Skúsenosti s orálnymi obrúskami
Dobrý deň,
ma niekto skusenost s oralnymi obrúskami? Používajú sa počas oralneho sexu a majú slúžiť ako ochrana pred pohlavnými chorobami
@mimka2797 a ako sa rieši to, keď sa ti zasekne obrúsok v krku? Či som nepochopila používanie? 🤣
😀 nepoužíva sa ako ochrana prezervatív?
@kataina používa ale toto je aj pre zeny. https://hivaids.sk/ako-sa-chranit/o-ruske-na-or.... Preto sa pýtam. Prvýkrát o tom počujem a predávajú to
@mimka2797 a ako sa rieši to, keď sa ti zasekne obrúsok v krku? Či som nepochopila používanie? 🤣
@minenkaa podľa seba súdim teba ?
@minenkaa o nich viem a pýtam sa na skúsenosti s nimi
@minenkaa oralne ruska sa udávajú popri prezervative ako ochrana počas oralneho sexu . Absolútne normálne sa na to pýtať, lenže to tak vyzerá, ze niekto posudzovať, lebo mu to vyhovuje
@mimka2797 a prečo by som neposudzovala,choďte si dať testy spraviť s partnerom,partnerkou a vybavená vec
A ak to chces koli práci ,tak jednoducho kúp a vyskúšaj
@mimka2797 a prečo by som neposudzovala,choďte si dať testy spraviť s partnerom,partnerkou a vybavená vec
A ak to chces koli práci ,tak jednoducho kúp a vyskúšaj
@minenkaa tak mňa Vaše posudzovanie nezaujima. Nič k tomu neviete. Týmto pádom s Vami konverzáciu ukončujem. S Vami je to strata casu
Orálne obrúsky? To co je, pre pána Jána?🙈
@bielasovicka tiez valim oci, ked som dobre povchopila link vyssie tqk si na frndu das obrusol a panko si oblize cez papier 🤣🤣🤣 boze stara som ale sprosta uz neumriem
@bielasovicka ano, také existuje. Dá sa to kúpiť v každom sexshope
@bielasovicka tiez valim oci, ked som dobre povchopila link vyssie tqk si na frndu das obrusol a panko si oblize cez papier 🤣🤣🤣 boze stara som ale sprosta uz neumriem
@eeffka ja o tom počujem prvýkrát. Akurát som čítala článok k oralnemu sexy. Preto sa pýtam ci ma s tým niekto skusenost už nech je hocijaka
My zvycajne nemenime partnerov ako ponozky a ked uz s niekym prevadzkujeme sex, tak s takym, ktoremu verime, takze u nas je riziko prenosne pohlavnych chorob minimalne, takze nie sme odkazane na takuto ochranu. Staci?
Matka zem 🙈🤷 to su zase temy, co sa clovek nedozvie 😁😂🫣
Matka zem 🙈🤷 to su zase temy, co sa clovek nedozvie 😁😂🫣
@larinka552 preto sa pýtam. Ci to niekto používa. A hneď dostanem nálepku, že striedam chlapov
@larinka552 preto sa pýtam. Ci to niekto používa. A hneď dostanem nálepku, že striedam chlapov
@mimka2797 Nejak sa nam to zvrhava a to neni anipo 22- hej hodine 🤭😅😆 Ale tak ja tam vidim point v tom komenete o striedani partnerov🤷🤫
@mimka2797 ale tak nečuduj sa ,oral sa robi v partnerstvách pre radosť a chut a keď sa opýtaš na takéto niečo ,tak koli čomu asi ,buď koli práci alebo to robis zadarmo ,kade tade
Kto normálny by chcel toto lízať namiesto ľudského tela
@mimka2797 Nejak sa nam to zvrhava a to neni anipo 22- hej hodine 🤭😅😆 Ale tak ja tam vidim point v tom komenete o striedani partnerov🤷🤫
@larinka552 ja v tom nevidím point , v striedaní partnerov . Jedine, ze hlavou Vám idú myšlienky, ktoré nechcete priznať
@larinka552 tento bod bežné nájdem ako mať bezpečný oralny sex popri používani prezervativu bezohladu na stav. Pise sa o ňom ako na stránkach týkajúcich sa bezpečného sexu, tak v aj v ženských magazinoch . Jedine odpovedajuce ziedli všetku múdrosť sveta spojenú s morálnou múdrosťou hraniciacou nad hranicami svojej múdrosti. Potom to aj tak vyzerá. Keby som vedela ako to dopadne ani to nenapíšem, pretože internetové moralistky nepotrebujem a je to veľké poučenie ak niekedy vôbec tu začať diskusiu . Týmto aj ukončujem a nebudem sa tomuto venovať. Strata času

😀 nepoužíva sa ako ochrana prezervatív?