icon

Skúšanie nových vecí vo vzťahu (v posteli)

lakiki201
Dnes o 11:02

Ahojte, s priateľom hľadáme ženu (prípadne pár) do 30 r. ktorých láka, rovnako ako nás, experimentovanie v posteli 😊. Náš sen je zažiť spolu trojku alebo štvorku. Blbé komentáre si prosím nechajte pre seba. Rešpektujeme keď niekoho nelákajú také veci, tak prosím rešpektujte aj opačnú stranu🤗.

katkazuz
Dnes o 11:06

@lakiki201
Si na zlej stránke, www.amateri.sk je vhodnejšia.
Veľa zdaru 😅

anonym_c49845
Dnes o 11:07

Ved nie su prazdniny...

alickapusinka
Dnes o 11:09
@katkazuz

@lakiki201
Si na zlej stránke, www.amateri.sk je vhodnejšia.
Veľa zdaru 😅

@katkazuz 😂

anonym_bb5f70
Dnes o 11:20

Keby som slobodná.. idem do toho... 😏 Som chcela posledné 3 roky single života skúsiť trojku s iným párom,iba raz vyšlo. Uz mám 2 mesiace vzťah,už to nepôjde.
Držím palce 😁

lakiki201
autor
Dnes o 11:28
@anonym_bb5f70

Keby som slobodná.. idem do toho... 😏 Som chcela posledné 3 roky single života skúsiť trojku s iným párom,iba raz vyšlo. Uz mám 2 mesiace vzťah,už to nepôjde.
Držím palce 😁

@anonym_bb5f70 Ďakujeme😊

anonym_432d67
Dnes o 11:48

@lakiki201 Musíš hľadať na inej stránke. Tá trojka či štvorka mi príde ako podvádzanie a neuznávam to. Celkovo tieto kadejaké podivné praktiky mi evokujú, že daní ľudia sú morálne skazený, bez hodnôt, bez zdravého rozumu ...

lakiki201
autor
Dnes o 11:49
@anonym_432d67

@lakiki201 Musíš hľadať na inej stránke. Tá trojka či štvorka mi príde ako podvádzanie a neuznávam to. Celkovo tieto kadejaké podivné praktiky mi evokujú, že daní ľudia sú morálne skazený, bez hodnôt, bez zdravého rozumu ...

@anonym_432d67 rešpektujeme, je to tvoj názor🤗

anonym_4879e3
Dnes o 11:50

@lakiki201 aby si nakoniec nebola sklamana... nie som ziaden puritan, ale do trojky by som isla iba ako slobodna a ako tretia k paru... ziadne city, nasledne problemy... vo vztahu urcite nie

lakiki201
autor
Dnes o 11:52
@anonym_4879e3

@lakiki201 aby si nakoniec nebola sklamana... nie som ziaden puritan, ale do trojky by som isla iba ako slobodna a ako tretia k paru... ziadne city, nasledne problemy... vo vztahu urcite nie

@anonym_4879e3 samozrejme je to o komunikácii, toto už máme vyriešené😊

anonym_4879e3
Dnes o 11:55
@lakiki201

@anonym_4879e3 samozrejme je to o komunikácii, toto už máme vyriešené😊

@lakiki201 jedna vec je predstava, druha skutocnost... mnohi boli po diskusii, ale nakoniec z toho bol iba problem... ale je to na kazdom, mna tento druh zabavy vo vztahu kde som emocionalne spojena s clovekom, s ktorým sa v posteli milujem , absolutne nelaka... je ine mat sex pre sex

rozculena
Dnes o 13:50

na Slovensku už nevychádzajú žiadne erotické časopisy? Tak potom skús bazoš

anonym_d6a754
Dnes o 14:25

Urcite to pomoze ozivit vztah. My si obcasne takto spestrime a paci sa nam to. Je to ale tazke najst. Hlavne par, tam si proste musia 4 ludia navzajom sadnut. Lahsie je najst chlapa do 3ky a zenu uz je je zazrak pomaly. Ale podarilo sa nam vsetko

anonym_1223a2
Dnes o 14:57

mna odchytil jeden parik na fb a stale mi pisu, ale muz by nedal psychicky aby ma omrdal iny a ja asi tiez nie, ale baba ma dlho presviedcala 🤣 skus na erotickych strankach, tu co...medzi tehotenskymi testami, frustraciami, problemami, myslim, ze nevhodne forum na tieto zalezistosti

anonym_2b789f
Dnes o 15:16

MK je nove amateri.sk. Tu vznikaju nove profily za ucelom uchylnych debat, kludne to moze byt jeden nevyzrety clovek ktory napise prispevok a este si sam anonymne napise par odpovedi aby sa niekto chytil.
Normalni ludia vedia kde hladat trojku ci patku alebo cely gangbang. Smutne je ze to niekto tlavi sem. Vidi forum kde je gro naivnych ludi bam spamuje kazdy den. Cakam co bude zajtra nova tema. Analne koliky, ci zvazovanie, alebo bitka pri sexe?

anonym_4ab072
Dnes o 15:21

@lakiki201 blba si ty. dufam, ze ten chlap zamiluje do tej novej jebacky. toto sa robi vo voľnom vztahu a nie v parnerskom. neboj mam za sebou sex v trojke v oboch kombinaciach, aj lesbien sex ... atd

anonym_2b789f
Dnes o 16:11

Potrebuje toto modry konik?

anonym_be8a61
Dnes o 18:27

@lakiki201 "náš sen je zažiť trojku." 😳 To sú mi ale spoločné plány do budúcnosti. Niet nad pevný základ vo vzťahu. 🤔 Na starobu budeš mať na čo spomínať. Ak sa jej teda v zdraví dožiješ. 🫣

anonym_ffbffb
Dnes o 19:20

@lakiki201 take progresivne - nechutne 🤮🤢

anonym_3d28e6
Dnes o 19:48

Kriste pane 🤦🤦🤦🤦🤦niesom žiadny puritan ale už odtiaľ potiaľ.Pozerat sa ako môj partner tr.... druhú a on nech sa pozerá ako mňa niekto .....🤦🤦🤦🤦

anonym_2b789f
Dnes o 19:49

Inak ked zaskrtnes anonym mozes tu pisat bludy z nudy a vzdy sa niekto chyti. Kvalita tychto prispevkov je ako dno latriny