icon

Prečo väčšina mužov odmieta nosiť kondóm?

9. feb 2026

Už ma to začina dobre štvať , ano su chlapi ktory menia partnerky a oni vyslovene s kondomom chcu , lebo kazdy tyzden alebo den maju inu su promiskuitetny aj ja som trochu ale nie az uplne .. Lenze niektory si sami daju kondom a vacsina to odmieta a zacina sa mi to hnusit chcem aj ja to menit stale lenze menila som a potom behala po gynekologii a co vidim dnešne dievčata ,to tiež menia a neboja sa ničoho , lenze ten chlap nemusi mat priznaky .. A uz mi je to aj blbe napominat niekoho kvoli tomu .. 🙄

Strana
z3
crazy_cat_lady
9. feb 2026

Tak nebud promiskuitna :D neviem, co cakas za rady

enmery
9. feb 2026

😄🍿
Tie chyby a mentálne nastavenie, ja sa tu neskutočne smejem. Ďakujem. To som po dnešných správach potrebovala😂

babababka
9. feb 2026

Väčšina?Vlastná skúsenosť?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_00b9c4
9. feb 2026

Sama menis partnerov a im za to nadavas? Najdi si staleho a mas pokoj. Lepsia rada neexistuje. Ved povedz, bez ochrany ziaden sex. Posomru, ale nakoniec si povedia, ze lepsie s ako nic.

a0
9. feb 2026

Bože miesto kondomu rieš svoju snahu používať cudzie výrazy 🤣🤦‍♀️. Aj keď si odmyslím obsah tejto diskusie, tak veru nie si najostrejšia ceruzka

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_0c435e
9. feb 2026

tak im povedz ze si promiskuitna a striedas to mozno potom skor budu ochotni si dat kondom

anonym_56ab0c
9. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ešte raz a pomaly, to že rada roztahujes nohy je promiskuita nie promiskuitita 🤦🏻‍♀️

enmery
9. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Nepremýšľala si nas tým,že máš poruchu ososbnosti-Hraničná porucha osobnosti? Vtedy sú baby promiskuitné a myslia si, že ďalší sex ich vnútorne naplní, čo sa nestane a striedajú, správajú sa nekontrolovateľne, plus zlé domáce prostredie.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_8e22ce
9. feb 2026

Skôr by ťa malo stvat, že sa správaš ako stetka.

jblheart
9. feb 2026

@anonym_autor Trochu promiskuitná znamená niečo že si stále trochu panna ale nie až úplne ? 😂😂

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_20e760
9. feb 2026

Jdu blejt 🤮

danica2711
9. feb 2026

ach jaj... ty si nielen "promiskuitetná", ale ešte aj hlúpa...

jblheart
9. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor To musíš teda ešte zamakať. Ja som za 26 rokov nemal ani toľko párov topánok čo si ty mala partnerov ale zas ja nie som súťaživý typ ako ty. 😂😂

enmery
9. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Akú liečbu navrhol psychiater? Žiadnu?Alebo to len ty nedodržiavaš?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
jblheart
9. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Tak tomu verím... však sa v tých kruhoch pohybuješ.. Ja sa zas riadim heslom - kvalita nad kvantitou 🙂😂

januska12323
9. feb 2026

Nechceš sa radšej liečiť a nájsť si stáleho partnera?

enmery
9. feb 2026
@jblheart

@anonym_autor Tak tomu verím... však sa v tých kruhoch pohybuješ.. Ja sa zas riadim heslom - kvalita nad kvantitou 🙂😂

@jblheart Upokoj sa a neotravuj, nedá Ti, ty zúfalec. Táto baba je chorá. A neliečená.

anonym_f9c559
9. feb 2026

@anonym_autor nepomýlila si si stránku? 🤔

autor
Autor odpoveď zmazal
jblheart
9. feb 2026
@enmery

@jblheart Upokoj sa a neotravuj, nedá Ti, ty zúfalec. Táto baba je chorá. A neliečená.

@enmery Ja od nej ani nič nechcem tak neviem čo tu vyskakuješ na mňa 😵 Ja si myslím že je to aj tak trollia téma a tak k nej aj pristupujem.

petamich
9. feb 2026

Ano presne tak, daj si kondom alebo nic...a prosim ta porad sa s odbornikom, nie kvoli promiskuite, skor kvoli tomu, ze ta je iba dosledok zrejme nejakych traum

Strana
z3