Sex pri alergii na penicilín
Ahojte baby. Chcem sa opýtať, mozno blbá otázka, ale predsa. Manžel včera poobede dobral atb pnc V. Môžme mat normálne sex ak som alergicka na penicilin? Dostavaju sa atb aj do spermii? Ďakujem za odpoveď.
Atb bral každých 8hodin a len 3dni nebolo mu po nich dobre tak vysadil
Budete musieť tri mesiace držať celibát, kým sa mu nevymenia všetky spermie, alebo bude musieť manžel pár týždňov povinne niekoľkokrát denne masturbovať, aby minul všetky obsahujúce penicilín.
A teraz vážne, spermie budú mať v sebe iba zanedbateľné množstvo, problém môže robiť ejakulát (a aj iné telesné tekutiny), pár dní by som radšej počkal.
Ja keď beriem ATB, tak to cítim (vôňu) aj pri močení, čiže ako bolo napísané vyššie, v ejakuláte ten penicilín bude. Stále je tu možnosť použiť kondóm, alebo sa vystriekať mimo... len nie do úst... ejakulát rozhodne neprehĺtať 🙂
Ja keď beriem ATB, tak to cítim (vôňu) aj pri močení, čiže ako bolo napísané vyššie, v ejakuláte ten penicilín bude. Stále je tu možnosť použiť kondóm, alebo sa vystriekať mimo... len nie do úst... ejakulát rozhodne neprehĺtať 🙂
@mischel12 Minochodom bral ho kratko!!..toto by s robit nemalo, nebol upozorneny lekarom? A mala si po peniciline len vysyp? Lebo v skutocnosti je na penicilin aleegickych malo ludi, sko deti sa trosku vyhadzali a lekar im do karty zapise alergiu.. ale tak ako pise
@morpheuss , kondomom alebo ejakulaciou do servitky nic nepokazite, aj ked si myslim, ze nic vazne ti nehrozi

vývoj spermie je tiež istý čas.
tuším 2-3 mesiace .