icon

Premena mužov na ženy. Zvládli by ste to vo vzťahu?

pasomnica
26. mar 2025

Premena chlapa na ženu - zámena manželiek
akurát dávajú tú časť, kde prechádza muž tranzíciou na ženu a partnerka s ním aj napriek tomu zostáva. Vedeli by ste si to predstaviť vo vzťahu, že by sa váš chlap zrazu rozhodol byť ženou? 😃

Strana
z2
mimer
26. mar 2025

Nie,nase cesty by sa rozisli.

marca12
26. mar 2025

@pasomnica Netusim,co by som robila. Urcite by som pri nom stala a pomohla mu. Ale asi by sme spolu neostali. Krasny film o tejto tematike bol Danske dievca.

96sofia96
26. mar 2025

Asi by sme spolu neostali, možno by som to časom pochopila, jeho pocity, túžby a tak… ale nešlo by to, čo sexuálny život a pod.

vanilkovazmrzka
26. mar 2025

V asexualnom vztahu by to nemusel byt taky problem. Ale v beznom heterosexualnom vztahu si dost dobre neviem predtavit, ze by som ako zena mala zit miesto muza so zenou, ked som na chlapov 🙂

vorkola
26. mar 2025

No s Pano Bohom, to uz aj Slovensko sa opici po zapade,,,? No kde sme prisli ?Mame tu slintacku akrivacku,,a riesime inakych somarov ?

liusa82
26. mar 2025

Nie.Ja sa jej ani nečudujem že si našla bokovku.Neschvalujem nikdy takéto konanie milenky a milenci to nie ale tu si o to o ten babochlap koledoval.Nemal sa ani ženiť a zakladať si rodinu ked vedel ako na tom je.Mal sa dať teda preoperovať a bol by pokoj.Ešte kým bol slobodný a nie on si ešte aj deti urobí a ožení sa.Ona si chúda brala chlapa so vším všudy a takto ju oklamal prakticky.Ja by som to brala ako zradu z jeho strany a rozviedla sa.A on sa ešte aj rozčuluje a uráža že ho podviedla.A on čo spravil prakticky obrátil život naruby aj jej aj deťom.Celé zle.Nedalo sa na to dívať.Len zo zvedavosti som do dopozerala čo tam dorobia

sisaka
26. mar 2025

@pasomnica keďže nie som bisexual tak by som s ním určite neostávala, až aa mi žalúdok zdvyhol pri tej predstave. Našťastie sme z generácie, kde trans ľudí bolo minimum, takže nám to nehrozí, aj deti máme mentálne v poriadku a nie sú ľahko ovplyvniteľné sociálnymi sieťami.

1gramofon
26. mar 2025

Nezostala by som a ani by som nebola oporou, šak mne samej by bolo príšerne po takom niečom

terezkaarthuramax
27. mar 2025

Moc nechapem. On si nebral tu zenu z lasky? Povedal jej to? To je vec k ktorej jeho zena vediet mala... Mne by vadilo kebyze sa mi s tym nezveri... Ja som za to sa poriadne spoznat ked s niekym chodim. Nemam rada rozvod...neviem si taku situaciu predstaviť

vandica
27. mar 2025

@pasomnica nie nezostala. Som na chlapov, tak prečo by som mala. A to podotýkam, že to neodsudzujem, proste sa narodil do zlého tela. Mala som kolegu, ktorý bol predtým zena a bol to neskutočný človek, aj v robote ho mal kazdy rád, išlo z neho brutálne dobro, a na výzor by nikto nepovedal, že bol žena. A to v tej firme pracoval najskôr ako žena a potom išiel na operáciu. Chcel odtiaľ odísť potom, ale nestretol sa so žiadnym opovrhndutim, tak zostal.
Ale toto čo bolo v zamene bolo dosť divné. A hlavne tie deti, zrazu nehovoria tati, ale Dominika? 🫣

martinka13
27. mar 2025

Určite nie.

hellionka
27. mar 2025

Aj takto môže vyzerať totálne sebectvo. Urobiť si dve deti a potom sa rozhodnúť, že veď ja vlastne chcem byť žena …

bielasovicka
27. mar 2025

A kde to dávali, by som si to pozrela.? On ma deti, a teraz sa dá preoperovať, a co potom povedia deťom, že máte síce otca, ale je to vlastne žena? Och môj bože

moonlight1210
27. mar 2025

Ak chce byt zena, bude si potom hladat partnera najskor. Predpokladam. A kedze mna pritahuju muzi, tak by to neslo. Takze by sme sli od seba. Ale mohli by sme ostat kamosi.

karinss
Autor odpoveď zmazal
karinss
27. mar 2025

Mne je najviac luto tej zeny a deti lebo toto je otras ako to moze dovolit aj ona aby snim zili v jednom dome s pozerali sa na to zvratenie chovanie svojho “otca”….Pre mna by prestal existovat a pre moje deti tiez… nesuhlasila by som s tym ani by som ho nepodporovala a citila by som sa velmi sklamana a oklamana ze to vedel ako sa citi napriek tomu zalozil rodinu to je uplne sebecke…

unicornlady
27. mar 2025

Nie, nezostala by som s ním. Raz keď som si vzala muža, tak má aj byť mužom.

