icon

Sex s partnerom a prítomnosť psa

25. jan 2026

Prosim vas don't judge me že sa také sprostosti pýtam, ale nemam sa koho na to opýtať😅 ak máte niekto psa, máte pred ním sex? A ak áno ako na to reaguje? Lebo u nás je to mix frustrácie, zmätku a zaroveň vyzerá, že sa chce pridať 🤣 museli sme ho zatvarat do klietky lebo to sa nedalo inak a tam vyvadza tiez. Podotykam, ze na klietku je perfektne naučeny a za inych okolnosti v nej nevydá ani hláska ani sa nesnaží dobíjať von.

danica2711
25. jan 2026

šibe ti? Dvere na spálni nemáte?

anonym_7e3498
25. jan 2026

Fakt toto musime citat?😵‍💫

sissy27
25. jan 2026

@anonym_autor mate len jednu izbu spojenu s kuchynou aj kupelnou? 🧐

aalt
25. jan 2026

Daj hlasovat. Ja som za to, nech sa prida. Mozno vas volaco nauci.

marsmykkok
25. jan 2026

@anonym_autor Pes veľa prespí, tak skúste ked spí a potichu, podobné ako ked niekto má malé deti doma, tiež sa dá len ked spia a potichu aby sa neprebudili 😂

anonym_747cba
25. jan 2026

Co je toto za uchyla? Kazdy den nove dno…

anonym_e53e0d
25. jan 2026

Svet sa uz naozaj zblaznil.

anonym_cd14e5
25. jan 2026

@anonym_autor wtf

anonym_aece1b
25. jan 2026

@anonym_autor Však chlapa vyhoď z postele a pozvi si tam psa. Pes očividne žiarli, a predsa nechceš, aby mal traumu.

anonym_21dacd
25. jan 2026

Zas sa tu nejaký úchylák odbavuje.

bielasovicka
25. jan 2026

Sodoma gomora 🤦🏻‍♀️

anonym_885c0a
25. jan 2026

A musi byt s vami v izbe? Prehod cez klietku deku alebo zavri do kupelne.. daj mu zatial nejaku plniacu hracku, nech sa trochu zabavi

nika185
25. jan 2026

mám pocit, že to sa zasa niekto baví a odbavuje

marca12
25. jan 2026

@anonym_autor Mna sa moj muz nemoze ani dotknut,tak nanho pes ziarli. Staci,ze ma objime,uz mu pes skace po chrbte a skriabe sa k nam. Sex pred nim by nedopadol dobre 🤣 normalne si zatvorte dvere a nesexujte pred nim.

anonym_59e322
25. jan 2026

Zavrieme dvere. My máme síce mačku ale tak normálne ho dáme do inej izby alebo my ideme inde 🤣

anonym_0bfffa
25. jan 2026

@anonym_autor wtf ... prečo by sa mal na to pes pozerať ? Veď ho zavrite do inej miestnosti.

anonym_3ccb72
25. jan 2026
@aalt

Daj hlasovat. Ja som za to, nech sa prida. Mozno vas volaco nauci.

@aalt 🤣🤣🤣🤣

katarinka963
26. jan 2026

@anonym_autor tak to s skus aj s tym psom, ked si myslis ze sa chce pridat a nebude musiet byt zavrety v klietke. ty mas volebne pravo? dufam, ze nie

anonym_8101e7
27. jan 2026

no ja vám poviem - mala som frajera, ktorý mal angl.buldoga. pre mňa maximálne hnusný, uslintaný pes, ale to je vedľajšie. väčšinou sme boli u mňa, ale raz, keď sme to robili u neho, vyskočil na posteľ a chcel nás TAM olizovať! 😨 teraz máme tiež psa a muž mal zo začiatku pred ním "zábrany" 🙄 , že nevie, ako bude reagovať... (nemal babu, odkedy mal psa). A ona sa vždy zoberie a ide si po svojom radšej.

lulubinka
27. jan 2026

Náš pes to nerobil, ale mame teraz mačku. No je očividné že na mňa žiarli. Už mi dala aj facku že som bola pri mužovi 😅 väčšinou chodí po byte a nezaujíma sa ale keď niečo chceme mať spolu akoby to vycitila.pride ku nám, strašne sa mužovi vtiera. Tak ju zatvarame do komory.😂pritom mačka bol môj výmysel. Muž povedal že okolo nej nič neurobí 😂😂 no určite. Vlaci ju na rukách, bozkáva.... Večer si ju zavolá k sebe,prikryje a spia.ked nieje on doma ide za synom. Za mnou sa takto vtiera len keď už ju ostatný nechcú.😍 Aj tak ju máme radi, aj keď je to potvorka 😎😎

anonym_22490c
27. jan 2026

Ja som mala chvíľu priateľa, ktorý mal v byte psa a tiež vyzerala, že žiarli, keď sme mali niečo spolu. Vadilo mi, že pes sa pozerá, bolo to nepríjemné. Posledná bodka bola, keď som chcela ísť spať do spálne a na mojom vankúši a pod paplónom bol pes. Nechutné. Spala som v obývačke. Ráno som odišla a už viac som neprišla. Aké boli tam aj iné problémy, no toto bolo tiež niečo, čo mi veľmi vadilo

muzskylukas
8. feb 2026

@anonym_autor mam psa a mal som pred ním sex a on vôbec neriešil. Záleží na tom ako toho psa mate vychovaného.