Radšej bohatý s malým alebo chudobný s obdarením?
Radsej bohaty a s malym, alebo chudobny a obdareny? Dlhodoby vztah vybrat si mozes len jedneho. Koho?
Poslednú dobu sa tu vrece roztrhlo s témou o malom alebo veľkom. Každý deň téma či je lepší malý, veľký, tenký, hrubý. To píše tá istá osoba ? A možnosť bohatý a obdarený nemáš?
Radsej bohaty a obdareny, ako chudobny s malym😄
@anonym_autor bohaty s malym
Je to uplne v poriadku , dufam ze raz takeho stretnem
@anonym_autor a ine kvality partnera su nepodstatne? Co je vysledkom tejto ankety? A co znamena bohaty, chudobny, s malym,obdareny... to je taka otazka typu akoze: som v skole, nudim sa a pisem spoluziackam listocky a tajne sa na seba velavyznamne usmievame a chichuname a citime sa zaujimavo 🙄
Prezradím ti tajomstvo, nie každej žene vyhovuje príliš obdarený chlap. Môže to byť nepríjemné, dokonca bolieť. Takže ak je možné vybrať si len z týchto dvoch, tak ten s malým. A prachy by boli ako bonus 😄
@anonym_autor Rozumný si vyberá vždy to, čo mu chýba 😀. Mám aj ja otázku: Môžeš si vybrať vrece peňazí alebo vrece rozumu, čo si vyberieš?
Poďme sa baviť v reálnych číslach... Koľko cm je malý, koľko cm je veľký? Chudobný je chudobný oproti milionárovi alebo je bezdomovec? 😀 Všetkého veľa škodí... srandy bokom, pozerám na veľa iných vecí pri výbere partnera
Beriem bohatého. Vzhľadom na môj vek, mám už iné hobby ako sex.... pomaly ale iste.
bohaty.. je jedno akeho ma 🙂
V tychto temach? Hoc by bol menej obdareny. A ani nie bohaty. Len nech je normalny 🙈 lebo toto tu nezachrani nic.
@anonym_autor v tomto prípade platí pravidlo... radšej plakať v mercedese ako v autobuse 😅😅 takže za mňa jednoznačne prvá možnosť. A ešte jedna vec, veľký neznamená zaručene aj dobrý milenec.
Bohatý, s malým a nech mi kúpi veľkého kamoša 😋
@anonym_autor To ako neexistujú iné kvality u muža, ako veľkosť prirodzenia a bankového konta? Žiadnu nezaujíma, aký je, aké má hodnoty, iba sex a materializmus? No to ste niektoré dosť povrchné vo výbere partnera. Ani sa nečudujem, že je tu každá druhá téma o tom, ako vám to vo vzťahu nefunguje.
@anonym_autor To ako neexistujú iné kvality u muža, ako veľkosť prirodzenia a bankového konta? Žiadnu nezaujíma, aký je, aké má hodnoty, iba sex a materializmus? No to ste niektoré dosť povrchné vo výbere partnera. Ani sa nečudujem, že je tu každá druhá téma o tom, ako vám to vo vzťahu nefunguje.
@pr85 ja si myslím, že túto tému založil muž, len neviem či bohatý s malým alebo chudobný s veľkým 😅
@anonym_autor prečo sa pýtaš na fóre? Nemáš občiansky? My nebudeme s nikým z nich zit. 🤷♀️
@anonym_b5662d To je možné.
@pr85 no čo, dáme ten orál? Keďže si ho nikdy nemal, iba raz cez kondóm? Manželka sa musí pozerať a učiť. Inak my sme tiež veľmi pobožní ľudia, môžeme sa predtým pomodliť.
@anonym_87ea75 Nie, s cudzími ženami nemám záujem. A možno si muž a to už duplovane nie.
@pr85 tak pre dobro tvojej manzelky si pustite nejaky pekny film a zahodte skrupule a normalne si uzivajte jeden druheho. V zivote by som svojmu muzovi nerobila oral cez kondom.
@pr85 po prve myslim si ze autor diskusie je muz. Po druhe, ak je to aj zena, ty sa tak rychlo znevazujuco vyjadris o jednom pohlavi, na zaklade jednej dislusie?
Dnes sú tu fakt "zmysluplné"témy,jeden rieši 69 a ako zistit, či môže orálne uspokojiť ženu a teraz toto...🙈😆
Jeden milionar zomrel pri zväčšovani svojich prednosti, asi bol bohatý s malým a chcel byt bohatý s velkým.a na koniec už nemal nič
To su tie záludnosti života
Teraz ty mi odpovedz - chceš byť živý s malým alebo mŕtvy s velkým?
@anonym_autor Určite radšej s väčším - ale mozgom a funkčným, čo tebe zrejme chýba, keď tu riešiš takéto kraviny

Kks...by som fakt rada vedela kto sa tak nudi, ze ho baví zakladat tieto primitívne diskusie 🤦🏼♀️