icon

Sex s partnerom a prítomnosť psa

Včera o 16:39

Prosim vas don't judge me že sa také sprostosti pýtam, ale nemam sa koho na to opýtať😅 ak máte niekto psa, máte pred ním sex? A ak áno ako na to reaguje? Lebo u nás je to mix frustrácie, zmätku a zaroveň vyzerá, že sa chce pridať 🤣 museli sme ho zatvarat do klietky lebo to sa nedalo inak a tam vyvadza tiez. Podotykam, ze na klietku je perfektne naučeny a za inych okolnosti v nej nevydá ani hláska ani sa nesnaží dobíjať von.

danica2711
Včera o 16:42

šibe ti? Dvere na spálni nemáte?

anonym_7e3498
Včera o 16:49

Fakt toto musime citat?😵‍💫

sissy27
Včera o 16:50

@anonym_autor mate len jednu izbu spojenu s kuchynou aj kupelnou? 🧐

aalt
Včera o 16:51

Daj hlasovat. Ja som za to, nech sa prida. Mozno vas volaco nauci.

marsmykkok
Včera o 16:54

@anonym_autor Pes veľa prespí, tak skúste ked spí a potichu, podobné ako ked niekto má malé deti doma, tiež sa dá len ked spia a potichu aby sa neprebudili 😂

anonym_747cba
Včera o 16:55

Co je toto za uchyla? Kazdy den nove dno…

anonym_e53e0d
Včera o 17:12

Svet sa uz naozaj zblaznil.

anonym_cd14e5
Včera o 17:27

@anonym_autor wtf

anonym_aece1b
Včera o 17:32

@anonym_autor Však chlapa vyhoď z postele a pozvi si tam psa. Pes očividne žiarli, a predsa nechceš, aby mal traumu.

anonym_21dacd
Včera o 18:25

Zas sa tu nejaký úchylák odbavuje.

bielasovicka
Včera o 18:57

Sodoma gomora 🤦🏻‍♀️

anonym_885c0a
Včera o 19:00

A musi byt s vami v izbe? Prehod cez klietku deku alebo zavri do kupelne.. daj mu zatial nejaku plniacu hracku, nech sa trochu zabavi

nika185
Včera o 19:16

mám pocit, že to sa zasa niekto baví a odbavuje

marca12
Včera o 19:21

@anonym_autor Mna sa moj muz nemoze ani dotknut,tak nanho pes ziarli. Staci,ze ma objime,uz mu pes skace po chrbte a skriabe sa k nam. Sex pred nim by nedopadol dobre 🤣 normalne si zatvorte dvere a nesexujte pred nim.

anonym_59e322
Včera o 19:37

Zavrieme dvere. My máme síce mačku ale tak normálne ho dáme do inej izby alebo my ideme inde 🤣

anonym_0bfffa
Včera o 20:20

@anonym_autor wtf ... prečo by sa mal na to pes pozerať ? Veď ho zavrite do inej miestnosti.

anonym_3ccb72
Včera o 22:33
@aalt

Daj hlasovat. Ja som za to, nech sa prida. Mozno vas volaco nauci.

@aalt 🤣🤣🤣🤣