icon

Škaredý partner

1. máj 2022

Ahojte, chcela by som vám tu len opísať niečo, čo ma trápi... S týmto chlapíkom som sa spoznala už pár rokov zo základnej školy, ale nikdy predtým sme sa až tak nebavili až kým mi teraz tri roky po škole nenapísal. Išli sme von na zmrzlinu a veľmi sme si sadli názorovo, záujmami a proste... zamilovala som sa... Bolo to silnejšie ako ja... Už tvoríme pár 6 mesiacov, ale ide o to, že nie je najkrajší. Veľakrát rodina aj známy narážajú na to, že škaredšieho som si nájsť už ani len nemohla a že nie je vôbec ku mne, že sa spolu kvôli tomu nehodíme. Otec povedal, že sme kráska a zviera,čo dosť zabolelo..... Ako by ste brali takéto narážky okolia? Chodili by ste s niekým, kto síce nie je pekný, ale ľúbili by ste sa?

Strana
z3
leniel
1. máj 2022

joj dievčatko, choď už spať. ale áno, chodili by sme s niekým takým...tvoj partner sa nemusí fyzicky páčiť nikomu inému, len tebe. Pokiaľ si ty spokojná a zamilovaná, nerieš, ohraď sa a nenechaj si do toho kecať...

snehulak77
1. máj 2022

Moja kamoška povedala, že môj muž je škaredý. Je to úplne jedno, čo si niekto o tom myslí. Ja som sa zaľúbila do muža preto aký je, aký mal zmysel pre humor, aký bol šikovný. A áno, mne sa páčil aj fyzicky. Ze niekomu inému nie? Nechápem, že niekto vôbec hodnotí niekoho výber partnera (co sa týka fyzickej krásy). Ty vieš prečo ho ľúbiš. Keď mne niekto dá nárazku na vzhľad tak zvyknem povedať, že musíš tu byt aj skaredi a tuční aby ste vy krásni a chudi mohli vyniknúť. Nič si z toho nerob, užívaj si zaľúbenie a vhodného partnera 😉😉

malapepka
1. máj 2022

Poznam jednu zenu, ktora sa vydala za muza, o ktorom mnohi hovorili, ze je skaredy. (Neviem, mne sa zdal normalny. Vzhlad je vec vkusu.) Po rodine sa hovorilo, ake je chudatko, takeho skaredeho chlapa so chce zobrat.
Dopadlo to tak, ze po case si ona nasla subezne 2 milencov, rozviedla sa, robila problemy. A on, dobracisko, snazi sa v rodine udrziavat dobre vztahy, decka ho miluju, zodpovedny, pracovity...
Tym chcem povedat, ze vzhlad je druhorady. Podstata cloveka je v jeho vnutri.

ckocka
1. máj 2022

Narážky by som brala tak že ten kto ich vyslovil vela rozumu nepobral.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
whatever1
1. máj 2022

Nikdy by ma nenapadlo niekomu oznamovať že jeho partner je škaredy. Radšej byť obklopená škaredymi ľuďmi ako povrchnymi hlupakmi. A Ty sa nevieš ohradiť a zastať si ho? Povedala by som im nech sa pozru do zrkadla a vyprosila vy som si taketo reči. Ved to čo si dovoluju? Oni s ním spia keď sa im musí páčiť? Poslala by som ich do riti.

bajka16
1. máj 2022

No..v prvom rade je dôležité, čo si myslíš ty. V druhom rade je vyslovene potrebné, aby si verila sama sebe aby ďalej v tvojom živote nedochádzalo k takýmto situáciám.
Vieš čo sa ti práve deje? Teraz zažívas nejaký druh neistoty. Rodina ti dáva pocítiť že si si vybrala zle partnera a ty si vieš kde? Ty si niekde medzi ich názorom a niekde medzi tým svojím. Takže ti radím: nájdi v sebe vieru v seba a nájdi silu vo vlastných názoroch. A potom ti bude suma fuk o tom, čo ti kto povie na partnera ktorého si vyberieš ty a tvoje srdce spolu s rozumom. Len prosím ťa neublíž tomu chudákovi chlapovi kvôli tvojej neistote sama v sebe 🙏

ankare
1. máj 2022

Kasli na druhých a lubte sa. Vonkajšia krása časom pominie, ale dobre srdce ostáva navzdy. ❤️

nikolka1986
1. máj 2022

Treba si "upratať" rodinu a ľudí okolo, dať im najavo, že do toho ako sa rozhodneš ohľadom partnera ty, im nič nie je.

shinon258
1. máj 2022

Že "kráska a zviera" no ja asi odpadnem 😂😂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
liljana
2. máj 2022

Uz to ze ste spolu, ze ste si sadli, ze ste sa dali dokopy, nieco znamena. On a jeho vzhlad ti nevadil, kym nezacal vadit inym.
Mozes si najst ineho, zistis, ze vzhladom mozno viac vyhovuje aj okoliu, ale nesadnete si. Skonci to hadkami, zostanes sama s detmi. Mozno po detoch uz nikdy nezbavis nadvahy a "krasavec" si najde inu, lebo uz nebudes nezodpovedat jeho estetickym narokom.
Ak si "krajsia" ako partner, ma to nevyhody, vid hore a aj vyhody... Bude ta vzdy milovat viac ako ty jeho a bude ta milovat aj potom, ked uz nebudes mlada a pekna.

