icon

Rozpad mileneckého vzťahu

Dnes o 09:30

Zazili ste to, ked su dvaja milenci, ale jeden chce skoncit, lebo si uz nasiel noveho partnera na neveru. Ten druhy zmenu tazko nesie. Vidi klamstva, zamlcovanie, ignorovanie,odmietanie a viac menej sa blizi koniec, lebo ten druhy (asi atraktivnejsi) ma nove moznosti. A toto vsetko mimo ich skutocnych vztahov doma. Cisto krach mileneckeho vztahu.

Strana
z2
anonym_04fec5
Dnes o 09:34

Nie nezazila 😃 a ani sa to nestane. Pretoze nie som zvieratko a slubila som vernost muzovi. A ked to nahodou pojde z kopca, najprv to ukoncim s nim a potom budem rozmyslat nad tym, ci sa chcem namotat na nejakeho dalsieho.

anonym_c80a7a
Dnes o 09:35

@anonym_autor aku neveru prosím ťa ? 🤣🤣🤣 Podbadzate doma partnerov s nejakými ďalšími zvieratami a ty si urazená že si našiel lepšiu ďalšiu milenku? Opýtaj sa čo si o tom myslí tvoj muž, či je milenec hajzel alebo je to ok

billy_jean
Dnes o 09:35

Tak isto ako sa rozpadne partnerský vzťah, sa rozpadne aj milenecký vzťah. Či ste mysleli, že budete spolu do 80tky? Tu je štandardná výmena za novší a aktualizovaný model 🙂.

pralinka25
Dnes o 09:37

no si v harmonickom vztahu s charakternym clovekom s moralnymi hodnotami tak su tvoje uvahy a pocity na mieste.
a potom ze v zivote nie je sranda. ale je.

viestta
Dnes o 09:38

Ta jedna by mala hned na zaciatku pochopit, ze je len jedna z mnohych, kedykolek moze byt vymenena za inu, lepsiu, atraktivnejsiu, poolnejsiu.
Netrapilo ta, ze je je ti "neverny" s oficialnou partnerkou ale ked si nasiel novu milenku, tak zrazu BIG PROBLEM?

januska12323
Dnes o 09:38

Nech ma takéto sprosté problémy nikdy nenájdu.

katkazatka
Dnes o 09:44

to je bizar, ked milenec opusti milenku a najde si novu. Kto vsetko je v tomto pentagrame (sextagrame?) poskodeny??😀 Ja by som sa postazovala manzelovi, ze ma milenec opustil, nech si to s nim vybavi.
😝😀

7miriam77
Dnes o 09:44

A čo si čakala? Človek , ktorý podvádza, bude podvádzať vždy... či partnerku, či milenku.... takí ľudia sa nemenia. A ty nie si o nič lepšia

sense
Dnes o 09:47

Milenka by mala hneď začiatku pochopiť že bude vždy druhá a že sa rýchlo môže stať že bude vymenená za inú. To isté platí aj v prípade muža milenca

biba_18

zabehlo mi ...

moonlight1210

@anonym_autor
To je ten pad z vyvoleneho/ziadaneho/jedinecneho na dno.
Od pocitu, ze si v hre a rozhodujes sa, k pocitu, ze si mimo kola a nemas ziaden vplyv na udalosti.
Z toho, ze si ty vyberas, k pochopeniu, ze si zrazu v postaveni svojho podvadzaneho partnera (ste na jednom brehu), lebo vybrali za teba a nic s tym nezmozes.
Z nepriznanej tusenej vedomosti, ze to takto nemohlo ist navzdy, k plnemu uvedomeniu a priznaniu si, ze uz je to tu. Narazili ste na hranice, pred ktorymi ste zatvarali oci.

Vysumelo to, unik/ulet do snivania skoncil, vitaj v realite.

Co s tym urobis? Este menej ako ten partner. Lebo nemozes nic. Pokial nechces, aby cele okolie zrazu vedelo, co sa tajne varilo. Ani scenu, ani vycitky, ani satisfakciu, ani nic.
Tak to len potichu prijmes, odplaces a ides dalej.

To mozes urobit.

siska53
Dnes o 09:48

@anonym_autor Cize ten neverny, ktory je svojej zakonitej neverny s tebou, je neverny aj tebe, cize neverny dvojnasobne,hej? 🙈

Nie, nezazila. Nemam potrebu podvadzat muza. Mam svoje moralne zasady.

biba_18
Dnes o 09:51

@moonlight1210 poznám taký prípad - a reálne tá ohrdnutá milenka (ale ona nebola zadaná) - kontaktovala manželku 😒

katkazatka
Dnes o 09:52
@biba_18

@moonlight1210 poznám taký prípad - a reálne tá ohrdnutá milenka (ale ona nebola zadaná) - kontaktovala manželku 😒

@biba_18 ako to dopadlo?

biba_18
Dnes o 09:58

@katkazatka manželka ho kopla do zadku aj tá ďalšia milenka a ďalej už neviem, lebo kamoška o ňom nerozpráva, lebo keď hej tak veľmi škaredo sa na jeho adresu vyjadruje ... čiže v podstate je furt kkt, len to je od začiatku 😒
a tá milenka sa dokonca neozvala manželke, ale dcére ... no celé zle ...

