Sex s partnerom a prítomnosť psa
Prosim vas don't judge me že sa také sprostosti pýtam, ale nemam sa koho na to opýtať😅 ak máte niekto psa, máte pred ním sex? A ak áno ako na to reaguje? Lebo u nás je to mix frustrácie, zmätku a zaroveň vyzerá, že sa chce pridať 🤣 museli sme ho zatvarat do klietky lebo to sa nedalo inak a tam vyvadza tiez. Podotykam, ze na klietku je perfektne naučeny a za inych okolnosti v nej nevydá ani hláska ani sa nesnaží dobíjať von.
Fakt toto musime citat?😵💫
@anonym_autor Pes veľa prespí, tak skúste ked spí a potichu, podobné ako ked niekto má malé deti doma, tiež sa dá len ked spia a potichu aby sa neprebudili 😂
Co je toto za uchyla? Kazdy den nove dno…
Svet sa uz naozaj zblaznil.
@anonym_autor wtf
@anonym_autor Však chlapa vyhoď z postele a pozvi si tam psa. Pes očividne žiarli, a predsa nechceš, aby mal traumu.
Zas sa tu nejaký úchylák odbavuje.
A musi byt s vami v izbe? Prehod cez klietku deku alebo zavri do kupelne.. daj mu zatial nejaku plniacu hracku, nech sa trochu zabavi
@anonym_autor Mna sa moj muz nemoze ani dotknut,tak nanho pes ziarli. Staci,ze ma objime,uz mu pes skace po chrbte a skriabe sa k nam. Sex pred nim by nedopadol dobre 🤣 normalne si zatvorte dvere a nesexujte pred nim.
Zavrieme dvere. My máme síce mačku ale tak normálne ho dáme do inej izby alebo my ideme inde 🤣
@anonym_autor wtf ... prečo by sa mal na to pes pozerať ? Veď ho zavrite do inej miestnosti.
Daj hlasovat. Ja som za to, nech sa prida. Mozno vas volaco nauci.
@aalt 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor tak to s skus aj s tym psom, ked si myslis ze sa chce pridat a nebude musiet byt zavrety v klietke. ty mas volebne pravo? dufam, ze nie
no ja vám poviem - mala som frajera, ktorý mal angl.buldoga. pre mňa maximálne hnusný, uslintaný pes, ale to je vedľajšie. väčšinou sme boli u mňa, ale raz, keď sme to robili u neho, vyskočil na posteľ a chcel nás TAM olizovať! 😨 teraz máme tiež psa a muž mal zo začiatku pred ním "zábrany" 🙄 , že nevie, ako bude reagovať... (nemal babu, odkedy mal psa). A ona sa vždy zoberie a ide si po svojom radšej.
Náš pes to nerobil, ale mame teraz mačku. No je očividné že na mňa žiarli. Už mi dala aj facku že som bola pri mužovi 😅 väčšinou chodí po byte a nezaujíma sa ale keď niečo chceme mať spolu akoby to vycitila.pride ku nám, strašne sa mužovi vtiera. Tak ju zatvarame do komory.😂pritom mačka bol môj výmysel. Muž povedal že okolo nej nič neurobí 😂😂 no určite. Vlaci ju na rukách, bozkáva.... Večer si ju zavolá k sebe,prikryje a spia.ked nieje on doma ide za synom. Za mnou sa takto vtiera len keď už ju ostatný nechcú.😍 Aj tak ju máme radi, aj keď je to potvorka 😎😎
Ja som mala chvíľu priateľa, ktorý mal v byte psa a tiež vyzerala, že žiarli, keď sme mali niečo spolu. Vadilo mi, že pes sa pozerá, bolo to nepríjemné. Posledná bodka bola, keď som chcela ísť spať do spálne a na mojom vankúši a pod paplónom bol pes. Nechutné. Spala som v obývačke. Ráno som odišla a už viac som neprišla. Aké boli tam aj iné problémy, no toto bolo tiež niečo, čo mi veľmi vadilo
@anonym_autor mam psa a mal som pred ním sex a on vôbec neriešil. Záleží na tom ako toho psa mate vychovaného.

šibe ti? Dvere na spálni nemáte?