icon

Problémy s dosiahnutím orgazmu

17. okt 2025

Ahojte chcem sa opýtať koľké z vás dosahujú orgazmus pri sexe ? Ja akosi ten orgazmus pri sexe neviem dosiahnuť a som trosku z toho smutná lebo mám pocit že ten sex ma ani nebavi. Neustále myslím nato že orgazmus pri tomto nedosiahnem 😕

Strana
z2
minenkaa
17. okt 2025

@anonym_autor keby len jeden
Prečo chces orgazmus silou mocou pri styku, však sa môžte kľudne hrať a tak môžeš mať orgazmus

doriiis
17. okt 2025

Veď o tom sex je.. Každý, kto tvrdí niečo iné, klame sám seba.

zuzanita1609
17. okt 2025

No a tvoj sexuálny partner je s tým v pohode,že nemáš orgazmus? Ústa sú (aj) na rozhovory 😉.

goodidea
17. okt 2025

sex bez orgazmu neviem mne to príde ako keby idem na turistiku a nikdy neprídem na vrchol :D také prirovnanie ma napadlo

anonym_069dd1
17. okt 2025

Len si to s ním predstavím a už ho mám.

anonym_fa1c6a
17. okt 2025

Nie pri sexe orgazmus nedosiahnem a moze sa muz snazit akokolvek chce. Orgazmus dosiahnem sama pri masturbacii. A vsetci chlapi si vzdy mysleli, aki su dobri v posteli a ako ma vedia urobit.

anonym_069dd1
17. okt 2025
@anonym_fa1c6a

Nie pri sexe orgazmus nedosiahnem a moze sa muz snazit akokolvek chce. Orgazmus dosiahnem sama pri masturbacii. A vsetci chlapi si vzdy mysleli, aki su dobri v posteli a ako ma vedia urobit.

@anonym_fa1c6a Si to hrala, že si to mysleli?

anonym_fa1c6a
17. okt 2025
@anonym_069dd1

@anonym_fa1c6a Si to hrala, že si to mysleli?

@anonym_069dd1 jednoducho som si to dostatocne uzivala aj bez toho a na konci to prikraslila, on je spokojny, ja som spokojna. Sex nie je iba o orgazme. Ten si viem navodit sama.

anonym_da7573
17. okt 2025

A dráždi sa ti dostatočne klitoris pri sexuálnom styku?
Dotýka sa ťa pri tom za prsia, bozkávate sa...?

Chápem, že sa môže občas stať, že človek orgazmus nedosiahne.
Ale ak by som ho nemala nikdy, či väčšinu času, tak by som ani nemala chuť sa do toho púšťať.

anonym_be4407
17. okt 2025

Mňa urobí pred alebo po. 🤷‍♀️ Samotný sex ako tak ma nebaví a nič pre mňa tie zasuny neznamenajú. Na rozkoš je primárne klitoris nie vagina

mici88
17. okt 2025
@anonym_be4407

Mňa urobí pred alebo po. 🤷‍♀️ Samotný sex ako tak ma nebaví a nič pre mňa tie zasuny neznamenajú. Na rozkoš je primárne klitoris nie vagina

@anonym_be4407 Niekto dosiahne orgazmus aj vaginálne ale samozrejme klitoris je citlivejší takže ako u koho a kto čo preferuje🙂

veltraud
17. okt 2025

U mna to velmi suvisi s fazou. Niekedy sa ma dotkne na ruke a "som", niekedy to nie je take jednoduche. Mna to vsak cele dost bavi, a aj tu, cesta je ciel ;)

anonym_be4407
17. okt 2025
@mici88

@anonym_be4407 Niekto dosiahne orgazmus aj vaginálne ale samozrejme klitoris je citlivejší takže ako u koho a kto čo preferuje🙂

@mici88 sú také ženy to áno ale je ich malé percento, a to väčšie percento žien si myslí že sú chybne lebo dnu nič necítia. Kvôli svetlej výnimke co to dosahujú pri sexe priamo tie ostatne su frustrovane a myslia si ze musia tento štandard spĺňať. Potom si aj muži bohužiaľ myslia ze keď sa partnerka pri sexe neurobí ze je niečo zle ci už s nou alebo s ním.

mici88
17. okt 2025
@anonym_be4407

@mici88 sú také ženy to áno ale je ich malé percento, a to väčšie percento žien si myslí že sú chybne lebo dnu nič necítia. Kvôli svetlej výnimke co to dosahujú pri sexe priamo tie ostatne su frustrovane a myslia si ze musia tento štandard spĺňať. Potom si aj muži bohužiaľ myslia ze keď sa partnerka pri sexe neurobí ze je niečo zle ci už s nou alebo s ním.

