Skúsenosti s Calvin Platinum
Ahojte, máte s tým skúsenosti? Pomáha to mužovi v posteli? V čom to pomáha dakujem
Pripnem sa ak môžem som zvedavá či je to len reklama alebo naozaj to má aj nejaký účinok
@anonym_0b2fc8
Tie tabletky sú predražené
A najväčší háčik je v tom,ze ich musí zjesť naraz tri a prípadné jednu ešte po niekoľkých hodinách, keď by ešte chcel ďalšie číslo
A keď ich užije, i tak musí počkať aspoň hodinu aby mu tvrdo stál. Ono všetko záleží aj od toho,ako ten muž chce ten sex,ako je vzrušený v hlave,nie len ze mu stojí sám od seba. To nie. Je to len o tom,ze keď už chce mať sex,tak je tvrdý
Je to viac menej pre chlapov,ktori majú problém s erekciou, aj napriek tomu ze v hlave cítia túžbu po sexe,ale nie je dostatočne tvrdý
A nečakajte zázraky po jednom čísle,že za ním bude chcieť ďalšie a ďalšie.
Nie je to tak. Je to len čisto na podporu ,aby bol tvrdý
@anahaha
Povedala by som ze 5 krát predražené než iné
Dobre sú Amanti originál 15 kusov za necelých 20€
Tam stačí jedna a do hodinu je tvrdý ako drevo. A účinok ma aj 10 hodín
Nečakaj že budete šukať celú noc,ak tak zvyknutý nie je. Proste iba bude tvrdý. Je to ken na to,že keď chce mať sex,nebude trpnut ci sa mu dostatočne postaví a že bude mať hanbu. Zaručene mu bude iba stáť ako má,...nič viac nečakaj
Blbosť nekupovať. Urolog predpise bez problémov Tadalafil cca20 euro 8 kusov pôsobia 30h jedna. A akoze je to rozdiel prekrvenie paráda a orgazmus neskutočný myslím pre muža. Ja nemám problém s erekciou ale chcel som skúsiť a ozaj odporúčam. A citlivosť neskutočná erekcia na 110percent.
Iba tabletky na predpis od urologa maju vyznam. Vsetko co je v lekarni volnopredajne je blud. Vyhodene peniaze

Pripnem sa ak môžem som zvedavá či je to len reklama alebo naozaj to má aj nejaký účinok