Prvé znaky nevery
Ahojte....
Sme pred rozvodom. Deti to už vedia. Po novom roku chcem podať žiadosť.
Za poslednú dobu je muž nejaký kľudný a dobre naladený. Vie veľmi dobre, že ja mu do mobilu nepôjdem. On je ten čo sa mi snažil nabúrať mail....
Vzhľadom k tomu, ako ma kontroloval, ponižoval, vulgárne nadával,snažil sa ma oddeliť od rodiny, kamarátov.... Neviem, príde mi to divné, ale teraz je nejaký spokojný.
Je to ticho pred búrkou alebo už môže mať nejaký iný objekt?
Ale máte skúsenosti?
Ďakujem
@anonym_autor je uplne jedno aky ma dovod, ak sa planujes rozviest nemusia ta uz jeho dovody zaujimat, iba ak si na pochybach, co sa tyka rozvodu.
no ťažko povedať, nemáme žiadne skúsenosti s tvojím mužom 🙂 tu ti ozaj nepomožu skusenosti iných žien.
Bolo by mi úplne jedno či je kľudný alebo čo. Pre teba je dôležité ísť so za svojim, mat svoj ciel
Aka nevera? Ved ste rozideni, idete sa rozvadzat. Uz by ma netrapilo, ze ci niekoho ma...
Ak ste sa dohodli na rozvode už predsa nejde o neveru ani keby s niekym spaval.. ste rozídení a treba doťuknúť len formality..
@anonym_autor je uplne jedno aky ma dovod, ak sa planujes rozviest nemusia ta uz jeho dovody zaujimat, iba ak si na pochybach, co sa tyka rozvodu.
@anonym_718160
@mirola
@pribinak
@domkakvet mne je úplne jedno či niekoho má či nie. Rozvod je istota z mojej strany. On s rozvodom nesúhlasil a robil cirkus. Ale zrazu prišlo také divné ticho... Osobne by som bola aj rada, keby niekoho mal.... Akože, áno, zle som to nazvala, že nevera. Ospravedlnujem sa. Manželstvo je mŕtve už dávno. Len na to ako agresívne reagoval, aj na to ako dlho ho poznám, neviem čo od toho čakať ...
Neviem,čo chces počuť. Ťažko povedať, prečo je taký,veď to nikto nemôže vedieť. Môže niekoho už mať,a nemusí,môže sa jednoducho už s tým,že idete od seba, vyrovnávať, spracovávať to v sebe...
@anonym_autor Mozno ticho pred burkou, ale kvoli rozvodu, mozno nieco vymysleli s jeho pravnikom. Nemusi v tom byt hned milenka.
@anonym_718160
@mirola
@pribinak
@domkakvet mne je úplne jedno či niekoho má či nie. Rozvod je istota z mojej strany. On s rozvodom nesúhlasil a robil cirkus. Ale zrazu prišlo také divné ticho... Osobne by som bola aj rada, keby niekoho mal.... Akože, áno, zle som to nazvala, že nevera. Ospravedlnujem sa. Manželstvo je mŕtve už dávno. Len na to ako agresívne reagoval, aj na to ako dlho ho poznám, neviem čo od toho čakať ...
@anonym_autor najskor asi chce aby si za nim banovala.
vôbec by som to neriešila , rozvadzaš sa , bolo by mi to totalne jedno,
zahod minulost , nerieši ju , ži tym čo bude
ked sa uz idete rozvadzat naco mu chodit do mobilu, tam sa chodi, ked clovek potrebuje si len utvrdit co tusi
@anonym_autor kamaratka sa tak rozvadzala. Najprv boli v manzelskej poradni lebo on sa rozvadzat nechcel, chcel udrzat manzelstvo. Potom akoby otocil, zmenil nazor a z rozvodom suhlasil. Uz mal novu frajerku.
@anonym_autor kamaratka sa tak rozvadzala. Najprv boli v manzelskej poradni lebo on sa rozvadzat nechcel, chcel udrzat manzelstvo. Potom akoby otocil, zmenil nazor a z rozvodom suhlasil. Uz mal novu frajerku.
@anonym_autor nedaj sa vydierat strachom, presne o to mu ide, detom neubliž nie ..
a ten zvyšok vieš si rovno zariadit zakaz približenia alebo podobne, porad sa s pravnikom aké dôkazy
v čom ti realne môže ubližit
@anonym_autor Autorka ty mas proste z neho strach. Tu vobec netreba riesit, ci niekoho ma alebo nie, alebo ci je kludny alebo nervak. Je to v prvom rade narcista, co je dost nebezpecny clovek, staci ak mu prepne tym nespravnym smerom. Ano mozno sa len vyziva v tom,ked sa ti vyhrazal,v tom tvojom strachu, ale zial od takeho cloveka nikdy nevies co mozes presne ocakavat, ked mu prepne. Neda sa ti ist za ten cas do rozvodu aj s detmi k rodicom? Alebo k pribuzním? Byt/dom, v ktorom byvate je tvoj, jeho alebo spolocny? Deti maju kolko rokov? Co sa tyka rozvodu, daj tam aj navrh, aby deti zverili do tvojej starostlivosti. Vsetko toto preber s pravnikom, kludne aj tvoj strach, mozno ti bude vediet poradit, ako vyriesit cas do rozvodu, prip.aj nejaky cas po rozvode, aby ste boli v bezpeci. Drzim ti moc palce, bud silna❤️
Ale to je len divadlo keď vravíš že mení nálady a správanie
... Počkaj ako sa bude správať na súde keď príde na lámanie chleba... Hneď sa vyfarbi neboj
@anonym_autor v strehu kludne bud ale ries svoju buducnost. Ak ma byt sud tam este moze kopat vymyslat ale ak mas istotu oslobodi ta to. Nevenuj mu tolko myslienok

@anonym_autor
Mozno ma tusaka ze sa s nim planujes rozviest a hra to na teba, ze vlastne on je OK a ty si ta psycho...
Urcite mu never