@anonym_be4407 áno samozrejme. Svoju odpoveď som nemyslela nejak zle. Len že každá to má inak

anonym_38cb7f
17. okt 2025

Ja som vo svojich 45 rokoch, s celkovo 6 roznymi partnermi dosiahla orgasmus 2x.
Sama kedykolvek. S chlapom len ked sa uvolním vdaka alkoholu.

minenkaa
17. okt 2025
@anonym_be4407

@anonym_be4407 to nie je pravda ,na rozkoš je hlava a vždy len hlava

minenkaa
17. okt 2025
@anonym_38cb7f

Ja som vo svojich 45 rokoch, s celkovo 6 roznymi partnermi dosiahla orgasmus 2x.
Sama kedykolvek. S chlapom len ked sa uvolním vdaka alkoholu.

@anonym_38cb7f možno potrebujes ženu a nie chlapa,to ta nenapadlo?

binarypete
Autor odpoveď zmazal
anonym_be4407
17. okt 2025
@minenkaa

@anonym_be4407 to nie je pravda ,na rozkoš je hlava a vždy len hlava

@minenkaa ta väčšinou nespolupracuje no. Pri klitorise ju nepotrebujem 😁z nuly k vrcholu za 2 minúty. Tam sa nemusím sústrediť ani vypnúť môžem myslieť aj na varenie na hocičo a urobím sa

minenkaa
17. okt 2025
@anonym_be4407

@minenkaa ta väčšinou nespolupracuje no. Pri klitorise ju nepotrebujem 😁z nuly k vrcholu za 2 minúty. Tam sa nemusím sústrediť ani vypnúť môžem myslieť aj na varenie na hocičo a urobím sa

@anonym_be4407 tak potom sa nauč vypnúť hlavu a až potim zistíš čo je orgazmus a bude stačiť aj dvadsať sekúnd

anonym_91b51d
17. okt 2025

@anonym_autor orgazmus dosiahnem dráždením klitorisu. Štandardne dobrí milenci to vedia, neskúseným treba jemne vysvetliť. Najskôr spoločná predohra, nech si dobre vlhká a u nás je to potom pomalý sex zozadu, keď on do mňa zasúva a rukou ma pri tom dráždi, viem sa tak spraviť a páči sa mi aj to, že je vo mne, tiež ma to vzrušuje a proste prilieva to olej do ohňa. Ale priamo zo styku orgazmus nemám. Orgazmus dosiahnem tým dráždením klitorisu. Ale tak my sme dlhoroční milenci, už poznáme každý detail a mikropohyb jeden druhého. On vždy počká, kým som hotová a potom sa vybúri on a mne sa to tak páči a jemu asi tiež 😁😁😁. Skúšali sme aj iné polohy a nastavenia a občas zmeníme, nech okoreníme, ale potom sa aj tak vrátime k tomuto štandardu, máme to takto radi obaja, obaja spoko po akcii 🤷. Tak skúste... Hlavne musíš byť pri tom dráždení klitorisu poriadne vlhká, ináč to bude asi viac trápenie ako zábava. (Na to tá predohra). Uži si to!!! No a v začiatkoch sa ináč môj chlap vytrápil na mne (jazykom), bola som psychicky proste nejak zapuzdrená, že to proste nejde a nejde. Niekedy môže byť chyba fakt aj v tej hlave... Vtedy je trpezlivý partner na nezaplatenie. Teraz už keď ideme do postele, viem, že to proste bude super ako vždy 😁.

