icon

Skúsenosti s Lelo Sona 2

17. feb 2026

Prosim Vas mate skusenosti s lelo sona 2 ? Uvažujem nad kúpov. Ďakujem

anonym_f1aa0b
17. feb 2026

Vyborne sa s tym cistia usi

sara07
17. feb 2026

najlepšie asi ked odcestuješ do iného mesta, ak to nedáš vo svojom meste a naštiviš kamennu predajnu a sama uvidíš

anonym_de63ed
17. feb 2026
@sara07

najlepšie asi ked odcestuješ do iného mesta, ak to nedáš vo svojom meste a naštiviš kamennu predajnu a sama uvidíš

@sara07 Uvidi to aj na obrazku, ale vyskusat sa to v predajni asi neda. 🙂

sara07
17. feb 2026
@anonym_de63ed

@sara07 Uvidi to aj na obrazku, ale vyskusat sa to v predajni asi neda. 🙂

@anonym_de63ed tak asi vyskušat sotva
ale môže si pokecat o tom s personalom , maju vystavené kusy ....

anonym_de63ed
17. feb 2026
@sara07

@anonym_de63ed tak asi vyskušat sotva
ale môže si pokecat o tom s personalom , maju vystavené kusy ....

@sara07 No minimalne sa treba opytat, ako dlho vydrzia baterky. 🙂

sara07
17. feb 2026
@anonym_de63ed

@sara07 No minimalne sa treba opytat, ako dlho vydrzia baterky. 🙂

@anonym_de63ed väčšina sa nabija kablikom 😂, ono si treba občas k tovaru prečitat aj ten pokec a je uplne jedno aky

anonym_de63ed
17. feb 2026
@sara07

@anonym_de63ed väčšina sa nabija kablikom 😂, ono si treba občas k tovaru prečitat aj ten pokec a je uplne jedno aky

@sara07 Potom na chatu bez elektriky sa to asi neoplati brat so sebou ... 🙂

anonym_3f042b
17. feb 2026

mám a som maximálne spokojná. až na trochu hlučnejšiu prevádzku

anonym_de63ed
17. feb 2026
@anonym_3f042b

mám a som maximálne spokojná. až na trochu hlučnejšiu prevádzku

@anonym_3f042b stuple do usi pomozu?

anonym_087b96
17. feb 2026

Mám sona1 a za mňa fajn. Ale je počuť. Používam, keď som sama doma, alebo v sprche. Mám ju 2 roky, používam zopár krát za mesiac na pár minút (alebo sekúnd 😃) a nabíjala som asi len 5x.

anonym_d0312b
17. feb 2026
@anonym_de63ed

@sara07 Potom na chatu bez elektriky sa to asi neoplati brat so sebou ... 🙂

@anonym_de63ed nie, tam musí zobrat živého 🙂

anonym_11c6d6
17. feb 2026

@anonym_autor ja som ho dostala od manžela na sviatok. Počas sexu dosahujem len vaginálny orgazmus, tak si myslel,že to s lelom pôjde. Ale nepodarilo sa mi to aj raz. Takže pre mňa nepoužiteľná hračka.

anonym_2f86c3
17. feb 2026

Nemám Lelo sona, ale mám iný výrobok od Lelo, dlhé roky a som spokojná veľmi. Hygiena, stabilita materiálu, nesmrdí, Nabíja sa rýchlo a nabitie vydrží veľmi dlho. Ovládanie je intuitívne. Ako funguje konkrétne Sona, neviem, ale značka je kvalitná.

Niekto si tu robil srandy, že sa neoplatí zobrať na chatu bez elektriky - len mudrujete a nepoznáte výrobok ani jeho výdrž batérie.

anonym_499708
17. feb 2026

inak toto sa čudujem, že v dnešnej dobe ešte nie je tá hlučnosť hračiek vydupana viac
Nedá sa to použiť , iba keď sme doma bez deti, lebo je to všetko hlučné. Nemyslím len lelo. Ono je to všetko počuť tie hračky , keď je ticho tichuce v noci a j mám stále pocit, že to deti počujú, majú susednú izbu.
Už by to mohli vyšperkovať, skôr ale než pôjdem do dôchodku poprosím 😎😁

anonym_554560
17. feb 2026
@anonym_11c6d6

@anonym_autor ja som ho dostala od manžela na sviatok. Počas sexu dosahujem len vaginálny orgazmus, tak si myslel,že to s lelom pôjde. Ale nepodarilo sa mi to aj raz. Takže pre mňa nepoužiteľná hračka.

@anonym_11c6d6 u mna rovnako, zatial ma to iba stekli tak dlho nevydrzim. Ale velmi pekne gesto od manzelov. Poradili mi tu vyskusat vo vani s nizkou intenzitou a skusat co bude vyhovovat

anonym_554560
17. feb 2026
@anonym_499708

inak toto sa čudujem, že v dnešnej dobe ešte nie je tá hlučnosť hračiek vydupana viac
Nedá sa to použiť , iba keď sme doma bez deti, lebo je to všetko hlučné. Nemyslím len lelo. Ono je to všetko počuť tie hračky , keď je ticho tichuce v noci a j mám stále pocit, že to deti počujú, majú susednú izbu.
Už by to mohli vyšperkovať, skôr ale než pôjdem do dôchodku poprosím 😎😁

@anonym_499708 zacnite pouzivat biely sum na spanok a nebude nic pocut. Spi sa pri tom skvele, nikto nechrape, nevrzga postel, nepocut susedov ani hluk z vonku

anonym_7aaa02
17. feb 2026

@anonym_autor za mna super nelutujem