odkial nemoze volat a pisat, lebo tam nie je signal. Ale to by ona o jeho praci vedela a daval by jej info, ze sa teraz par dni neozve.).

Tu mi pride, ze ta berie viac ako partacku, nez moznu partnerku.

Alebo skusa inernetove tahy typu - neozvi sa jej hned po rande, nech si nemysli, ze mas velky zaujem a netahas potom za kratsi koniec.
Chyba totiz v tych radach casto to b) neprezen to, aby si nemyslela, ze nemate vobec vztah a nedala prednost inemu, co sa jej ozyvat bude. 🙂

pribinak
Včera o 08:39

Asi by som začala uvažovať nad niekym iným. Tuto nevidím veľmi perspektívu

anonym_3ef7dc
Včera o 08:45

Skús napísať Danielovi Magyarovi o svojom probléme a možno ti poradí 🤷‍♀️

muchotrafka298
Včera o 08:47
@anonym_autor

@muchotrafka298 ja neviem veď ja sa pýtam na názor

@anonym_autor tak sa opytaj jeho. On jediny vie na toto odpovedat, preco sa takto sprava. A to,ze je introvert s tym nema nic spolocne.

earlgrey
Včera o 08:53

Tak si píšete každý deň alebo nie? píšeš, že po stretnutí sa 2-3 dni neozýva, dohadujete sa dopredu na stretnutí a potom píšeš, že si píšete každý deň celé dni 🤷‍♀️

autor
Včera o 08:57
@earlgrey

Tak si píšete každý deň alebo nie? píšeš, že po stretnutí sa 2-3 dni neozýva, dohadujete sa dopredu na stretnutí a potom píšeš, že si píšete každý deň celé dni 🤷‍♀️

@earlgrey týždeň má 7 dní

anonym_00e3ee
Včera o 09:03
@muchotrafka298

@muchotrafka298 presne tak to je. Bez výhovoriek. Zažila som aj jedno aj druhé a ten rozdiel medzi mužom, ktorý o teba nemá reálny záujem a mužom ktorý to myslí vážne, je obrovský. Po mojich skúsenostiach.. keby som videla takú slabú iniciatívu zo strany chlapa tak ma už viac nezaujíma. Všetko ostatné sú výhovorky. Môj teraz už snúbenec vo mne nikdy nevyvolal také pochybnosti. Od začiatku bol iniciatívny, chcel sa somnou stretávať, plánoval, zaujímal sa o mňa a tým pádom som aj ja bola iniciatívna a cítila som sa pri ňom dobre. Úplný rozdiel oproti tomu čo som zažila predtým keď sa trebalo pomaly doprosovať - toto nikdy viac.

niki35
Včera o 09:05

@anonym_autor jednoduchá odpoveď - nemá o teba vážny záujem a ty strácaš čas.

earlgrey
Včera o 09:11
@anonym_autor

@earlgrey týždeň má 7 dní

@anonym_autor Veď ja viem ale ty v jednom príspevku píšeš, že sa neozýva a potom že každý deň ste v kontakte...takže nie ste každý deň v kontakte...jeden deň sa stretnete, 2-3 dni sa neozýva a potom ste 3 dni v kontakte pokiaľ sa znova nestretnete...

A byť si istá, že nemá nikoho iného, je ako byť si istá, že zajtra napadne pol metra snehu. Napíš prvá, veď z teba neubúdne.

veselo_neveselo
Včera o 09:13

@anonym_autor zas a znova, ak nieco cakas, musis to oznamit. Na nejake naznaky sa s niektorymi ludmi naozaj hrat neda.

Ved mu napis aj sama, uz ste sa videli viackrat, tak co ti brani? Mozno potrebuje klud on, mozno si mysli, ze potrebujes klud ty, aby nevyzeral ako dotieravy, ze hned po rande ziada od teba este viac. Moze to byt na jednu i druhu stranu. Pokial si to nepoviete, tak sa mozno kazdy trapite a zbytocne.

Ak je to fajn chlap, ja osobne by som sa len kvoli tomuto neoduvala, lenze ja myslim ze fajn chlapov je ako safranu, tak preto 🙂

ivik4
Včera o 09:15

Ja si myslim ze mu mozno si sympaticka ,rad s tebou sem tam travi cas a preto sa stretnete, no na viac (vazny zaujem o Teba) to nevidim. Mozno tam chyba Ta iskra a fyzicno k Tebe. Keby mal zaujem o nieco viac,to by si hned citila

Strana
z3