anonym_449cf6
17. okt 2025

@anonym_autor u mňa to prišlo až po druhom pôrode
Dovtedy som priamo pri sexe nedosiahla orgazmus vaginalny, musel sa manžel inak snažiť
Pripisujem to hormonálnym zmenám, že sa mi výrazne zvýšila chuť na sex a s tým aj ľahšie dosiahnutie orgazmu

ivik4
17. okt 2025

Treba zmenit chlapa
Do 20tky tiez u mna nikde nic 🙃

pragmaticka
17. okt 2025

K orgazmu potrebujem predohru jazykom alebo rukou drazdenie klitorisu..potom pri samotnom akte sa poslednú dobu spravím aj 3x pri jednom sexe 🙈🙈🙈je to megaaaaaa úžasne, mám však partnera s dlhou výdržou.do pôrodu som dosiahla organzmus len priamym drazdnemim klitorisu alebo pri oralnom sexe. Posledné roky sa to ale zmenilo a teda musím konštatovať že vaginalny orgazmus priamo počas sexu sa tomu druhému absolútne nevyrovná 😍😍😍 Ešte čo som si z môjho sexuálneho života všimla je ,že čo partner to iná poloha, ktorá ma k nemu privedie…s niekým len hore,s iným len klasicky misionár…závisí od tvaru a veľkosti penisu a šikovnosti partnera..sex dnu a von je tak pre zajačikov začiatočníkov

anonym_b12a76
17. okt 2025
@pragmaticka

K orgazmu potrebujem predohru jazykom alebo rukou drazdenie klitorisu..potom pri samotnom akte sa poslednú dobu spravím aj 3x pri jednom sexe 🙈🙈🙈je to megaaaaaa úžasne, mám však partnera s dlhou výdržou.do pôrodu som dosiahla organzmus len priamym drazdnemim klitorisu alebo pri oralnom sexe. Posledné roky sa to ale zmenilo a teda musím konštatovať že vaginalny orgazmus priamo počas sexu sa tomu druhému absolútne nevyrovná 😍😍😍 Ešte čo som si z môjho sexuálneho života všimla je ,že čo partner to iná poloha, ktorá ma k nemu privedie…s niekým len hore,s iným len klasicky misionár…závisí od tvaru a veľkosti penisu a šikovnosti partnera..sex dnu a von je tak pre zajačikov začiatočníkov

@pragmaticka súhlasím uplne a ešte jednu srandu som si všimla, ako som tehotná. Zrazu je iná poloha lepšia. Ale celkovo je sex naj v tehotenstve, akoby som bola viac vyplnená zvnútra a už mi netreba tak veľa. Úplne stačí aj sex bez extra dráždenia. Škoda, že tehotenstvo netrvá večne 😃

anonym_be4407
17. okt 2025
@minenkaa

@anonym_be4407 tak potom sa nauč vypnúť hlavu a až potim zistíš čo je orgazmus a bude stačiť aj dvadsať sekúnd

@minenkaa neviem to. Nedokázala som sa to naučiť odkedy sexuálne žijem. Celkovo mi v hlave beží vždy niečo aj keď len v noci idem na wc hneď sa spustí softvér. Neviem nemyslieť na nič

minenkaa
17. okt 2025
@anonym_be4407

@minenkaa neviem to. Nedokázala som sa to naučiť odkedy sexuálne žijem. Celkovo mi v hlave beží vždy niečo aj keď len v noci idem na wc hneď sa spustí softvér. Neviem nemyslieť na nič

@anonym_be4407 tak najvyšší čas sa to naučiť

anonym_2536ef
17. okt 2025

@anonym_autor ako s kym. Malý gasparko = žiadny orgazmus. Ale zase tiez nemoze byt velmi veľký. Musí byť akurát. A tiež musím byť zaľúbená a cítit lásku aj z neho. Ak necítim, ze ma ľúbi, môže mať gasparka aj zo zlata a orgazmus nebude.

anonym_38cb7f
17. okt 2025
@minenkaa

@anonym_38cb7f možno potrebujes ženu a nie chlapa,to ta nenapadlo?

@minenkaa napadlo, ale to až v dalšom živote... V tomto to nikdy neurobim.

minenkaa
17. okt 2025
@anonym_38cb7f

@minenkaa napadlo, ale to až v dalšom živote... V tomto to nikdy neurobim.

@anonym_38cb7f prečo nie,možno to bude príjemná zmena

Strana
z2