Skúsenosti s Lelo Sona 2
Prosim Vas mate skusenosti s lelo sona 2 ? Uvažujem nad kúpov. Ďakujem
najlepšie asi ked odcestuješ do iného mesta, ak to nedáš vo svojom meste a naštiviš kamennu predajnu a sama uvidíš
najlepšie asi ked odcestuješ do iného mesta, ak to nedáš vo svojom meste a naštiviš kamennu predajnu a sama uvidíš
@sara07 Uvidi to aj na obrazku, ale vyskusat sa to v predajni asi neda. 🙂
@anonym_de63ed tak asi vyskušat sotva
ale môže si pokecat o tom s personalom , maju vystavené kusy ....
@sara07 No minimalne sa treba opytat, ako dlho vydrzia baterky. 🙂
@anonym_de63ed väčšina sa nabija kablikom 😂, ono si treba občas k tovaru prečitat aj ten pokec a je uplne jedno aky
@sara07 Potom na chatu bez elektriky sa to asi neoplati brat so sebou ... 🙂
mám a som maximálne spokojná. až na trochu hlučnejšiu prevádzku
mám a som maximálne spokojná. až na trochu hlučnejšiu prevádzku
@anonym_3f042b stuple do usi pomozu?
Mám sona1 a za mňa fajn. Ale je počuť. Používam, keď som sama doma, alebo v sprche. Mám ju 2 roky, používam zopár krát za mesiac na pár minút (alebo sekúnd 😃) a nabíjala som asi len 5x.
@sara07 Potom na chatu bez elektriky sa to asi neoplati brat so sebou ... 🙂
@anonym_de63ed nie, tam musí zobrat živého 🙂
@anonym_autor ja som ho dostala od manžela na sviatok. Počas sexu dosahujem len vaginálny orgazmus, tak si myslel,že to s lelom pôjde. Ale nepodarilo sa mi to aj raz. Takže pre mňa nepoužiteľná hračka.
Nemám Lelo sona, ale mám iný výrobok od Lelo, dlhé roky a som spokojná veľmi. Hygiena, stabilita materiálu, nesmrdí, Nabíja sa rýchlo a nabitie vydrží veľmi dlho. Ovládanie je intuitívne. Ako funguje konkrétne Sona, neviem, ale značka je kvalitná.
Niekto si tu robil srandy, že sa neoplatí zobrať na chatu bez elektriky - len mudrujete a nepoznáte výrobok ani jeho výdrž batérie.
inak toto sa čudujem, že v dnešnej dobe ešte nie je tá hlučnosť hračiek vydupana viac
Nedá sa to použiť , iba keď sme doma bez deti, lebo je to všetko hlučné. Nemyslím len lelo. Ono je to všetko počuť tie hračky , keď je ticho tichuce v noci a j mám stále pocit, že to deti počujú, majú susednú izbu.
Už by to mohli vyšperkovať, skôr ale než pôjdem do dôchodku poprosím 😎😁
@anonym_autor ja som ho dostala od manžela na sviatok. Počas sexu dosahujem len vaginálny orgazmus, tak si myslel,že to s lelom pôjde. Ale nepodarilo sa mi to aj raz. Takže pre mňa nepoužiteľná hračka.
@anonym_11c6d6 u mna rovnako, zatial ma to iba stekli tak dlho nevydrzim. Ale velmi pekne gesto od manzelov. Poradili mi tu vyskusat vo vani s nizkou intenzitou a skusat co bude vyhovovat
inak toto sa čudujem, že v dnešnej dobe ešte nie je tá hlučnosť hračiek vydupana viac
Nedá sa to použiť , iba keď sme doma bez deti, lebo je to všetko hlučné. Nemyslím len lelo. Ono je to všetko počuť tie hračky , keď je ticho tichuce v noci a j mám stále pocit, že to deti počujú, majú susednú izbu.
Už by to mohli vyšperkovať, skôr ale než pôjdem do dôchodku poprosím 😎😁
@anonym_499708 zacnite pouzivat biely sum na spanok a nebude nic pocut. Spi sa pri tom skvele, nikto nechrape, nevrzga postel, nepocut susedov ani hluk z vonku
@anonym_autor za mna super nelutujem

Vyborne sa s tym cistia usi