icon

Problém dosiahnuť orgazmus

Včera o 21:42

Sama pri masturbácii cez klitoris áno, ale pri partnerovi vôbec... Mňa to trápi aj jeho, ale napríklad normálny vaginálny orgazmus som nedosiahla nikdy. Neviem ani ako to mám cítiť, kedy budem blízko alebo čo, stále stresujem že sa zase nespravim a on sa bude nudiť po dlhej dobe.... Veľmi sa hanbím za to

anonym_9d2f7e
Včera o 21:46

Toľko žien ho nedosiahne , veď ide o intimitu , nie orgazmus ako taký
Popravde , mnoho chlapov vôbec netrápi, či orgazmus zažiješ/nezažiješ

anonym_1c2fbf
Včera o 21:53

A co tak mat sex. Ked uz chcete mat vrchol, zostane zasunuty, ty si to spravis sama, potom skonci on a vsetci spokojni ... a mas orgazmus pri sexe ...

lindusss2016
Včera o 22:19

@anonym_autor jednoduche riesenie, pomoz si rukou ori sexe a mas po probleme. Ja nechapem, ze niekto sexuje bez orgazmu. Pride mi to take, ze na co potom 🤷

anonym_54cbe8
Včera o 22:33

@anonym_autor veľa žien vaginálny orgazmus nemôže dosiahnuť, pretože nie sú dostatočne inervované v tejto oblasti... Nemáš sa za čo hanbiť. Takže si buď pomôž sama, alebo prečo by ťa nemohol takto urobiť on. Povec mu že máš rada keď sa dotýka tvojho klitorisu... Veď sa môžete nejako dohodnúť. Ak budeš príliš často predstierať, časom sa staneš frigidná.

anonym_1005ec
Včera o 23:21
@lindusss2016

@anonym_autor jednoduche riesenie, pomoz si rukou ori sexe a mas po probleme. Ja nechapem, ze niekto sexuje bez orgazmu. Pride mi to take, ze na co potom 🤷

@lindusss2016 Ja mávam niekedy problém orgazmus dosiahnuť aj sama a to si dovolím povedať, že svoje telo dobre poznám, toto je proste u žien individuálne. Sex si napriek tomu užívam, lebo mi je to príjemné aj fyzicky, aj psychicky, tá blízkosť partnera a nikdy som nemala pocit, že to nemá zmysel, aj ak vyvrcholenie zrovna neprišlo . Je to pre mňa jedna z tých veci, kde je dôležitá cesta a nie cieľ.

demodun
Včera o 23:31

@anonym_autor aj podľa mňa sa priveľmi stresuješ a sleduješ. Vôbec si to ani neužívaš. Veď sa uvoľni a nechaj to plynúť. Keď to nebudeš siliť, tak to určite príde.

anonym_8b8b44
Dnes o 00:18

treba k sexu pridat aj inu stimulaciu, nepoznam zenu, ktora by mala len vaginalny orgazmus bez inej stimulacie

anonym_7c5ce7
Dnes o 00:32
@anonym_8b8b44

treba k sexu pridat aj inu stimulaciu, nepoznam zenu, ktora by mala len vaginalny orgazmus bez inej stimulacie

@anonym_8b8b44 prečo by nemohla dosiahnuť vaginálny orgazmus bez inej stimulácie?

anonym_4509d2
Dnes o 01:38
@anonym_8b8b44

@anonym_8b8b44 tiež s týmto nesúhlasím. Nemám žiadnu inú stimuláciu a vaginálny orgazmus dosahujem skôr ako klitoriálny. Ale zas nedosiahnem ho vždy, je to individuálne.

anonym_8b8b44
Dnes o 02:40
@anonym_7c5ce7

@anonym_8b8b44 prečo by nemohla dosiahnuť vaginálny orgazmus bez inej stimulácie?

