icon

Sex a stereotyp - chýbajúca iskra vo vzťahu

4. jún 2025

Výlev ako z kohútika. Ale nemám nikoho na pokec a takúto intímnu debatu. Nechcem sa na nič sťažovať, ale občas si uvedomím, ako veľmi sa to zmenilo. Niekedy mám pocit, že sex je len ďalšia položka, ktorá čaká, kým na ňu príde rad. A ten rad akosi neprichádza. Nie je to o tom, že by som nechcela. Len sme unavení, zahltení, niekde medzi varením, prácou a večerným „ešte upracem kuchyňu“. Chýba mi pocit, že som žiadaná, že túži po mne dotykom – nie preto, že by sa patrilo, ale preto, že ma chce.

earlgrey
4. jún 2025

A rozprávala si sa s ním o tom? Povedala si mu svoje pocity? Možno on číta MK, kde sa ženy vyjadrujú, že sú vyčerpané, unavené atď. a muži ich ešte otravujú so sexom, tak ťa neotravuje. KOKUNIKÁCIA je dôležitá...

goodidea
4. jún 2025

Čiže chces sex ale si unavená? Alebo chces sex ale pred manželom ako keby nechceš lebo ti chýba pocit že ťa chce že si žiadaná?

januska12323
4. jún 2025

A ty po ňom túžiš? Pripojíš sa k nemu do sprchy namiesto upratania kuchyne?

danica2711
4. jún 2025

ak chceš sex, vykašli sa na upratovanie kuchyne. Bordel počká, neutečie, ale vzájomnej túžbe sa to môže stať

unicornlady
4. jún 2025

Čiže ty chceš do vzťahu viac vášne, ale čakáš, že partner niečo urobí (hoci ani nevie, že ty nie si spokojná)? Môžeš aj ty niečo vymyslieť. Spoločne podniknúť nejaký výlet a zmeniť stereotyp.

lubkovaandrejka
4. jún 2025

Zase tato poeticka autorka?

autor
4. jún 2025
@lubkovaandrejka

Zase tato poeticka autorka?

@lubkovaandrejka Stránka je pre všetkých. Keď nemám s kým takto hovoriť nahlas, sem si prídem utriediť hlavu. Nie preto, že sa nudím. Preto, že mi to niečo robí. A ak to znie poeticky, tak to ber ako bonus.

autor
4. jún 2025
@earlgrey

A rozprávala si sa s ním o tom? Povedala si mu svoje pocity? Možno on číta MK, kde sa ženy vyjadrujú, že sú vyčerpané, unavené atď. a muži ich ešte otravujú so sexom, tak ťa neotravuje. KOKUNIKÁCIA je dôležitá...

@earlgrey
Povedala som niečo, ale len tak na pol úst. Skôr v náznakoch, medzi riadkami. Možno čakám, že si to domyslí, ale viem, že to tak nefunguje.

autor
4. jún 2025
@goodidea

Čiže chces sex ale si unavená? Alebo chces sex ale pred manželom ako keby nechceš lebo ti chýba pocit že ťa chce že si žiadaná?

@goodidea Chcem. Ale zároveň chcem, aby ten sex nebol len „poď, keď už deti spia“. Aby bol o nás, nie len o akte

autor
4. jún 2025
@januska12323

A ty po ňom túžiš? Pripojíš sa k nemu do sprchy namiesto upratania kuchyne?

@januska12323
Niekedy áno. Inokedy sa len pozerám, ako tam ide, a ostávam pri utieraní linky. Ale možno by to chcelo práve ten krok naviac – aj keď len z mojej strany. Lenže niekedy fakt nevládzem hrať spontánnosť, keď mám v hlave len „čo ešte musím“.

autor
4. jún 2025
@danica2711

ak chceš sex, vykašli sa na upratovanie kuchyne. Bordel počká, neutečie, ale vzájomnej túžbe sa to môže stať

@danica2711 Bordel fakt neutečie

earlgrey
4. jún 2025

@autorka
Ty chceš to a to a čo robíš pre to, aby to tak bolo? kašlala by som na bordel v kuchyni, na prach v obývačke a hŕbu neožehleného prádla...ale skočila na muža...žiadne náznaky, žiadne medzi riadkami...proste priamo ísť na to...

anze25
4. jún 2025

Tak po poriadku 😀 Chlap NEDOMYSLA 😀😀 jemu keď nepovieš na rovinu čo chceš nedockas sa
Prečo ho nepoprosis aby ti z tým “poriadkom “ pomohol a potom si dáte sladkú odmenu 😛
Je pochopiteľne že sa ti časom už nechce tak ako kedysi ale nemyslim že máš 20 tak skúste viac komunikovať a možno vám pomôžu “romantické dni”
My to mame každý piatok kedy neriešime nič a nikoho jednoducho otvoris flasu vina kuknes film a doprajete si relax a nerieš ani deti prácu domácnosť …. Čokoľvek
Ved piatky sú sviatky 😂😂😂

januska12323
4. jún 2025

Tak čakaj a dúfaj ďalej, čo ti na to povedať.

princkrason
4. jún 2025
@earlgrey

@autorka
Ty chceš to a to a čo robíš pre to, aby to tak bolo? kašlala by som na bordel v kuchyni, na prach v obývačke a hŕbu neožehleného prádla...ale skočila na muža...žiadne náznaky, žiadne medzi riadkami...proste priamo ísť na to...

@earlgrey draha aj ine temy ta zaujimaju, okrem tém okolo sexiku? 🙂

goodidea
4. jún 2025

Čiže túžiš aby to bolo svojim sposobom vášnivé, aby si ťa manžel pritiahol hlboko pozrel do očí a vášnivo začal bozkávať...? Aby to malo nejakú formu spontánnosti?

earlgrey
4. jún 2025
@princkrason

@earlgrey draha aj ine temy ta zaujimaju, okrem tém okolo sexiku? 🙂

@princkrason Absolútne nie zlatíčko moje, ja som skazená duša...🤷‍♀️

princkrason
4. jún 2025
@earlgrey

@princkrason Absolútne nie zlatíčko moje, ja som skazená duša...🤷‍♀️

@earlgrey upalit ta na hranici , hriesnica jedna 🙂

earlgrey
4. jún 2025
@princkrason

@earlgrey upalit ta na hranici , hriesnica jedna 🙂

demodun
4. jún 2025

Platí to staré otrepané, že muži síce majú gule, ale nie krištáľové. Takže mu to musíš povedať. Žiadne náznaky nepomôžu, nie, nedomysli si . ..
Alebo ho zveď ty a potom povedz, že na budúce je na rade on. Upratovanie počká