Riešenie problémov s intimitou po ôsmich rokoch vzťahu
Viete mi stym poradiť, Ozačiatki nášho vzťahu to bolo všetko ako ma a zrazu po 8 rokov vzťahu nemá chuť na sex, Ja to chcem každý deň ona vôbec!
Najlepsie bude ked sa to spytas je. Zial, my jej do hlavy nevidime
Mozno nechce neplanovane otehotniet (to sa da riesit), mozno je len unavena z materskych a domacich povinnosti (aj to vies riesit). Mozno na to velmi tlacis. Toto si myslim, ze je celkom mozne, pretoze pri takom probleme pouzivas vykricniky tam, kde uplne v pohode vystacilo vetu ukoncit bodkou.
Verim, ze chapes, ze porovnavat frekvenciu sexu, ked ste mali 16 (ty 15 😵💫), s frekvenciou, ked mate male dieta je uplne absurdne....alebo len dalsia vymyslena tema, nevadi aj tak dopisem komentar.
Kolko mate deti? Ako sa podielas na starostlivosti o partnerku, dieta (deti) a domacnost? Ako sa dari partnerke vyspat a oddychnut si = mysliet aj na ine veci ako biologicke potreby.
Skus viac participovat v domacnosti a pri starostlivosti o deti a zlepsi sa to. Kazdy den to ale velmi pravdepodobne nebude 😅
pisete ze mate male dieta, zrejme je unavena, vycerpana, zmenilo sa jej telo urcite aj mysel, po porode je to bezne…
skuste jej doma mozno viac pomahat, aby si oddychla a mala viac energie, tiez jej davajte najavo ze vas stale pritahuje, zo zaciatku bez toho aby to malo niekam smerovat, len jej povedzte aka je pekna, ako jej tu slusi, aka je sexy a ako sa vam paci, prejavujte jej naklonost aby sa citila dobre vo svojom tele a pri vasom boku…no a potom si skuste urobte rande, hoc aj keby len doma…navarte alebo si objednajte jedlo aby s tym nemala starosti, zapalte sviecky, dajte jej masaz, pustite hudbu, doneste kvety, a snazte sa jej preukazat ze vam na nej zalezi, hlavne komunikujte, to ze jej len poviete ze to chcete a tam to skonci, nic nevyriesi
je mlada, ja som nala chut na sex tyzden po porode v tom veku, jedine otvorene komunikovat
Nechaj ju chvíľu na pokoji. Už ju to nebaví, každý deň byť pripravená na to, že aha este musím sex, lebo on to chce. Dajte si chvíľu pauzu, ona sama príde za tebou, keď nebudeš na ňu tlačiť. Možno. Iba ona vie, prečo je to tak.
@dimelo manžel to chce každý deň a ja nie
Keby ostal impotent bucham ohňostroj
Čo ti poviem
Aj takto rozdielni dokážeme byť
@dimelo nezabudni sa prihlásiť na platenú zoznamku a chatovať... Vo vzťahoch je najdôležitejšia otvorená komunikácia o všetkom.
@dimelo nezabudni sa prihlásiť na platenú zoznamku a chatovať... Vo vzťahoch je najdôležitejšia otvorená komunikácia o všetkom.
@anonym_2b8c73 presne
je mlada, ja som nala chut na sex tyzden po porode v tom veku, jedine otvorene komunikovat
@anonym_29e0aa nie kazda to takto ma, hoci je mlada. Ja som mala 37, ked s ami narodilo tretie dieta a nevedela som sa dockat, kedy sa bude dat. A to pri prvych dvoch veru take nebolo a bola som podstatne mladsia. No a po stvrtom uz je to zase horsie.
@dimelo
hm 8 rokov vztahu... Realne ste zacali vztah ako este deti. Oba casom dospela, ma na starosti domacnost, male dieta cely den a v "idealnom" orioade byvate este aj v niekoho dedsjej izbe u rodicov. Ty sa pramalo podiekas na fubgovani rodiny ale sexovat xhces denne.
