Problém s orgazmom pri pohlavnom styku
Maju to všetky ženy ze pri styku nemaju orgazmus ? Lebo ja mam malokedy a nechcem to paetnerovi povedať je dost na to taky citlivy lebo niesom moc skusena môže to byt aj tym?
@autor koľko máš rokov? Ja som začala mávať orgazmus až keď som lepšie spoznala svoje telo
A on si to doteraz nevsimol?? ked mu to chces povedat... 😳😳🤦
@modrykolibrik pred 30tkou nasa rodina je dost nabozna preto tak neskoro
@veronikaszabova vie iba o tom že ma to boli vkuse nechápem to doktor mi k tomu nic nepovedal ze mam užívať len vitamíny
Ženy dosiahnu orgazmus v drvivej väčšine úplne inak ako si myslí tvoj partner a ty 🙂
@autor nesmieš do toho miešať náboženstvo inak to nepôjde. Záleží aj ako sa o teba stará partner, predohra? Skús si kúpiť Venušine guličky mne veľmi pomohli. Ale záleží aj na partnerovi. Ja som si môjho vycvicila. Žena potrebuje dlhší čas na orgazmus a väčšinou chlapy dlho nevydržia.
Koľko vydrží tvoj?
teba sex bolí a teba trápi orgazmus? 😳 venuje sa ti partner vôbec pred sexom? počas sexu? sex nesmie bolieť (teda ak to práve tak nechceš 🤭 ale to by si potom asi neriešila u lekára že ťa bolí, čiže toto nechceš)
@modrykolibrik no práveže moc nevenuje
Tak to musíš zmeniť. Predohra proste musí byť pretože ak ťa to boli môže to byť tým ,že nie si dostatočne vlhká a ten prienik tá potom boli
Kto maže ten jede,takže treba zohnať lubrikant a nového chlapa
Ake vitaminy sa beru na bolesti pri styku? 🙄
@minenkaa Noveho chlapa? Ste normálna
@modrykolibrik ano dakujem
Však a či chces prezit zivot s niekým čo na teba v posteli kašle a áno som na rozdiel od teba normálna
@autorka
Nie určite to nieje tým, že si neskúsená.Ešte nie si dostatočne pripravená/vzrušená.Mala by si to povedať manželovi, prečo to tajiť.Nám ženám to trvá dlhšie(ako 5 minút) a určite to nieje o tom aby bol iba muž uspokojený.
Tu sa pekne potvrdzuje, ako velmi potrebna je vztahova a sexualna vychova v skolach. Co z toho, ze su pobozna rodina, ked si klamu vo vztahu….
čo znamena - " je na to citlivý" ked je neschopny, sebecky, alebo lenivy, tak ho budes chvalit do nebies a ako sa on dozvie, že ty nemaš orgazmus? prečo sa ti nevenuje? prečo nerobi sex taky, aby tebe robil dobre? prečo ho ty nevyžaduješ? to čo je za otazku - či nikto nema orgazmus - tipujem, že väčšina má ...prečo ta trapi, že on je na to citlivý? teraz budeme všetkych neschopnych ludi chvalit, lebo su na to citliví? maš milion sposobov ako dosiahnut orgazmus cez predohru, vyber vhodnej polohy, cez masaž, experimentovanie, pomôcky, venovat sa zvlašt každej časti tela, striedat polohy, že ty spoznaš svoje telo, potom ho vedieš, hlasovo sa da naznačit, čo ti robi dobre - ale ked on je na to citlivy a ty ho nechceš ranit, tak nič sa neda robit, musiš žit bez orgazmu až do smrti
Ja by som skôr začala otázkou, či si teda orgazmus už zažila - a či cez klitoris ( z predu) alebo z dnuka ( pri sexe ).
Ja napríklad pri sexe dosiahnem vrchol, len keď som ja hore ..
Pri iných polohách nie.
Možno je to tým, že tempo a všetko si riadim sama..
A bod dva..
Sex ťa bolí ?
Kde presne ? Muž je moc obdarený ? Alebo veľa priráza ?
Veľa krát pomôže zmeniť polohu.
Alebo kvalitná predohra
Tak toto bude tym, ze partner je neskuseny alebo ignorant. Ale moj, aj ked bol neskuseny, tak sa snazil a orgazmus mam skoro stale. A ked nie, tak su na to objektivne dovody a je to malokedy. A bolelo ma to napriklad len pri zapaloch, ked som bola sucha alebo nestacila predohra, ze bola napriklad rychlovka, aj to nie tak, ze by som sla za doktorom. Ty potrebujes sa dostat do takeho stavu, ze si total uvolnena, vlhka a nevies vydrzat tu tuzbu, ako chces toho muza v sebe citit. Ty toto podla mna ani nemas, len to pretrpis... Vtedy aj orgazmus budes mat raz dva. Sex nie je len dnu a von a hotovo. A my sme krestania, katolici a ja som mala iba tohto jedneho muza a on mna a naucili sme sa. Toto vobec s nabozenstvom nesuvisi. Ale ba, suvisi, muz nema byt sebec! Takze ani dobry krestan nebude, ked na Teba kasle a je mu jedno, ze Ta to boli...🤕
@karolinakr tie zeny tam vrieskaju asi len tak..
Áno vrieskajú v potme asi len tak,veď je to film,hrajú ,sú to herci
A toto je tak krásny príklad chýbajúcej sexuálnej výchovy ,tvoji rodičia sa nebozkavali pred tebou ,neobjali,netľapli po zadku ,veď aj toto je predohra,to nielen vraziť dnu a šuchať,oni sex odzadu ,bez lásky,natvrdo a za vlasky je fajn ,ale iba vtedy keď sú obaja na to pripravený
Vieš o tom je najdôležitejší sexuálny orgán je hlava,tam sa to všetko začína a aj konci
@oktober3 Bude to asi polohou lebo zo zadu vzdy dosiahnem tak ja neviem a s predu ma to boli ked je on na mne
@nevenka tak autorka partnerovi klame🤷🏼♀️ a pise, ze rodina je dost pobozna. Ako toto ide dokopy…
A vztahova a sexualna vychova, zjavne sa s nou rodicia nerozpravali, alebo min nie dostatocne. Keby dostala info v skole, tak by vedela, co je zle v ich intimnom zivote. Poukazujem vyslovene na autorke, ako velmi mladi ludia potrebuju tuto vychovu v skole…
Ako dlho spolu spavate? Ak prve sex skusenosti to sa zlepsi
Autorka, tak sexujte iba zo zadu keď tvrdíš že takto orgazmus dosiahneš a z predu ťa to bolí. Problém vyriešený… nemáš za čo…

Ja mám aj za teba,rovnováha musí byt