anonym_eaeb1c
Dnes o 10:05

Ja som s jedným(ženatý)skončila keď som si našla dlhodobý , vážny vzťah.netvrdim, že to ťažko niesol,ale jedno mu to nebolo,hneval sa a dlho mi to vyčítal,že veď som mu sľúbila...a viem,že ma stále chce

ivicatolic
Dnes o 10:09

@anonym_autor máš, čo ti patrí, veľmi jednoduché 👉

minenkaa
Dnes o 10:11

@anonym_autor zazila som koniec mileneckej vzťahu ale bez týchto reči čo tu píšeš,bol to milenecký vzťah ,oznámila som ,pobozkali sme sa a šli sme ďalej
To čo opisuješ nie je milenecký vzťah ,určite nie

katkazatka
Dnes o 10:48
@anonym_eaeb1c

Ja som s jedným(ženatý)skončila keď som si našla dlhodobý , vážny vzťah.netvrdim, že to ťažko niesol,ale jedno mu to nebolo,hneval sa a dlho mi to vyčítal,že veď som mu sľúbila...a viem,že ma stále chce

@anonym_eaeb1c slubila si vernost zenacovi?😂 To je chuj.

anonym_ef8790
Dnes o 10:53

Tak ti treba,karma je zdarma.Ved sa rozved a az potom si zacinaj vztah ale tiez s rozvedenym,ci slobodnym.

zuzubb007
Dnes o 10:58

Však milenci, nemajú žiadny vzťah, pred tým ako si išla a robiť rohožku si si mala preštudovať čo to znamená 🙈

bomba36
Dnes o 11:04

@anonym_autor veď si nájdi aj ty ďalšieho a ste si kvit
Nejaké city do toho predsa v týchto prípadoch nezaťahujete

osky
Dnes o 12:03
@biba_18

@katkazatka manželka ho kopla do zadku aj tá ďalšia milenka a ďalej už neviem, lebo kamoška o ňom nerozpráva, lebo keď hej tak veľmi škaredo sa na jeho adresu vyjadruje ... čiže v podstate je furt kkt, len to je od začiatku 😒
a tá milenka sa dokonca neozvala manželke, ale dcére ... no celé zle ...

@biba_18 tomu sa hovori zufalstvo

osky
Dnes o 12:08

@anonym_autor prepac,ja ta nebudem lutovat.
Prave naopak.
Bolo len otazkou casu,kedy ta vymeni..
Dostala si,co ti patri-priucku.
Pre taketo mrchy sa rozpadaju manzelstva.
Co by si chcela???
Vies ako sa musi citit jeho zena,tvoj muz..?
S kludnym svedomim si si to uzivala....
aj muz je vinny,ale muzi to maju v hlave trochu inak.
Oni idu najmä pudovo.
Ale zena ma mat rozum.
Ked viem, ze ma chlap rodinu,nie je slobodny....
nemam co po nom poskulovat.
Mohol by na mna pucit oci kolko chce.
Stale plati:
Ked suka neda,pes neskoci....

zuzana76
Dnes o 12:25

Takymto vztahom bol aj vztah Borisa Pasternaka a Olgy Ivinskej, trval az do Pasternakovej smrti a Olga sluzila ako predloha jeho postavy Lary v Doktorvi Zivagovi. To na margo toho, ze si nieco slubili, aj tamti si slubili lasku az na veky. Dokonca Olga bola kvoli nemu aj v gulagu.

biba_18
Dnes o 12:31

@zuzubb007 no povedz nám, pretože si každý máme inú definíciu. zaujímala by ma tá tvoja ...

biba_18
Dnes o 12:40

@zuzana76 tak pozrime aj na charlesa a camillu - vydržali aj napriek dvom manželstvám ...

zuzana76
Dnes o 12:45
@biba_18

@zuzana76 tak pozrime aj na charlesa a camillu - vydržali aj napriek dvom manželstvám ...

@biba_18 ano, aj oni a este sa stala aj kralovnou, asi by to Diane nebolo byvalo dobre padlo, keby zila, v umeni toho bolo neurekom, niezeby to clovek obhajoval, ale nie je milenecky vztah ako milenecky

anonym_a4ef70
Dnes o 12:48
@zuzana76

@biba_18 ano, aj oni a este sa stala aj kralovnou, asi by to Diane nebolo byvalo dobre padlo, keby zila, v umeni toho bolo neurekom, niezeby to clovek obhajoval, ale nie je milenecky vztah ako milenecky

@zuzana76 toto práve nebol milenecký vzťah, čo popisuje autorka. Milenecký vzťah má prvky záujmu, obdivu, dôvery, aj zamilovanosti možno, obojstrannej. Toto by som nazvala vzťah sexuálny, alebo aj " bohapustá jebač.ka ".

buminka555
Dnes o 12:49

@anonym_autor
Napíšem na rovinu ako normálny chlap
Je to ľúto že sa už s nim - ňou nebudeš K#rviť?

Strana
z2