icon

Riešenie mokrých snov a nedostatku intimity

16. apr 2025

Ani neviem kde začať. Dosť sa hambím. Manžel má zdravotné problémy , ale je to beh na dlhé trate. Kvôli tomu sme nemali žiadnu intimnosť už vlani od jesene. Čoraz viac mi to chýba, rozprávali sme sa s mužom, viem že mám ešte nejaký čas vyčkať, ale je to čím ďalej tým ťažšie. Minulý mesiac to začalo, s niekoľko krát sa mi snívalo o sexe, raz som vo sne boli v trojke s kamarátom, ktorý mal o mňa pred viac než tridsiatimi rokmi ale nikdy sme spolu nič nemali, lebo ja som okrem manžel nikdy nikoho nemala, teraz po päťdesiatke mi začína z toho šibať. Uplynulú noc som mala taký živý až skoro skutočný sen. Vášnivo sme sa s manželom milovali, cítila som každý jeho pohyb, v tempe ako pred deťmi, až som si myslela že dôjde k vyvrcholeniu, v tom momente som sa zobudila a muž nikde, vlastne spal pri mne, ja rozvášnená úplne mokrá, potom som cítila strašnú prázdnotu. Stalo sa to iba pár krát, ale po týchto dňoch neviem zaspať. Stalo sa vám niečo podobné, čo by ste mi poradili...

rozculena
16. apr 2025

nuž....sa čudujem,že.ani hračky nepoznáte?

babydesire
16. apr 2025

Nooo az takto neee,ale tiez sa mi snívajú sexualne sny (vzdy je tam iny muz nez moj a to ho tak velmi lubim, ze ani vo sne by som ho nepodviedla)..taketo sny mam vtedy ked dlhsie absentuje sex,,on teda chce a moze furt, ja az taka sexuchtiva niesom,,no moje telo mi v sne da vediet, ze uz to potrebuje. Vzdy mu poviem, ze musime "ist nato" lebo uz zasa mam tie divne sny..to on vzdy zbystri 🤣

minenkaa
16. apr 2025

Však sa odbav a spí ďalej,na druhý deň mužovi povedz ,že potrebujes pri tom aj jeho a je,Keď sa budes odbavovať môže sa ta dotýkať a bozkávať

januska12323
16. apr 2025

Odbav sa sama alebo aj iné veci existujú.