icon

Problémy s používaním Lelo Sona 2

Včera o 11:57

Caute baby, je to velmi trapna otázka, ale s možnosťou anonymného prispievania sa mozno dozviem odpoved. Muž mi kúpil na vianoce lelo sona 2 na základe vela pozitívnych recenzií tu co som citala. Lenže ja som nikdy nemala klitorialny orgazmus a velmi mi to ani nie je príjemne skor ma to šteklí alebo ako to nazvať. Pri skúšaní na najnižšej intenzite som vydrzala pár sekúnd a musela som to dat preč a na vyššiu intenzitu by som si netrúfla. Urcite budem skúsat dalej. Okrem klitorialneho som uz zazila asi všetky druhy orgazmov a mávam pravidelne vaginalny. No lenže ked uz mam lelo doma tak ma zaujíma, ci robim nieco zle alebo proste su ženy co sa klitorialne uspokojiť nevedia resp ci sa to da naučiť. Dakujem za postrehy

michaelajednorozec
Včera o 12:00

Ahoj, vezmi si ju do vane, pod vodou budu sonicke vlny trosku ine a mozno sa ti to bide pacit

autor
Včera o 12:10
@michaelajednorozec

Ahoj, vezmi si ju do vane, pod vodou budu sonicke vlny trosku ine a mozno sa ti to bide pacit

@michaelajednorozec dakujem za radu vyskúšam 🙂

anonym_600468
Včera o 14:08

@anonym_autor chce to chvíľu čas kým sa s ním naučíš robiť. Určite to hneď nevzdávaj. Mne to trvalo asi 10x kým som nato prišla ako sa mi to páči. A to už ani najsilnejší stupeň nie je dosť silný 🤣

autor
Včera o 19:20
@anonym_600468

@anonym_autor chce to chvíľu čas kým sa s ním naučíš robiť. Určite to hneď nevzdávaj. Mne to trvalo asi 10x kým som nato prišla ako sa mi to páči. A to už ani najsilnejší stupeň nie je dosť silný 🤣

@anonym_600468 no som úprimne zvedava ci mi to nieco bude robit ked nikdy nic😂 dakujem za reakciu aj radu

anonym_020810
Včera o 19:46

@anonym_autor Ani mne to nevyhovuje. Klitoris je vyhrkany a o dalsom orgazme mozem akurat tak snivat. V kazdom pripade to musis kusat. Nedavaj si priamo na klitoris, ale kusok dalej.

anonym_67aeb0
Včera o 19:58

@anonym_autor ja mám tak citlivý klitoris, že mi je z toho až fyzicky zle s lelom našla som si svoj systém😉ak si nikdy taký orgazmus nemala musíš sa to naučiť čo ti je príjemné a čo je už príliš.Ja nám tetaniu, takže som nervovo a svalovo viac vzrušiva účel splní, ale necítim sa tak dobre ako pri vaginálnom