icon

Problémy s intimitou

peter244
1. apr 2025

Ahojte, priateľka má nízke libido, sex je tak raz za mesiac. Trápi ma ďalšia vec. Nechce mi dovoliť jej robiť orálny sex. Ja túžim po tom jej to urobiť pred tým a po milovaní tiež. Veľmi mi to chýba. Nepovedala prečo len že to nechce. Keď už máme raz za čas sex, chce len tak bez predohry a mne to veľmi chýba. Túžim veľmi po tom. Fakt to tak veľmi robí zle niektorých ženám? Je to nepríjemné? Ja už nechápem 🥹 od nej som nikdy nevyžadoval aby to robila ona mne

barka1
1. apr 2025

@peter244 toto je na rozchod. Výrazný nesulad v sexe sa časom prenesie do vztahu.

joesvk
1. apr 2025

Nie je na tom nič nepochopitelné .
Proste mate výrazne iné potreby a preferencie v sexe.
Ak spolu ostanete, budete sa trápiť obidvaja. Ona preto,že bude cítiť, že sa nevie prekonať a že ťa sex s ňou neuspokojuje. Prípadne sa bude musieť kvôli tebe prekonať a robiť niečo, čo jej nie je príjemné.

grof_monte_christo
2. apr 2025

Tvoja priateľka potrebuje asexuala.

mirola
2. apr 2025

možno to len nevies tak ako to ma ona rada, ale to bez komunikacie nejde...

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
2. apr 2025

a ešte toto je gol, ty maš vysoke libido, sudiac podla tvojich sťažnosti ona nizke, ale daš sa s ňou dokopy, držíš sa jej ako kliešť, a ako dlho čakáš, že to takto potiahnete? libido je idealne ked maju dvaja približne rovnake a čo sa tyka aj oralu - približne rovnaky nazor naňho
buchne to, ked ju začneš podvadzať, lebo toto cely život nepotiahneš takto, alebo ano, len sa budeš furt sťažovať
všade sa hovori, že protiklady sa priťahujú, ale v sexe to asi neplatí

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
2. apr 2025

a nie tam dole "až moc" pri tom orálnom sexe? To tiež nie je ideál, ak luxuješ ako Dyson😉

lindusss2016
3. apr 2025

@karolinakr kto vie, aky bol začiatok vztahu... Vtedy obaja vacsinou chcu sex castejsie a casom sa to moze zmenit