@anonym_7c5ce7 vacsina to tak ma a ked autorka nevie mat vaginalny orgazmus nechapem preco si to odopierať a nepouzit pri sexe nieco na stimuláciu klitorisu

lindusss2016
Dnes o 04:48
@anonym_1005ec

@lindusss2016 Ja mávam niekedy problém orgazmus dosiahnuť aj sama a to si dovolím povedať, že svoje telo dobre poznám, toto je proste u žien individuálne. Sex si napriek tomu užívam, lebo mi je to príjemné aj fyzicky, aj psychicky, tá blízkosť partnera a nikdy som nemala pocit, že to nemá zmysel, aj ak vyvrcholenie zrovna neprišlo . Je to pre mňa jedna z tých veci, kde je dôležitá cesta a nie cieľ.

@anonym_1005ec áno, blizkost a intimita sú super a ak ti to stačí a tvoj partner je tiež spokojný, tak asi to bude ok. Avšak z úvodného príspevku autorky cítim, že u nich to tak nie je a že sú frustrovaný z toho sexu obaja. Rozhodne to treba riešiť, lebo nefungujúce sex je priama cesta k nefungujúce mu vztahu

a0
Dnes o 05:28

Za mňa najpodstatnejšie je, aby sa partner venoval hlavne zvyšku tela, nie len vagíne a rozvášnil tak ženu. Rovnako tak ty, nemysli na orgazmus ale užívaj si dotyky, hladkanie,kľudne trošku experimentov... a tiež cviky na panvové dno nie sú na škodu - pripadne Venušiné guličky.

ankare
Dnes o 05:33

@anonym_autor Tiež dosahujem len klitor. orgazmus a najlepšie sa viem urobiť,keď som hore. Pri iných polohach malokedy.

cultor_thalami
Dnes o 05:49

@anonym_autor Orgazmus nie je cieľová páska, ktorú treba preťať v limite. Problém nie je vo vás, ale možno v tom, že dnešný svet (aj ten intímny) je príliš rýchly a zameraný na výsledok. Skúste sa s partnerom vrátiť k pomalosti. K rituálu, kde je vašou jedinou úlohou prijímať pozornosť a jeho úlohou je učiť sa mapu vášho tela bez toho, aby sledoval hodinky. Keď žena pocíti, že muž má nekonečnú trpezlivosť a že ju uctieva v každom momente, hlava sa vypne a telo začne hovoriť. Doprajte si ten luxus neriešiť koniec, len prítomnosť.

anonym_4a66c6
Dnes o 06:12

V živote som nemala vaginálny orgazmus, absolútne tam nie je pre mňa nič vzrušujúce. Mám iba kliroriálny orgazmus a ten viem pri správnej stimulácii dosiahnuť za 3 minúty, aj za menej možno. Stačí vedieť...a. keď sa nedá, tak sa urobím sama. Vôbec s tým nemám problém. Pre mňa sex nie je o orgazme, je to intimina, blízkosť, vášeň, je to puto medzi mužom a ženou v tom momente.

anonym_e00ccb
Dnes o 06:32

Ja sa urobím cez klitoris hocikedy do 2 minút ale pri sexe v žiadnej polohe ani s pomocou klitorisu. Keď mám niečo vnútri klitoris necítim 🤷‍♀️ keď som bola mladá a začínala som sexuálny život myslela som si ze po pôrode sa to zmení. Nič sa nezmenilo. Čakala som ze po druhom pôrode,, po tridsiatke.. A predsa nič. Tak som to vzdala. Táto aktivita nemá pre mňa význam, keď chcem orgazmus urobím si ho sólo kľudne aj bez sexu a bez všetkého. Načo do seba nechať pol hodinu busit keď to nemá zmysel. Navyše mi je to vnútri nepríjemné a po potrate spred roka to je už čistá bieda. Odvtedy som mala sex raz aj to nepríjemný. Takže už nič. Som spokojná takto 😃 menzes mam pravidelný bolesti pri nom nemám nemusím sa strachovat z chorôb a otehotnenia a orgazmus mam kedy chcem bez žiadnej námahy 😃

anonym_1005ec
Dnes o 06:33
@lindusss2016

@anonym_1005ec áno, blizkost a intimita sú super a ak ti to stačí a tvoj partner je tiež spokojný, tak asi to bude ok. Avšak z úvodného príspevku autorky cítim, že u nich to tak nie je a že sú frustrovaný z toho sexu obaja. Rozhodne to treba riešiť, lebo nefungujúce sex je priama cesta k nefungujúce mu vztahu

