icon

Radšej bohatý s malým alebo chudobný s obdarením?

Dnes o 13:38

Radsej bohaty a s malym, alebo chudobny a obdareny? Dlhodoby vztah vybrat si mozes len jedneho. Koho?

Strana
z2
anonym_d46879
Dnes o 13:44

Kks...by som fakt rada vedela kto sa tak nudi, ze ho baví zakladat tieto primitívne diskusie 🤦🏼‍♀️

oslo1
Dnes o 13:44

Jedno, ci je bohaty a ci chudobny . Nech ma maniere, ciel v zivote a vie, co chce

mmia96
Dnes o 13:46

Poslednú dobu sa tu vrece roztrhlo s témou o malom alebo veľkom. Každý deň téma či je lepší malý, veľký, tenký, hrubý. To píše tá istá osoba ? A možnosť bohatý a obdarený nemáš?

anonym_565297
Dnes o 13:48

Radsej bohaty a obdareny, ako chudobny s malym😄

klara546
Dnes o 13:48

Bohatého s malým.
Ani tomu s veľkým nebude donekonečna stáť.

anonym_ee0cef
Dnes o 13:50

@anonym_autor bohaty s malym
Je to uplne v poriadku , dufam ze raz takeho stretnem

janetinka27
Dnes o 13:50

@anonym_autor a ine kvality partnera su nepodstatne? Co je vysledkom tejto ankety? A co znamena bohaty, chudobny, s malym,obdareny... to je taka otazka typu akoze: som v skole, nudim sa a pisem spoluziackam listocky a tajne sa na seba velavyznamne usmievame a chichuname a citime sa zaujimavo 🙄

anonym_9ba707
Dnes o 13:58

Prezradím ti tajomstvo, nie každej žene vyhovuje príliš obdarený chlap. Môže to byť nepríjemné, dokonca bolieť. Takže ak je možné vybrať si len z týchto dvoch, tak ten s malým. A prachy by boli ako bonus 😄

anonym_ec5398
Dnes o 14:03

@anonym_autor Rozumný si vyberá vždy to, čo mu chýba 😀. Mám aj ja otázku: Môžeš si vybrať vrece peňazí alebo vrece rozumu, čo si vyberieš?

anonym_b5662d
Dnes o 14:10

Poďme sa baviť v reálnych číslach... Koľko cm je malý, koľko cm je veľký? Chudobný je chudobný oproti milionárovi alebo je bezdomovec? 😀 Všetkého veľa škodí... srandy bokom, pozerám na veľa iných vecí pri výbere partnera

billy_jean
Dnes o 14:13

Beriem bohatého. Vzhľadom na môj vek, mám už iné hobby ako sex.... pomaly ale iste.

doriiis
Dnes o 14:31

Beriem chudobného. Peniaze sa dajú zarobiť ale malý gasparko nedorastie veru

anonym_075b79
Dnes o 14:32

bohaty.. je jedno akeho ma 🙂

anonym_c6ba62
Dnes o 14:40

V tychto temach? Hoc by bol menej obdareny. A ani nie bohaty. Len nech je normalny 🙈 lebo toto tu nezachrani nic.

anonym_d13d3c
Dnes o 14:41

@anonym_autor v tomto prípade platí pravidlo... radšej plakať v mercedese ako v autobuse 😅😅 takže za mňa jednoznačne prvá možnosť. A ešte jedna vec, veľký neznamená zaručene aj dobrý milenec.

anonym_be7dd8
Dnes o 15:33

Bohatý, s malým a nech mi kúpi veľkého kamoša 😋

pr85
Dnes o 16:48

@anonym_autor To ako neexistujú iné kvality u muža, ako veľkosť prirodzenia a bankového konta? Žiadnu nezaujíma, aký je, aké má hodnoty, iba sex a materializmus? No to ste niektoré dosť povrchné vo výbere partnera. Ani sa nečudujem, že je tu každá druhá téma o tom, ako vám to vo vzťahu nefunguje.

anonym_b5662d
Dnes o 16:50
@pr85

@anonym_autor To ako neexistujú iné kvality u muža, ako veľkosť prirodzenia a bankového konta? Žiadnu nezaujíma, aký je, aké má hodnoty, iba sex a materializmus? No to ste niektoré dosť povrchné vo výbere partnera. Ani sa nečudujem, že je tu každá druhá téma o tom, ako vám to vo vzťahu nefunguje.

@pr85 ja si myslím, že túto tému založil muž, len neviem či bohatý s malým alebo chudobný s veľkým 😅

pr85
Dnes o 16:53
@anonym_b5662d

@pr85 ja si myslím, že túto tému založil muž, len neviem či bohatý s malým alebo chudobný s veľkým 😅

@anonym_b5662d To je možné.

anonym_ef10a6
Dnes o 16:56

@anonym_autor prečo sa pýtaš na fóre? Nemáš občiansky? My nebudeme s nikým z nich zit. 🤷‍♀️

anonym_87ea75
Dnes o 16:57
@pr85

@anonym_b5662d To je možné.

@pr85 no čo, dáme ten orál? Keďže si ho nikdy nemal, iba raz cez kondóm? Manželka sa musí pozerať a učiť. Inak my sme tiež veľmi pobožní ľudia, môžeme sa predtým pomodliť.

pr85
Dnes o 17:25
@anonym_87ea75

@pr85 no čo, dáme ten orál? Keďže si ho nikdy nemal, iba raz cez kondóm? Manželka sa musí pozerať a učiť. Inak my sme tiež veľmi pobožní ľudia, môžeme sa predtým pomodliť.

@anonym_87ea75 Nie, s cudzími ženami nemám záujem. A možno si muž a to už duplovane nie.

anonym_87ea75
Dnes o 17:28
@pr85

@anonym_87ea75 Nie, s cudzími ženami nemám záujem. A možno si muž a to už duplovane nie.

@pr85 tak pre dobro tvojej manzelky si pustite nejaky pekny film a zahodte skrupule a normalne si uzivajte jeden druheho. V zivote by som svojmu muzovi nerobila oral cez kondom.

anonym_66634f
Dnes o 17:39
@pr85

@pr85 po prve myslim si ze autor diskusie je muz. Po druhe, ak je to aj zena, ty sa tak rychlo znevazujuco vyjadris o jednom pohlavi, na zaklade jednej dislusie?

jaskolka
Dnes o 17:47

Dnes sú tu fakt "zmysluplné"témy,jeden rieši 69 a ako zistit, či môže orálne uspokojiť ženu a teraz toto...🙈😆

anonym_59c3dd
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Dnes o 18:24

radšej byt bohaty a zdravý ako chudobný a chorý

karolinakr
Dnes o 18:26

Jeden milionar zomrel pri zväčšovani svojich prednosti, asi bol bohatý s malým a chcel byt bohatý s velkým.a na koniec už nemal nič
To su tie záludnosti života
Teraz ty mi odpovedz - chceš byť živý s malým alebo mŕtvy s velkým?

majlo1234
Dnes o 18:55

Naco mi je penis, ked nebudeme mat co zrat?

anonym_684d60
Dnes o 18:58

@anonym_autor Určite radšej s väčším - ale mozgom a funkčným, čo tebe zrejme chýba, keď tu riešiš takéto kraviny

Strana
z2