Red flag pre muža
Ahojte. Sme spolu s priateľom 3 roky , spočiatku som si myslela,že mám teda krásny vzťah ,ktorý ma dokonale napĺňa ,no poslednú dobu si uvedomuje akesi "red flag" z jeho strany alebo sa spätne zamýšľam nad tým čo rozprával na začiatku a aké je to po 3 rokoch. A tak teda rozmýšľam,či nie je len sľubotechna ,ktorá mení názory ako aprílové počasie.
- po sexuálnej stránke sa zaujíma skôr o svoje potreby (bez ohľadu aká unavená prídem z práce, či som fit) ked ho aj umerním ,čo by sa mi páčilo povie mi ,že jemu sa to páči TAKTO a nezabudne sa hlúpo spýtať ,či som sa spravila
- mení názory, jeden týždeň mi tvrdohlavo tvrdí jedno a potom príde krotký ako baránok s úplne iným názorom (v podstate si podkope vlastné zásady o ktorých tvrdil)
- veľa sľubuje od prvých mesiacov čo sa poznáme ale vlastne nevidno za ním nič z toho čo narozprával
To sú asi také najbežnejšie postrehy zo života, samozrejme má aj dobré stránky je veľmi starostlivý a podobne,no tieto negatíva mnou vedia rezonovať dlhú dobu a podvedome som na ňho naštvaná a strácam záujem, alebo sa zamýšľam,že single život by bol tiež fajn...
Myslíte si ,že to zbytočne nafukujem? alebo by ste spozorneli aj vy?
Nenafukujes. Lepšie riešiť teraz ako sa neskôr trápiť v manželstve. 3 roky chodenia je strašné dlho, už musíš vedieť či to má zmysel alebo nie
Ste spolu este kratko, to by u vas este malo byt vsetko zaliate slnkom... nikto nie je dokonaly, ale pokial sa vo vztahu necitis ok, vsimas si z jeho strany spravanie, ktore ti nevyhovuje, negativa, ktore v tebe dlho rezonuju a pre ktore si na neho nastvana, zid radsej z kratsej cesty. Vztah casom zovsednie a tieto negativa sa budu prehlbovat a rozculovat ta este viac.
PS. taketo veci by isli na nervy aj mne.
Keby chlapa nezaujimalo, ci ma uspokojil v posteli, tak s nim nebudem stracat uz ani minutu svojho casu a nie ze tri roky…
Po 3 r Ti opadli ružové okuliare
Vo vzťahu by sa mal človek cítiť konfortne, pripadne kompromisy vedia urobiť vzťah takým. Všetko ostatné, do vzťahu nepatrí a pokiaľ ty sama cítiš ako problém to čo si spomenula, tak by ste mali hodiť rec a zariadiť sa podľa toho. Niektorým by to nevadilo, iným áno. 100ludi 100 chuti ale toto je tvoj život. Tu ide o teba. Nie o ženy na mk- niečo iné je počuť o tom a niečo iné zasa prežívať to. Veľa šťastia v správnom rozhodnuti
Mala som to isté..od začiatku plno veci zlých,len som si hovorila ci len ja už nie som náročná a snažila sa zameriavať na to dobre...normálne som začala časom veriť ze tak to ma byt..Ale asi to v poriadku nie je.
Chlap, ktory pozerá len na svoje potreby a nezaujimaju ho tie tvoje....no neviem, taky chlap podla mna za nic nestojí. Veď predsa, keď ta chlap miluje, tak mu zalezi v prvom rade na tebe, aby si bola ty spokojna.
Podla mna nie je nic horsie ako prazdne reci a od takehoto chlapa ruky prec to do konca zivota bude takyto a skoda tvojho casu 🙂 ale samozrejme verim ze je tazke urobit v zivote zmenu
Odid a zacni zivot vychutnavat! lepsie byt sama ako v zlej spolocnosti.
Nenafukujes. Mysli len na seba a ma reci jak bobkov, ale skutek utek. Pre rodinu nevhodny. Verim, ze okolo seba najdes aj lepsieho, pozornejsieho a spolahlivejsieho
Je veľmi starostlivý ale jemu sa to paci TAKTO. Tým je povedané všetko 🤷♀️ aspoň pre mňa.

Uff, mala som, nikdy viac... narcisticka porucha ti niečo vraví? Skús si na to posvietit