Riešenie intímnych problémov vo vzťahu
Ahojte, dievčatá. Dlho som zvažovala, či to sem vôbec napíšem, ale verím, že nie som jediná, kto to rieši alebo riešil. Mám partnera, ktorého ľúbim – rozumieme si, je milý, starostlivý, zodpovedný. Ale v posteli narážame na problém, ktorý je pre mňa ťažké ignorovať. Má menší penis, a hoci sa veľmi snaží a nechýba mu chuť ani pozornosť, ja jednoducho necítim to, čo som zažila v minulosti. Netýka sa to len samotného aktu, ale aj toho, že sa potom cítim previnilo, že mi to „nestačí“, aj keď ho nechcem nijako zraniť. Niekedy si kladiem otázku – je vôbec fér to riešiť, keď je inak vo všetkom skvelý? Máte niektorá podobnú skúsenosť? Ako ste to riešili? Pomohli vám nejaké polohy, komunikácia, erotické pomôcky, alebo ste sa to naučili vnímať inak? Budem vďačná za úprimné, slušné odpovede bez výsmechu – nie preto, že sa chcem sťažovať, ale preto, že hľadám rovnováhu medzi rešpektom k nemu a vlastnými potrebami.
@kovalenko42 podľa mňa bude skôr problém hrúbka, než dĺžka.
týžden bez témy velkost penisu by nebol ten správny tyžden 😂😂
On maly alebo ty rozcahana. 😀
V tomto prípade by som asi rovnováhu nehľadala, no skrátka, ... ehm ... je malý, s tým nič nenarobíš.
Nic ine vam neostava len pouzivat hracky. Ak je maly penis tam nevycarujes nic. Bohuzial
My s priateľom fungujeme inak. Oral napr. Alebo mu doprajem olejcekovu masáž prostata penis atď. On mne... Penis ma dobrej veľkosti ale dnu aj tak necítim nič takže penetráciu ani nepraktizujene. Sú aj iné metódy než pohyby dnu von
V podstate, keď ti nestačí jeho dĺžka/šírka je lepšie ho nechať, lebo ťa to bude srať len viac a viac a aj zaľúbená budeš časom menej takže to nebudeš vedieť prehliadnuť.
On skôr bude vhodný pre ženu, ktorá sex nevyhľadáva/nechce, takže jej to bude jedno.
My s priateľom fungujeme inak. Oral napr. Alebo mu doprajem olejcekovu masáž prostata penis atď. On mne... Penis ma dobrej veľkosti ale dnu aj tak necítim nič takže penetráciu ani nepraktizujene. Sú aj iné metódy než pohyby dnu von
@sszuzu8 uf, tak to si teda na inom leveli, že to dáš takto v pohode, a ako dlho to už ťaháte?
@sszuzu8 tak super, držím palce. Mali by si prečítať všetky, čo píšu, že keď chlap nemá ozajstný sex, tak ma určite sex inde. Iste existuje veľa mužov, čo klasika sex nepotrebujú každý deň/ obdeň/ niekoľkokrát v týždni.
@rejka7 💜 tiež som bola prekvapená lebo vyzeral byt hypersexualny robil proste zo seba Macha 😃nakoniec sa ukázalo ze je jemný tolerantný a ma to rád aj inak. Zdanie klame, veľakrát je muž iný pod povrchom len sa hanbí priznať alebo si o to požiadať
@rejka7 💜 tiež som bola prekvapená lebo vyzeral byt hypersexualny robil proste zo seba Macha 😃nakoniec sa ukázalo ze je jemný tolerantný a ma to rád aj inak. Zdanie klame, veľakrát je muž iný pod povrchom len sa hanbí priznať alebo si o to požiadať
@sszuzu8 veď jasné, ja tiež žasnem, keď čítam, ako všetci muži potrebujú celý život každý deň skoro sex. 🥴 Je silný spoločenský tlak na mužskú sexualitu. Je veľa rôznych mužov, tak ako žien s rôznou potrebou / nepotrebou sexu.
Máte zdravé ruky a huby bez herpesu? Tak nevidím problém
@sszuzu8 veď jasné, ja tiež žasnem, keď čítam, ako všetci muži potrebujú celý život každý deň skoro sex. 🥴 Je silný spoločenský tlak na mužskú sexualitu. Je veľa rôznych mužov, tak ako žien s rôznou potrebou / nepotrebou sexu.
@rejka7 ono aj na ženy sa tlačí. Čítam denno denne články z ezo smerov aké je milovanie dôležité vagina je portál mame nechávať cez seba prúdiť energiu zažívať celotelove orgazmy takmer bez dotykov atď atď. A potom to žena číta uvedomí si ze vnútri necíti nič a cíti sa ako vadný kus. Muži sa tiež trápia keď sa urobia predčasne cítia sa nedostatočni a žena im to rada pripomenie. Niečo čo by malo byt krásne a prirodzene je len akási súťaž kto dá lepší výkon
Dá sa to vyriešiť, dnu penis plus sexuálna hracka
Kamoška má partnera s podobným problémom a vôbec jej to nevadí, vraj je to najlepší (zároveň najmenší) partner akého kedy mala - je viac pozorný a vie ju uspokojiť úplne inými technikami ako len penetráciou (tie ich presne techniky ale nepoznám 🙂) takže asi všetko sa dá keď sa chce a hlavne keď sa vie. On zrejme vie o svojej maličkosti, takže sa snaží dobiehať inými spôsobmi. Lenže oni sú spolu iba 2-3 roky, ktovie či jej to časom nezačne vadiť. Musíš vedieť ako sa pri tom cítiš, či ti chýba poriadny penis (áno viem, sprosto napisane). Mne osobne by to asi dosť vadilo ale zasa sex nie je všetko, každý mu prikladá inú váhu, ja asi väčšiu, ty možno až tak nie a skôr sa sústrediš na iné kvality.