derdia
2. máj 2022

Je zaujime lwn jedno, aky musi byt clovek primitocny, aby otvorene povedal niekomu, s kym chodi ten druhy, ze jeho parrner je skaredy... No ak je to pravda, mech sa pozru oni do zrkadla... A po dalsie tisickrat byt s niekym, kto nie je akozmodneho casopisu ale ma ti co ponuknut a zivot s nim je krasny a plny radosti... Ako s magorom, ktory si rano 4 hodiny geluje vlasy... A miluje len sam seba.

liz_lemon
2. máj 2022

poznam jednu zenu, ktora mala priatela, raz isli na nejakú akciu, kde ho zoznamila s kolegynami, a tie boli v soku, ze akeho ma skaredeho frajera, a presvedcili ju, aby ho nechala, a tak aj urobila, no a doteraz je sama, uz ma po 40, bolo to pred viac ako 10 rokmi

matkahelka
2. máj 2022

moja babka bola krasna zena, vyslovene sexica. dedo vyzeral, ehm, cudne proste. s pribudajucimi rokmi sa to trochu lepsilo, ale teda, zazraky sa nekonali.ona sa cely zivot stretavala s pripomienkami, preco si taka krasavica vzala takeho opiciaka. a vzdy kazdemu povedala "keby moje oci, dali do vasej hlavy, tiez by sa vam pacil".

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
2. máj 2022

Ked ma dobru povahu - horšie, keby bol škaredy, lakomý, sebecký a bezohĺadný - potom by sa už ĺudia mohli čudovať, čo na ňom vidíš.Aj Lasica mal ďaleko od krasavca a rada som ho počúvala aj na rande by som s nim išla..Žbirka tiež, ten mi bol vyslovene sympatický

autor
2. máj 2022

@vlcik1 18

888deborah888
2. máj 2022

.. Krásni muži, ťa podvedú, majú milenky kde sa dá😂 ale "škaredý ti bude verný... skaredi muži majú dobré srdce, sú opak krásneho.. No keby mne sa to stane, že by sa mi smiali, proste by som to ignorovala..ak by to bolo už neúnosné, by som ich vytesnila zo života.. Nikto by sa nemal posmievat' iným, to je povrchné, to robia ti čo sú bez srdca. Áno! Buď s nim!

nikpa
2. máj 2022

@888deborah888 to čo je za obmedzenu teóriu, že krásni muži ťa povedú a majú milenky kde sa dá. Ale škaredý ti bude verný... 🤦 Takže všetci muži čo sú verní, sú škaredi a pri peknom má žena smolu, musí sa zmieriť s milenkou 🤣😂

autor
2. máj 2022

@nikpa Pravda 😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
2. máj 2022

Videla som v okoli ako bol muz taky/makovy ale ked sa zacal dobre o zenu starat, zarabat a skakat okolo dietata - tak zeny otocili. Nielen, ze prestali mat blbe reci ale zacali sa okolo neho natriasat perie ako sliepky na vystave 😀😅

nasasa_1
2. máj 2022

Tak nie každý máme rovnaký vkus na ľudí a pokiaľ si ty s ním rada a si zamilovaná tak jednoducho by som reči ani neriešila.

sindyem
2. máj 2022

Pre mna musi byt muz charizmaticky, vyzarovat zo seba nieco, co ma k nemu taha..byt schopny, inteligentny, aby som si ho vazila...krasa s tym ma velmi malo, vlastne nic. O muzoch sa ako o krasnych nikdy nehovorilo. Ak sa niekedy u niekoho posudzovala krasa, tak u zien...lebo krasa je spajana s mladostou,zdravim a tym aj plodnostou zeny. Neandertalsky nazor...ale naozaj si podvedome muzi vyberaju pekne zeny, a preto su tolko upnuti na fyzično, lebo niekde v podvedomi hlava selektuje, aby im nasla taku, s ktorou pojde splodit dalsieho potomka 😂 A zena muza vybera naopak podla toho, ci sa o nu a o dieta bude schopny postarat...kedysi ci skoli mamuta, ci je dobry bojovnik, ci sa jej vrati z boja zivy...dnes ci je dost inteligentny na to, aby nepre..bkal vsetky peniaze na automatoch apod 😂 Nadnesene povedane...samozrejme nezijeme uz v praveku. Ale zaklad tu naozaj ostal. A fyzicka krasa ako u zeny tak aj u muza je ta posledna dolezita vec. Ak tebe muz pripada atraktivny, tak neries inych....oni s nim zit nebudu.

diamond007
2. máj 2022

Nechcem nič vravieť, ale občas sa z tých obyčajných skaredsich stanú vekom krásny muži, len musia vyzriet

autor
2. máj 2022

@vlcik1 On o tom nevie. Samozrejme mu to moja rodina a kamaráti nepovedali do očí...

nikpa
2. máj 2022

@zoro9836 a vaši muži sú aki? Predpokladám, že keď ste spokojné tak škaredi.

888deborah888
Autor odpoveď zmazal
888deborah888
2. máj 2022

@zoro9836 presne tak to bolo myslené, 👍 súhlasím

Strana
z3