Proč vybočiť z komfortnej zóny vo vzťahu?
Baby prepáčte že verejne ale hanbim sa... s manželom mame intímny život ale naozaj len večer po sprche, vtedy teda aj oralny sex. Dnes prišla situácia a manžel chcel aby som sa ústami pohrala, že vyjdeme trošku z komfortnej zóny.. ja som ho zrušila, lebo mi prišlo blbé si ho dat do úst keď nebol čerstvo po sprche. Vysmejete ma ale muž zostal zarazeny😅 potom už aj ja... nevravím trebalo by nám trošku aj vyjsť zo stereotypu ale ja si neviem predstaviť ze len tak a idem...mam to zakódované že také sa robí po umytí...
ked nás veľmi tlačí čas alebo chuť,tak už sám automaticky ide aspoň opláchnuť do umývadla s intim mydlom.nemusi byt komplet sprcha.mne sa to tiež hnusi vyslovene ,ani ja neroztiahnem nohy ,nech robí orál ,keď som neumyta.
Plus sa po každej veľkej potrebe umývame zospodu.
Tak som rada,že sme sa zosuladili.
Na začiatku som mu ale tiež musela povedať moju predstavu, niekedy mi povedal v začiatkoch ,že musím mať všetko nachystané a potom to kazí atmosféru.ale cez to vlak nejede u mňa 😁
Vidiet,ze sa nehanbis!
Vo vseobecnosti ma hygienu pri sexe kazdy nastaveny inak. Za mlada som mohla aj ... No to je jedno, teraz mi to pride fuj 🤣🤣 tiez len po sprche
toto je riadne nekomfortna zona...si mu mohla povedat ok, ist po vedro studenej vody, vyliat mu ho na oneho a by zazil aj on nekomfortnu zonu

Haha, vobec to neni trapas, neviem si to ani predstavit. Je mozne ze v prvotnom osoali lasky by som bola ochotna, ale po tolkych rokoch nevidim dovod neminut 5 minut v sprche
Nie je to trapne, mal sa ist umyt.
Prečo trapna situácia? Nemám nič proti spontannemu sexu ani nemusím mať sex večer a len po tme ale keby chcel oral tak smer kúpeľňa... A je jedno ci v provo druhí alebo neviem koľko ošiali lásky....
Podľa mňa trápny je ten, kto sa tvári zarazene lebo žena mu ho odmieta vyfajčiť neumyteho. Na rovinu by som mu povedala, kde je problém. Ak nepochopí, nabudúce mu ju daj ty pooblizovat neumytu, ako sa bude tváriť on 😆
No neviem, ak su tu take co lubia ten za-predkozkovy encian nech sa paci. Podla mna to smrdi ked muz nie je cerstvo umyty. Ako aj my zeny tam zblizka nevoniame. Vsak moč sa tam v teplucku rozklada s bakteriami. To jak vylizat mu pazuchy po 5 hodinach. Dakujem, neprosim. 😃👍
Ja chcem mať takéto starosti a nechcem mať sex akýkoľvek len po sprche,najlepší sex je kdekoľvek a kedykoľvek.Inak veľa ľudí miluje vôňu a chuť ľudského tela
Pouličné pracovníčky si nosia vodu vo fľaši a opláchnu 😂😂😙
Oplachnut je zalezitost minuty...doma urcite. Estecaj mimo domu sa da, aj ked necakane v prirode, flasa z vodou.... a ked sa ozaj nic neda, tak drzim vtaka v trenkach. Easy.
A od nás chceš počuť vlastne čo?
Byt v manzelstve a mat sex vzdy len po tme a po sprche. Ze vam to tolko aj vydrzalo. Aj toho najlepsieho gulasu sa clovek casom preje.
Oj škoda, bola tu pred pár dňami už žiaľ zrušená téma o mamičke, ktorá by ti v tomto vedela poradiť 😅 Aby to malo grády, potrebujete k tomu ešte odparkovane dieťa v kočíku v obchodnom centre pri prebalovavom pulte, a pre vás prazdnu WC kabinku. Ona v tej téme dosť do detailov rozpisovala, prečo je to takto lepšie a teda sumarizujuc jej rady: nehanbi sa, takto to má byť, nekazte to zbytočným umývaním 😁 (prepáč, musela som na odľahčenie)
A ked sa to robi v autach, v prirode, ci inde mimo dosahu vody, to ako sa to robi? Este dobre, ze existuju male balenia mieralnych vod, treba ju mat stale v kabelke, lebo co, ak sa pritrafi? 😆
@greywolf a nepomysli si chlap že to je humusacka?😅😃 ze mam ocikany po celom dni a ona mi ho teraz vyoblizuje..
@oblecenie99 ej, zase mi nieco uniklo 😲😝
Myslim ze muz ma menší problem si ho umyť 🤣 veď len ho vytasi pod vodovodny kohutik pusti vodu 😁🤷🏼🐛
A?
Nikdy neziadam fajku bez sprchy. Je to naozaj no go.
@oblecenie99 jooooj ach tak to je škoda, že to zmazali. Ja som teda schopná mnohých veci, aj sex na záchode som už v podguráženom stave mala, ale chýbalo tam to decko v kociari. A tiez by to bolo asi nevhodné, keďže to bolo v poslednom pajzli v Petržalke 😂 anyway na tento zážitok nemám dobré spomienky.
V každom prípade autorka, je pekné, mužovi robíš orál, sú aj také ženy, ktoré to skrátka nejakú rady. Myslím si, že tým že sa trochu umyje sa mu nič nestane. A hawk tuah tiež vzdy nie je dostatočný 😉
Kks a pokračovanie bude oblízať okakanú riťku?😅

Mať tvoje problémy 🙈 veď skus aj niečo iné noo