Prepni sa do midu - stal som sa otcom a k mohmu zivotu patri moja zena a nase dieta = starostlivost o nich a orebratie zodpivednosti za nich. Treba sa postarat financne a aj po psychickej stranke.
Ze ty si este nedospwl a pruchid dietata ta zaskocil?
Lebo nemat v 24 rokoch chut na sex, i ked po porode je zvlastne. Je mlada, mala by mat dost energie - pokial bol porod v pohode a ty si zodpicedny, vies sa postaras finanxne a beries jz na cedomie nie len ako zenu ale aj ako matku. Pokial vues zabezpecit financie, podielas sa na pracach v domacnosti, staras sa o dieta atd, zrejme by ten probkem nebol. I jed denbe asi do casu zabudni.
Ja k tomu len tolko, ze mlady pan vcera vecer uz hladal "priatelku na travenie volnych chvil", poziadavka bola medzi 18 - 40 rokov (ak som si dobre zapamatala). Takze svoju sexualnu podvyzivu bude riesit mimo domu. Keby to jeho zena vedela...
Verim, ze chapes, ze porovnavat frekvenciu sexu, ked ste mali 16 (ty 15 😵💫), s frekvenciou, ked mate male dieta je uplne absurdne....alebo len dalsia vymyslena tema, nevadi aj tak dopisem komentar.
Kolko mate deti? Ako sa podielas na starostlivosti o partnerku, dieta (deti) a domacnost? Ako sa dari partnerke vyspat a oddychnut si = mysliet aj na ine veci ako biologicke potreby.
Skus viac participovat v domacnosti a pri starostlivosti o deti a zlepsi sa to. Kazdy den to ale velmi pravdepodobne nebude 😅
@petamich neviem, či pochopí slovo participovať
@dimelo
hm 8 rokov vztahu... Realne ste zacali vztah ako este deti. Oba casom dospela, ma na starosti domacnost, male dieta cely den a v "idealnom" orioade byvate este aj v niekoho dedsjej izbe u rodicov. Ty sa pramalo podiekas na fubgovani rodiny ale sexovat xhces denne.
Prepni sa do midu - stal som sa otcom a k mohmu zivotu patri moja zena a nase dieta = starostlivost o nich a orebratie zodpivednosti za nich. Treba sa postarat financne a aj po psychickej stranke.
Ze ty si este nedospwl a pruchid dietata ta zaskocil?
Lebo nemat v 24 rokoch chut na sex, i ked po porode je zvlastne. Je mlada, mala by mat dost energie - pokial bol porod v pohode a ty si zodpicedny, vies sa postaras finanxne a beries jz na cedomie nie len ako zenu ale aj ako matku. Pokial vues zabezpecit financie, podielas sa na pracach v domacnosti, staras sa o dieta atd, zrejme by ten probkem nebol. I jed denbe asi do casu zabudni.
@svetlonos "zodpicedný" haha možno je
@petamich neviem, či pochopí slovo participovať
@karolinakr odpoved sa tusim aj tak nedozvieme 😂😂
@svetlonos "zodpicedný" haha možno je
@karolinakr
🤣🫣 ja si uz asi pozicam tekefin od muza aby som otestovala, ci ten moj neblbne.
@karolinakr
🤣🫣 ja si uz asi pozicam tekefin od muza aby som otestovala, ci ten moj neblbne.
@svetlonos tekefin?

@karolinakr
😂 ok oficialne to vzdavam
@svetlonos
😀 😀
to je škoda, mala som pocit, že polku chceš hovoriť po turecky
@svetlonos
😀 😀
to je škoda, mala som pocit, že polku chceš hovoriť po turecky
@karolinakr
kokos to sa po gélsky naucim rychlejsie 😂 Len moj telefon takto ofajava ze viem turecky 😁
Keď deti majú deti...a nenarážam tým na vek.
@karolinakr
kokos to sa po gélsky naucim rychlejsie 😂 Len moj telefon takto ofajava ze viem turecky 😁
@svetlonos po gélsky? to skôr gélové nechty dostaneš . 😀 😀

A spytal si sa preco?