icon

Problémy po sexe

10. jún 2025

ahojte, neviem mozno tu take temy uz su ale potrebujem poradit. mam neustale problemy po sexe. s predošlým partnerom som to nemala. obcas mykoza, obcas zapal močových ciest, naposledy som mala vaginozu. chodim s tym ku gyn, stale to preliecim a po sexe sa mi to vrati. vacsinou to zacina ako zapal mocakov a prejde to do zapachajuceho vytoku, popripade nejake svrbenie. neviem uz co mam robit. doktor mi bral aj ster, vravel mi ze partnera preliecit netreba, ze to mam preliecit ja. ja to ale stale preliecim a vrati sa to. moze to byt partnerom, mam ho poslat k urologovi alebo co mam robit ? alebo je to len nieco vo mne ? mate niekto skusenosti ? dakujem. dodržiavam hygienu, beriem kadejaké aj vaginálne probiotiká, aj vsetko ako mi odporučil gynekolog. no aj tak to pride, pri bývalých som to nemala

martul
10. jún 2025

Mali sme to tak isto, nednoznačne musí ísť muž doktorovi. Hneď.

autor
10. jún 2025
@martul

Mali sme to tak isto, nednoznačne musí ísť muž doktorovi. Hneď.

@martul mozem sa spytat aky bol problem ?

tanyan
10. jún 2025

Možno treba preliečiť partnera, možno ti nevyhovuje "kozmetika," ktorú používa. Problém s nedostatočnou hygienou pred / po sexe u partnera nepredpokladám. Teoreticky môže mať napríklad príliš agresívny moč, ak málo pije a ty na to reaguješ.

tato_
10. jún 2025

Sice som opacneho pohlavia, ale ja mam uvedene problemy po navsteve kupaliska/bazenov/vo vseobecnosti verejnych takychto zariadeni. Parnerka vobec

simsalabim
10. jún 2025

A sposobuje to stale ta ista bakteria? Aka? Mozno by pomohol imunolog.

viestta
10. jún 2025

Jednoznacne sa potrebujete obidvaja preliecit. Partner nech si ide pytat vymenny listok na urologiu. On nemusi mat problemy, ale moze byt bacilonosic.

martul
10. jún 2025

No veď ten istý ako ty. Zápaly, výtok, svrbenie nekonečné

autor
10. jún 2025
@martul

No veď ten istý ako ty. Zápaly, výtok, svrbenie nekonečné

@martul ano ale ci sa to vyriešilo tym ze siel partner .. ze co mu zistili alebo cim to bolo

zuzanka.zuzu
10. jún 2025

nevera partnera v tom byť nemôže? na kúpaliská chodíš? partner je na tom s hygienou ako? pred sexom vždy sprcha alebo niekedy po celom dni rýchlovka bez sprchy? vieš, nemusí to byť len o tebe, skús porozmýšľať čo by mohol robiť partner inak ...

martul
10. jún 2025

samozrejme, dostal lieky a lokálnu mastičku, odvtedy je už roky pokoj.

simsalabim
10. jún 2025

Ja som pred niekolkymi desatrociami mala neustale mykozy, vysetreny bol aj partner, nasli mu bakteriu, ktoru preliecili (ale mne to nepomohlo, ja som ju ani nemala, bola to vraj typicka "nemocnicna bakteria" - pred tym bol par tyzdnov nemocnici.) Mne pomohla az homeopatia.

Ale kamaratka mala neustala sa vracajucu e.coli - crevnu bakteriu, pri nej partnera nezvyknu liecit. Partner bol aj na urologii a bol ok. Jej nakoniec pomohol imunolog. Asi aj ty mas crevnu bakteriu, kedze partnera nie je potrebne liecit, vsak?

sense
10. jún 2025

Preliečiť sa musíte obaja.

nevenka
10. jún 2025

No neviem, mam len 1 partnera cely zivot a mavala som to casto, resp. aj mam, ale preliecovat sa extra nemusim, len musim sa vzdy umyt, niekedy probiotika pouzit. Celkovo som citlivejsia. Aj ja som pocuvala, ze sa partner liecit nemusi. Tak ale napriek tomu, siel na urologiu a nic mu nezistili, totalne v poriadku, aj mykoplazmy, chlamydie, obaja. A ja furt, kvasinky, streptokok, bakterialna vaginoza. Teraz si to drzim na uzde.

domkakvet
10. jún 2025

No skoda, ze necitas stare diskusie, su tu na to zaujimave vysvetlenia, moze ist aj o neveru, alebo je to spindira a mnoho ineho.

yoginka231
10. jún 2025

Ja som mala partnera, ktorý viem že mi bol verný. Ale napriek tomu som vkuse mala kútiky, afty, zapalovalo sa mi všetko ... Neviem či to bolo hygienou, alebo čím ale čo som sa s ním rozišla tak už problém nebol.