@lindusss2016 s tým úplne súhlasím, ja som to nemyslela úplne k autorke, len som chcela dať pohľad na to, prečo má niekto sex aj bez orgazmu, keďže si písala, že to nechápeš.

lindusss2016
Dnes o 07:10
@anonym_1005ec

@lindusss2016 s tým úplne súhlasím, ja som to nemyslela úplne k autorke, len som chcela dať pohľad na to, prečo má niekto sex aj bez orgazmu, keďže si písala, že to nechápeš.

@anonym_1005ec tak možno som sa zle vyjadrila, uznávam. Nechápem, prečo má niekto sex, ktorý ho obťažuje a je mu nepríjemný. Ja si to bez orgazmu úplne neviem predstaviť, ale je pravda, že v mladosti som nemala orgazmus pri každom sexe a tiež má to bavilo. Zároveň v tom bola aj istá dávka napätia, či bude alebo nie 😀. Ale takto mi to naozaj nejde do hlavy, že ľahnem, na 5 min roztiahnem nohy a ešte mu pri tom zastonam, nech si myslí, aký je úžasný a nejak to pretrpim.

michaela329
Dnes o 07:17

A sex sám o sebe Ti je príjemný? Partner Ťa priťahuje? Ak áno, tak jednoducho nech orgazmus zariadi on cez klitoris a to ostatné si užite podľa možnosti 🤷 Hlavne aby si nedostala kvôli tomu blok, do ničoho sa nenút a nepredstieraj, má to byť príjemné obom - ale vaginaly orgazmus nie je nevyhnutný, keď je aj ina cesta.

anonym_7fa4c9
Dnes o 07:37

U nás to bolo o skusani. Partenrka mala viac partnerov a orgamzmus nikdy vnútorný nezazila vlastne pri nich žiadny iba ak sama. Trvalo to kým sa dokázala uvoľniť. Súhlasila že použijeme šatku na oči a ozaj pomohlo vedela viac precítiť. Zistili sme ze potrebuje skôr pomalú hlboku penetráciu a min 12-15 minút a orgazmus prišiel ozaj neskutočný cez krčok maternice. Potom už ho dosahuje bežne akoby sa jej to otvorilo. Cez klitoris rukou jazykom nemala problém nikdy ale nieje to take silne ako ten vnútorný. Mám rad ako ju doslova vypne po tom
Cervikalnom orgazme údajne sa tak vola.

risokorol
Dnes o 09:56
@anonym_1005ec

@anonym_1005ec Ahoj som muž ktory ťa rad pozve na prijemne posedenie pri kave v dobrej atmosfere ,som Gabriel a ty ?

alantroj
Dnes o 09:59

Ja som dost sebecka v tomto. Ja ten orgazmus proste chcem. Ale som aj dost vzrusiva cize to nie je problem. Ono casom uz viem v akej polohe a uhle je to istota. Sex vnimam ako hudbu, mam rada ked je premenlivy, tempom aj polohami ale fakt chcem ten happy end. Jedine odporucania - skusat, experimentovat, skus si dat panvu vyssie , alebo zacat sex aj ked nie si este moc vzrusena. Budes partnera viac citit.

anonym_1005ec
Dnes o 10:24
@risokorol

@anonym_1005ec Ahoj som muž ktory ťa rad pozve na prijemne posedenie pri kave v dobrej atmosfere ,som Gabriel a ty ?

@risokorol Ahoj Gabriel, ja som vydatá, teší ma

risokorol
Dnes o 13:36

Ahoj aj ja som zenaty prezrad niečo o sebe zahadna neznama , aky maš životny pribeh . Zaujimaš ma .