Rodičia s dvoma a viac deťmi - ako a kde si nachádzate čas na intímnosti?
Odkedy sa nám narodilo druhé dieťa, s touto otázkou dosť bojujeme. Privítali by sme trochu inšpirácie alebo reálnych skúseností. Vďaka.
Samozrejme vtedy ked deti bud nie su doma alebo spia v inej miestnosti. Miesto a polohu uz hadam zvladnes vybrat aj sama. Nepochopim, ze sa takuto otazku pyta dospela zena / matka. Uvedom sa, ak nie si uchyl.
Keď sú v škôlke, keď sa hrajú v inej izbe, večer, keď zaspia, keď ideme len s manželom na nákup 😋 a necháme deti so staršou 🫣 keď mi ide pomôcť do kúpeľne vybrať vecí z práčky 😃 treba trošku fantázie, nemusí to byť len v spálni. A deti treba zamestnať, pre istotu sa zamknúť.
Ich otec pravidelne kedy len chce keďže sa na nás vysral v tehotenstve a ja nemám čas keďže som na deti sama
@anonym_autor no v prvm rade deti od dvoch rokov nespali s nami v spálni, takže stačilo otočiť kľúčom, aby sme neboli rušení, kým boli menšie, bola voľná obývačka, kúpeľňa. Keď sú deti veľké, tak hádam nie sú hlúpe a nelezú do spálne rodičov bez zaklopania a keď je zamknuté, prídu neskôr, ak nehorí
Keď sú v škôlke, keď sa hrajú v inej izbe, večer, keď zaspia, keď ideme len s manželom na nákup 😋 a necháme deti so staršou 🫣 keď mi ide pomôcť do kúpeľne vybrať vecí z práčky 😃 treba trošku fantázie, nemusí to byť len v spálni. A deti treba zamestnať, pre istotu sa zamknúť.
@anonym_df2e8d presne z tohto mam traumu, ked to nasi robili za bieleho dna v kupelke, mysliac si, aki su nenapadni a ze seno zerieme 🙄
Ja celkom otázke chápem... Tiež mame dve deti, najmladší ma rok, a teda neviem si predstaviť ako by som počas dňa niekde sexovala, keď sa hrajú... za prvé moje deti nevydržia v izbe ani sekundu, sú naučené že sa s nimi hráme, bláznime sa a pod... A stále behajú hore dole... Ale hold treba si ten čas nájsť keď spia, alebo dajte postrážiť babke... Ono čím budú deti väčšie tým budú zvedavejsie...😃
@anonym_autor my 2deti do 2r, nemame nikoho na stráženie takze jedine vecer ked spia. Ale vtedy uz energie vela nie je
keď boli deti že ozaj malé - spali sme v jednej posteli. Manž. ich poprekladal ako polienka na iné miesto a mali sme troška chvíĺky pre seba.
keď boli väčšie - dávali sme im do čaju magnézium. z toho zaspali zaručene. Inak sme nemali šancu.
Ci bolo jedno alebo dve, tak vzdy vecer.. Kym boli mali, tak v obyvacke, teraz v spalni..
Ked sa naskytne situacia, ze mame s muzom volno alebo su u svokrovcoch, tak aj cez den.. No uz som si tak odvykla, ze mi to pride divne 😄
@anonym_autor na obed keď spia a večer keď spia. Inokedy sa nedá. A to mám tri a čakáme štvrté.
V tomto chýbajú babky, ktoré by vzali vnúčatá cez deň von alebo na prázdniny. Moja mama ide do dôchodku až teraz a to má už 62. Veru nestíha už s tými deťmi toľko. Okrem toho má už 13 vnúčat, takže aj keď veľmi chce tak všetky nestihne prebaviť.
@anonym_df2e8d presne z tohto mam traumu, ked to nasi robili za bieleho dna v kupelke, mysliac si, aki su nenapadni a ze seno zerieme 🙄
@anonym_17fdb4 traumu máš z toho, že si ich špehovala. Zase keď deti vedia, že sa otec s mamou ľúbia asi nejdú do spálne lúštiť krížovky. Koľkokrát nás už skoro dospelá dcéra pristihla, v noci. Otočila sa a išla naspäť do izby. To teraz akože ani cez deň, ani v noci, lebo čo keď medzitým otvorí dieťa oči a pozerá. Tiež som videla rodičov, tiež som vedela, čo robia. A nemám z toho traumu.
Ja som spala s rodičmi v spálni do 6 rokov. Dodnes mám pred očami čo som videla. A to som sa musela robiť, že spím. Ale nechcela som to vidieť...
keď boli deti že ozaj malé - spali sme v jednej posteli. Manž. ich poprekladal ako polienka na iné miesto a mali sme troška chvíĺky pre seba.
keď boli väčšie - dávali sme im do čaju magnézium. z toho zaspali zaručene. Inak sme nemali šancu.
@anonym_d766c0 to s tým magnéziom je nejaký hlúpy nepodarený vtip však? však nie je nikto tak yebnutý aby kvôli yebačke uspal vlastné deti liekmi? 😳😳😳
chudence traumatizovane zeny.. :DD tak prehanate niektore ze az, zaujimave ze kedysi ludia tolko otho neriesili, byvali v jednej izbe a deti bolo az az.
