icon

Prešli ste si neverou?

dadinko000
22. apr 2025

Dobry den je tu neaka mamicka ktora si presla neverou a visla z toho? Ja to mam opacne preto sa chcem spytat ci by sa nasla neaka mamina ktora by si somnou pisala a radila nic ine zatim nehladam dakujem

maca1984
22. apr 2025

Skús ešte raz, lebo priznávam, ja ti nerozumiem.
Z čoho mala vyjsť ?
A čo máš opačne ?

elenka.k
22. apr 2025

@maca1984 no ja som to tak pochopila, že asi ona podviedla svojho mn. a cíti sa previnilo - skôr.

dadinko000
autor
22. apr 2025

@maca1984 no ze sa dostala stoho ze ju podviedol ostala sama napr.si nasla ineho mna podviedla ale syna ma ona takze by som chcel niekoho kto ma aku taku skusenost a podelit sa

dadinko000
autor
22. apr 2025

@elenka.k mna byvala priatelka podviedla este vo vztahu ako sme boli spolu a tak hladam niekoho kto ma neaku skusenost stakim niecim ze by sme sa podelili porozpravali otom

123profil321
22. apr 2025

@dadinko000 v prvom rade si změn v nastaveniach na muža...

terezkaarthuramax
22. apr 2025

Ja vôbec nerozumiem..co pises.
Ale asi trošku hej hladas niekoho koho tiez podviedli? poznam muža čo ho podviedla žena. Teraz je šťastné ženatý s inou ženou... Žial nemam naňho kontakt. Je mi blbe pytat od chlapov ich cisla.

ahhola
22. apr 2025

V com sa potrebujes prplat, okrem pravopisu, nevyslo, idem dalej. Nemas ako chlap co na praci❓

petamich
22. apr 2025

Prosim ta a co chces riesit, ved ste rozideni a zije s inym chlapom. Na co chces riesit ako sa z nevery dostat, ved ty sa nemas z coho ona uz sla dalej, chod aj ty 🤷‍♀️ a nie furt temy zakladas.

ibajaanikiny
22. apr 2025

@maca1984 to je ten,co ho podviedla zena,handrkuju sa tusim aj o dieta. Ak si dobre pamatam,uz byva inde,blizko nich,tak neviem,na co teraz ta tema opat

elenka.k
23. apr 2025
@dadinko000

@elenka.k mna byvala priatelka podviedla este vo vztahu ako sme boli spolu a tak hladam niekoho kto ma neaku skusenost stakim niecim ze by sme sa podelili porozpravali otom

@dadinko000 aha, už rozumiem, to mi je ľúto, ale v prvom rade sa s tým musíš vysporiadať ty sám, nie je dobre sa trápiť, pre niekoho, kto ťa má - mal - v riti. Prepáč, ale nestojí to za to a možno o pár mesiacov, nájdeš tú pravú, tak to malo byť - asi.
Veľa sily.

milos81
23. apr 2025

@dadinko000 čo potrebuješ vedieť ?