icon

Skúsenosti s prvým pohlavným stykom

28. júl 2021

baby aké mate skúsenosti s prvým s*xom?

zuzap33
29. júl 2021

Veď ty sa pochváľ alebo postazuj... A nie anonymne, ale zverejni najprv svoje údaje, keď aj my

danica2711
29. júl 2021

som celá dychtivá zdôveriť sa s takou intímnou záležitosťou nudiacemu sa anonymovi na internete

ruzasipova
29. júl 2021

Mam skusenosti. Bolo to davno.

alazala
29. júl 2021

@zuzap33 som nepochopila čo každému vadí na tom, že anonymne, však ani ty tu nemáš celé meno, priezvisko. Aký je rozdiel ak by si založila nick napr 4454jsjdjj33? To by už nebolo anonymné??

elizabet173
29. júl 2021

@alazala tiež tu nemám žiadne údaje, meno, foto a pod. ale veľa žien áno, prečo by tu mali písať niečo tak intímne? Viem, nemusia, ale aký zmysel má takéto otázka, keď je to u každej iné:? Decká majú prázdniny a nudia, sa, pribúda podobných tém,

alazala
29. júl 2021

@elizabet173 ja som narážal a práve na toto, ze nielen ty ale aj ostatné sa ti často rozculuju ak niekto dá "anonymnu" otázku. Nie je žiaden rozdiel ci mam nick alebo nie. Druhá vec je ze co sa pýta-možno sa nemá koho iného opýtať, normálna otazka

elizabet173
29. júl 2021

@alazala skutočne si myslíš, že je niekto taký zúfalý, že sa musí pýtať na fóre? A keby aj, vygoogli more informácií.

casavina
29. júl 2021

Hmmm...je to snáď moja vec, či? Mňa tiež nezaujíma ako si so sexom na tom ty alebo celý mk? Anonym 😂 Prázdniny sú už pre teba dlhé???

autor
30. júl 2021

@casavina však sa len normalne pytam ako baba ktorá nevie čo ma očakávať

zuzap33
30. júl 2021

🤣🤣🤣, a to ti máme spapkat také vysvetlenie?

autor
31. júl 2021

@zuzap33 to už ako chceš, je to na tebe🤷🏼‍♀️