Priateľ a ezoterika
Pekný večer, ako by ste reagovali keby vaš partner navštevoval vesticu?týždenne u nej nechal aj 150€ hoci dobre zaraba..
keby tam ide raz za rok ok ale kazdy tyzden a nechat tam take peniaze.. normalny nebude ... a aj ked su tojeho penize jeho zivot tak uz by mi blikala kontrolka ..
to bude dezolat... ruky preč
Maják by mi v hlave svietil.
čosi to je veľa kade aké bludy mu možno hovorí a ten len platí zbytočné. Skonči to s nim môže to byť ešte horšie Jeho naivita nemá hraníc. A ta sa teší že ho oklame každý týždeň 150 eur za mesiac 600 eur tvoj priateľ musí na tie peniaze stavať do roboty ráno a ONA mu masíruje mozgy hlúposťami a príde si na pekné peniaze bez roboty. Mali by ste dieťa chýbalo by vám z rozpočtu kopec peňazí. Skonči to bude ešte sa to zhoršovať.
Urcite je to len vestica?
Ahoj,
ci uz je to vestica, kouč alebo kamarat - kazdy tyzden je moc! Ak to je skutocne tak, on v tom pripade nie je schopny urobit sam rozhodnutia v zivote.
To je na celej sotuacii najhorsie aj keby vam tie peniaze nikdy nechybali.
To je rovnake, ako ked si chlap/ zena bez nazoru rodicov ani neprdne, s prepacenim. To nie je clovek zrely, vobec by som ho vo svojom zivote ako partnera nechcela. Uz tu podobna tema bola. Nakoniec mu vestica zakazala s priatelkou aj spavat, lebo na neho prenasala zle energie 😁 Hladaj inde, lovu vzdar 😉
Už zase ty?🤦♀️Stále si s tým blbom? 🤔
magor
A je to veštica, alebo šľapka? Lebo tá frekvencia návštev skôr pripúšťa tú druhú možnosť. A asi aj tá cena za služby 🤔 .
???? Nech skúsi radšej liečenie, v štátnom zariadení a zadara

Cvok. S takým by som nerandila. Z toho skôr či neskôr bude veľký problém