Videla som upútavku na tú Zámenu manželiek, takže viem, o čom hovoríte.
Inak tá herečka Ellen Page (teraz Elliot Page) bola najprv lezbička, v homosexuálnom manželstve, mala aj manželku. Potom sa preoperovala na chlapa a tiež sa s ňou manželka rozviedla (hoci najprv počas tranzície bola jej oporou).

vevebono
27. mar 2025

Ja som celu dobu rozmýšľala, ci sa takéto stavy dnešnou medicínou nedajú liečiť 🫢 no hnus a grc
A potom ma napadlo, ze vlastne keď si neberiem pôžičky, napácham nejaké činy, a prejdem zmenou, zmenia mi pohlavie, meno, aj rodné číslo, tak môžem začať odznova? S čistým štítom.. (berte to s nadhľadom prosím)
Ale toto by som nedala, chlap je chlap. A chudák deti. Moj ocko je moja mama

unicornlady
27. mar 2025

@vevebono O tom je tuším teraz ten kontroverzný film (netuším za čo nominovaný na toľko Oskarov) Emilia Pérez. Že chlap zmení identitu, aby sa zbavil zodpovednosti za nejaké veci z minulosti.

napr. tu je o tom rozbor :

https://www.youtube.com/watch?v=vTEHmHkP6iE
terezkaarthuramax
27. mar 2025

@bielasovicka zámena manzeliek markiza

tiezjedna
27. mar 2025

@pasomnica ja si to predstaviť neviem, ale poznám osobne taký prípad. Neuveriteľné, strašné, obdivuhodná a náročné zároveň. Tak ten príbeh vníma ja.

qrstxyz
27. mar 2025

Neviem síce, o čo presne ide v Zámeme manželiek, lebo to nepozerávam, ale určite by som s takým chlapom neostávala, ani mu nebola oporou v tranzícii. Dokonca ani kontakt by som s takým človekom neudržiavala, z celej tej predstavy mi je zle. Maximum, čo by som bola ochotná spraviť, je poradiť dobrého psychiatra, čo by mu tie sprostosti dostal z hlavy.

lija22
27. mar 2025

kriste hlavne moj muz by bol velmi nepekna zena. On je tak muzny muz, ze to by ziadne hormony nepreonacili 🙂 juj ale tuto cast si pozrem

vandica
27. mar 2025

@qrstxyz ver, že ani taký človek z toho nie je nadšený, že je v inom tele. A toho psychiatra myslim, ze navštíviť musel. To nie je len, že zrazu si zmyslel že chce byť žena, tak ide na operáciu a hocijaky lekár mu len tak začne podávať ženské hormóny a spraví mu plastiku tam dole a aj hore. Je za tým dlhá cesta, posúdenie od psychiatra, že naozaj ten človek tu premenu potrebuje, atd, atď.
Keby som takého človeka nepoznala, tak by som to odsudzovala asi tiež, ale ako som spomínala vyššie, je to jeden úžasný človek, a nie je asi človek, ktorý by ho nemal rád.
Odsudzujem ale to čo bolo v tej zamene, to už je fakt trochu cez, aby zrazu deti svojho otca nenazyvali tati, ale Dominika. Tomu fakt nerozumiem, že to aj tá mama dovolila toto. Mohla mu byť oporou, ale už nie vo vzťahu, ale už len ako kamaratka a ísť od seba.

minenkaa
27. mar 2025

Ano zostala ,ale ja zas nevidím ľudí ako mužov a ženy ,ale jednoducho, len ako ľudí .Svojho muža milujem ako človeka ,sme spolu cely zivot a čokoľvek, on bude chcieť spraviť ,vždy mu budem stat za zadkom

predavamknihy
27. mar 2025

Nie, s tak tazko psychicky narusenou osobou by som vo vztahu neostala,co to je preboha za otazku??? Jaj pockaj zabudla som ze dnes taka moda, treba integrovat...
To fakt len v zamene manzeliek mozu odvysielat

jaskolka
27. mar 2025

Ja si to neviem predstaviť,proste keď si raz vezmem muža,a odrazu ten mi povie,že bude ženou,v podstate "klasický sex končí"a deti ho majú volať ženským menom? Strelené úplne podľa mňa,ja nič obdivuhodné na tej žene,ak s ním ostane, nevidím,čo tam mám obdivovať? Ok,nech sa teda rozvedie a ide sa operovať aj na koňa,ale nie že chce viesť úplne bežný život ako doteraz,veď v tom živote sa už im prevrátilo všetko. Z otca sa akože stane čo? Druha mama? Kamoška? Čo kto vlastne?
Keď teda sa cítil stále "ako žena"na kieho čerta sa ženil a robil si deti? Či sa predtým tak necítil,len teraz mu "strelilo"z riti do hlavy?

romiada
27. mar 2025

@pasomnica najprv by som sa asi citila zradená, oklamaná. Možno zmätená v tom ako to vysvetliť deťom. Ale v konečnom dôsledku každého vnímam ako ľudskú bytosť so svojimi strachmi aj túžbami, takže by som asi nezanevrela naňho ako na človeka.

prasiatko30
27. mar 2025

Tiez si to neviem predstavit. Ale su zeny co dokazu ostat aj v taklmto vztahu. Vid pripad karla sofia gascon - aj dceru maju spolu. Ja by som to nerozchodila

sisska96
27. mar 2025

Nieeee nie som buze....ant

Strana
z2