icon

Priateľ a ezoterika

27. sep 2022

Pekný večer, ako by ste reagovali keby vaš partner navštevoval vesticu?týždenne u nej nechal aj 150€ hoci dobre zaraba..

pribinak
27. sep 2022

Cvok. S takým by som nerandila. Z toho skôr či neskôr bude veľký problém

syslik81
27. sep 2022

keby tam ide raz za rok ok ale kazdy tyzden a nechat tam take peniaze.. normalny nebude ... a aj ked su tojeho penize jeho zivot tak uz by mi blikala kontrolka ..

zmrzlinka2021
27. sep 2022

to bude dezolat... ruky preč

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
viestta
27. sep 2022

Maják by mi v hlave svietil.

dilino
27. sep 2022

čosi to je veľa kade aké bludy mu možno hovorí a ten len platí zbytočné. Skonči to s nim môže to byť ešte horšie Jeho naivita nemá hraníc. A ta sa teší že ho oklame každý týždeň 150 eur za mesiac 600 eur tvoj priateľ musí na tie peniaze stavať do roboty ráno a ONA mu masíruje mozgy hlúposťami a príde si na pekné peniaze bez roboty. Mali by ste dieťa chýbalo by vám z rozpočtu kopec peňazí. Skonči to bude ešte sa to zhoršovať.

lintu
27. sep 2022

Urcite je to len vestica?

evita_g
27. sep 2022

@lintu veštenie so šťastným koncom :D

pukina
27. sep 2022

@lintu presne mi to iste napadlo :D

svetlonos
27. sep 2022

Ahoj,
ci uz je to vestica, kouč alebo kamarat - kazdy tyzden je moc! Ak to je skutocne tak, on v tom pripade nie je schopny urobit sam rozhodnutia v zivote.
To je na celej sotuacii najhorsie aj keby vam tie peniaze nikdy nechybali.
To je rovnake, ako ked si chlap/ zena bez nazoru rodicov ani neprdne, s prepacenim. To nie je clovek zrely, vobec by som ho vo svojom zivote ako partnera nechcela. Uz tu podobna tema bola. Nakoniec mu vestica zakazala s priatelkou aj spavat, lebo na neho prenasala zle energie 😁 Hladaj inde, lovu vzdar 😉

janinka007
27. sep 2022

Už zase ty?🤦‍♀️Stále si s tým blbom? 🤔

danica2711
28. sep 2022

magor

monika2012
28. sep 2022

A je to veštica, alebo šľapka? Lebo tá frekvencia návštev skôr pripúšťa tú druhú možnosť. A asi aj tá cena za služby 🤔 .

daniela2202
30. sep 2022

???? Nech skúsi radšej liečenie, v štátnom zariadení a zadara