Nuz ale.. treba dat deti spat, naucit ich ze su nacas v posteli, lebo aj mama aj otec si chcu oddychnut a maju ist spat v cas. A bude cas ked spia.. prirodzene. A ano, ak bolo treba aj som dieta otocila vo dverach dvakrat ze proste ide spat a vybavene. ked uz spia, nezvyknu sa len tak deti zobudit
@anonym_d766c0 to s tým magnéziom je nejaký hlúpy nepodarený vtip však? však nie je nikto tak yebnutý aby kvôli yebačke uspal vlastné deti liekmi? 😳😳😳
@zuzanka.zuzu nie je to vtip. každý kto sexuje je podľa teba j? skôr blbý vtip je ako sa ty vyjadruješ . Iného východiska sme nemali. Nebývali sme sami, okrem nás bývali s nami ďalší 4 ľudia.
Magn. je neškodné, to nie je Sanval, Neurol, Xanax a pod. lakocinky. My sme s tým boli úplne ok.
@zuzanka.zuzu nie je to vtip. každý kto sexuje je podľa teba j? skôr blbý vtip je ako sa ty vyjadruješ . Iného východiska sme nemali. Nebývali sme sami, okrem nás bývali s nami ďalší 4 ľudia.
Magn. je neškodné, to nie je Sanval, Neurol, Xanax a pod. lakocinky. My sme s tým boli úplne ok.
@anonym_d766c0 VY STE NAOZAJ NADOPOVALI DETI MAGNEZIOM ABY STE MALI SEX??? úplne vážne sa ťa pýtam pretože ak áno, tak ťa nahlásim na polícii a môžeš byť anonym aký chceš, vedia ťa dohľadať, polícia s tým nič robiť nebude ale podnet posunie sociálke, vrátane údajov (sociálka si od modrého koňa nemôže vypýtať údaje, ale polícia áno, preto oni)
Ich otec pravidelne kedy len chce keďže sa na nás vysral v tehotenstve a ja nemám čas keďže som na deti sama
@anonym_0fd2c5 to mi je fakt luto..ale chapem ta, som v tej istej situacii
Prezivam a bojujem kazdy bozi den za mna a za moje dieta
@anonym_0fd2c5 to mi je fakt luto..ale chapem ta, som v tej istej situacii
Prezivam a bojujem kazdy bozi den za mna a za moje dieta
@anonym_5d1133 drzim vam palce dievcata. Nemate to lahke. Skoda ze ste si nevybrali lepsie. Napr niekoho ako som ja.
@zuzanka.zuzu ešte jeb.... Ako si myslíš. U nás v ambulancii predávkovali dieťa antihistaminikami, aby si mohli zaj*bat.
@anonym_d766c0 prijebana 🤣🤣🤣🤣🤣 nadržaná chudera
@zuzanka.zuzu ešte jeb.... Ako si myslíš. U nás v ambulancii predávkovali dieťa antihistaminikami, aby si mohli zaj*bat.
@anonym_964b39 ambulancii myslíš pediatra? a aj ste ich niekde nahlásili? čo sa s tým robilo? ja som úplne hotová, ja že to sa deje len v b-čkových amerických krimiseriáloch 🙈
@anonym_d766c0 VY STE NAOZAJ NADOPOVALI DETI MAGNEZIOM ABY STE MALI SEX??? úplne vážne sa ťa pýtam pretože ak áno, tak ťa nahlásim na polícii a môžeš byť anonym aký chceš, vedia ťa dohľadať, polícia s tým nič robiť nebude ale podnet posunie sociálke, vrátane údajov (sociálka si od modrého koňa nemôže vypýtať údaje, ale polícia áno, preto oni)
@zuzanka.zuzu ty dýchaj prosím ťa, čo tu vystrájaš kvôli magnéziu? Vieš vôbec čo je magnézium? Ako nieže by som to schvaľovala kvôli sexu, ale ani im to neublížilo, ani ich to neuspalo, ako si dotyčná myslí 😅
@anonym_d766c0 🙂 magnezium do caju 🙂
@anonym_autor deti ku starym rodicom, kruzky, kocikovanie od clenov rodiny, pustit im rozpravku, ked sa jeden sprchuje druhy ide na WC do tej is tej kupelne, v noci ked spia, nad ranom pred budikom. V aute ked rodina strazi a rodicia idu na nakup na vianoce prip na rande. Kto chce si najde cas, kto nie ten vyhovorky. Sexu zdar
My sme dost vyuzivali aj vyuzivame to, ze im pustime rozpravky 🙂
@anonym_df2e8d sex v kúpeľni? To ako fakt?
My sme splodili druhého syna počas mojich obedových prestávok, keď som bol na home office. Dcéra spala poobede v postieľke a my sme pracovali na súrodencovi.
@anonym_autor deti ku starym rodicom, kruzky, kocikovanie od clenov rodiny, pustit im rozpravku, ked sa jeden sprchuje druhy ide na WC do tej is tej kupelne, v noci ked spia, nad ranom pred budikom. V aute ked rodina strazi a rodicia idu na nakup na vianoce prip na rande. Kto chce si najde cas, kto nie ten vyhovorky. Sexu zdar
@greywolf sex aute? No to už je len miesto.

Keď deti v noci zaspia, ale počas poobedného spánku, alebo keď sú deti s babkou resp. s niekým iným.Možností je veľa, nie som na deťoch prilepená 24/7.