Je sex v prírode normálny alebo zvrátený?
Blbá otázka ale zaujíma ma to.
Strašne ma poslednú dobu vzrušuje mať sex v prírode. Je to normálne? Mali ste už niekedy takýto sex? Alebo je to úplne zvrhnuté...
Mala ;)
Je to uplne normalne, parada.
V noci pri rieke, na kapote auta, na slnecnej strani s borievkami....jaaaaj....
No jasne ved za slobodna nebolo velmi na vyber jedine ten exterier 🤣🤣🤣
Treba prihliadnut na rocne obdobie poveternostne podmienky hustotu osidlenia danej oblasti a hlavne vyber jednoducheho oblecenia..
Tak ked príroda volá nedá sa odmietnuť.
@babulkomale staré dobré časy 😂 mi to pripomenulo 🥰😍
Skôr je tu niekto, kto ešte nemal sex v prírode?
Vidím, že honibrká sa už vrátili zo školy domov a vymýšľajú nové témy. 😅
@h2 ja😭
Kto nemal nech sa hlási u súdruha žinčicu. Staré dobré časy. Vtedy ale neboli kamery teraz by som si už netrúfla.
@januska12323 fotopasca 😂
@dusankomoj treba to napravit. inak ani nemozes umriet! 😉😝
@pralinka25 Sa smeješ, ale stačí zanietený hubár... a čaro okamihu je preč. 😅
@h2 ja a vobec mi to nechyba 🙈
Dam ti dobru radu - nerob to na ihlici a na piesku. Odskusane a vyciarknute zo zoznamu.
@pralinka25 ja som skúsila na muža,ale povedal,že do lesa sa mu nechce a na záhrade by sa na nás susedia rehotali🤣🥰
Hm, aktuálne ozaj ideálne počasie na sex v prírode, hlavne pre zimomravé žienky. Ja, čo mám ruky, nohy ako z ľadu by som teraz v prírode nesexovala ani za peniaze. Doma pri piecke je to omnoho lepšie.
Az na tie mravce, ktore nas postipali to bolo celkom fajn. Priroda je na sex prijemne prostredie, ale treba uvazene vybrat miesto a aj cas, lebo sexovat v zaveji asi nebude to prave orechove. Ale kto vie? Mozno aj ten zavej moze niekomu vyhovovat.
Jasne, ze som mala 😅 v mladosti párkrát. A pokiaľ to nie je na očiach verejnosti tak na tom nevidím nič zvrhle.
@pralinka25 Moj otec je polovnik a ma fotopascu pri krmitku a ejha co sa tam jednu noc neobjavilo? Dokonca je tam aj oznam, ze je fotopasca, ale ked priroda vola 😆🙈
@pralinka25 ináč nemôžeš umrieť... Joooooj ale som sa zasmiala🤣ale samozrejme máš pravdu
@zuzika87 to bol vtip. ale zas si to len predstav. kto nesexoval v prirode bude zit vecne 😀
@pralinka25 ja viem ale pobavilo 🤣
Prečo by to nemalo byť nenormálne? Kde asi sexovali naši predkovia, keď ešte nestavali domy?
S bývalou sme si raz vyšli do prírody, že bude šukačka... no a skončilo to tak, že žiadna šukačka nebola a ona skoro skončila na pohotovosti s brutálnou alergickou reakciou. Od vtedy som už neriskoval...
Príroda je fajn ;)
@moonlight1210 este by som vyciarkla miesta pod kamerami lebo napriklad by mohli prist policajti sa kuknut 🤣a medzi stromami pri mravenisku v slapkach tiez nebola sranda😅😅
@domi2425 ked hovoris o kamerach, ja som takto mala vyhlad v starej praci z okna kancelarie na male parkovisko za jedalnou. Rano, v zime, pred siestou, ked vsetci sli do fabriky, dofrcalo auto, vystupili dvaja, prestupili si dozadu, auto sa chvilku kolisalo, tri minuty a boli vonku. On sadol do auta a odfrcal domov (alebo kam), ona si upravila bundu a uces a vydala sa rezkym krokom na rannu, k pasu makat.
Ani vo sne im nenapadlo, ze niekto si popija rannu kavicku a so zaujmom sleduje tu ich malu rychlovku.
Nikdy nevies, kto ta vidi, aj ked si myslis, ze si zasita v pritmi opusteneho parkoviska. 🙂

Najlepšie,príroda je najkrajšia obývačka,spálňa, kúpeľňa