icon

Skúsenosti žien so skupinovým sexom

26. júl 2025

Uvažovala si niekedy nad skupinovým sexom aké by to mohlo byť? Myslel som vášnivé milovanie, kde by si bola s dvoma mužmi. Čakám, že sa zapoja do debaty aj tie, čo to zažili a podelia sa s nami o ich dojmy. 😉 By the way... Toto je section "za dverami našich spální" ,takže moralistky a puritánky, máte iné sekcie na koníku, napríklad o štrikovaní a pod. 😘

Strana
z7
lenkasarka
26. júl 2025

@anonym_autor neuvažovala. Mám hranice a toto je už cez. Ale 100 ľudí,100 chuti.

madla60
26. júl 2025

@anonym_autor , už nadpis veľa napovie

dora281
26. júl 2025

@anonym_autor Vraj mnoho žien má sen o dvoch mužoch naraz. Jeden varí a druhý upratuje.

anonym_0bdedd
26. júl 2025

Nie. Dvaja chlapi spolu ma nejako neberu.

Už ked, tak vacsia skupina. Alebo len ja a žena. Ale to až v dalšom živote, keď budem mať inak nastavenú odvahu, sebavedomie a morálku.

demodun
26. júl 2025

Ani nie. Nemám rada skupinové cvičenia 😂

anonym_537a8f
26. júl 2025

Za dverami našich spální slúži na riešenie rôznych problémov z intímnej oblasti, nie aby si tu honibrci cicku naťahovali

blancheporte
26. júl 2025

@anonym_autor o sekse s dvomi aj s tromi som uvažovala. Jeden by varil,druhý upratoval a tretí by bol na ten seks

anonym_323f23
26. júl 2025

Príliš veľa penisov v posteli nerobí dobrotu. Ak muž vie čo má robiť, ako to má robiť a robí to dobre, žena nebude potrebovať nikoho ďalšieho. A platí to aj naopak.

anonym_34c9a0
26. júl 2025

@anonym_autor neuvažovala lebo každému sa raz všetko vráti a nepovažujem sa za králika, ale za človeka s vyššími citmi.

anos18
26. júl 2025
@dora281

@anonym_autor Vraj mnoho žien má sen o dvoch mužoch naraz. Jeden varí a druhý upratuje.

@dora281 včera som toto vravela môjmu. Že chcem dvoch chlapov, jeden bude variť, druhý robiť v záhrade a ja pôjdem na kávičku 😁

terezia74
26. júl 2025

@anonym_autor ja mám problém nájsť najprv toho jedného, a nie hneď 2 🤦

yosi
26. júl 2025

@anonym_autor Zatiaľ som neuvažoval nad sexom s ďalšími dvoma mužmi

brrunetkaa
26. júl 2025

Hm asi by som si to vedela predstaviť. S dvomi chlapmi. Nie chlap a žena lebo ženy ma neberú vôbec. A asi tak, že ani jeden z chlapov by nebol môj partner a ani by počas sexu chlapi spolu nič nemali lebo by bolo hneď po nálade. 😀

anonym_329633
26. júl 2025

Vidno že sú prázdniny. Zopakuj si radšej pravopis a úchylačiny si rieš na inej stránke.

anonym_98023c
26. júl 2025

Nestačí v spálni zrkadlo? Ty keksuješ a pozeráš na druhý pár čo má tiež seks 🤪

anonym_742908
26. júl 2025
@brrunetkaa

Hm asi by som si to vedela predstaviť. S dvomi chlapmi. Nie chlap a žena lebo ženy ma neberú vôbec. A asi tak, že ani jeden z chlapov by nebol môj partner a ani by počas sexu chlapi spolu nič nemali lebo by bolo hneď po nálade. 😀

@brrunetkaa ano, mam to takisto 🙂

sulavikova
26. júl 2025

@anonym_autor skupinový seks asi v diktáte nebýva…

dora281
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
26. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Na Slovensku po slovensky! 😁

sulavikova
26. júl 2025
@moonlight1210

@dora281 Na Slovensku po slovensky! 😁

@moonlight1210 ach taaaak, učíme sa celý život🤓

bonboniera
26. júl 2025

Prosim vás ti čo odpadávate zo slova seks - úplne normalne sa to používa na internete keďže klasické slovo sex zvyknú niektoré stránky rovno zabanovat. Nemáte začo.

moonlight1210
26. júl 2025
@sulavikova

@moonlight1210 ach taaaak, učíme sa celý život🤓

@sulavikova alebo je to slovenska verzia sexu. Ze sa niekto snazi s tebou vy… .
V tomto pripade este aj skupinovo.

moonlight1210
26. júl 2025
@bonboniera

Prosim vás ti čo odpadávate zo slova seks - úplne normalne sa to používa na internete keďže klasické slovo sex zvyknú niektoré stránky rovno zabanovat. Nemáte začo.

@bonboniera vieme. O to je to prave tu (na koniku) zabavnejsie.

stellarstar
26. júl 2025

Ja radšej keksujem s dvoma troma

dora281
26. júl 2025
@bonboniera

@bonboniera Ako sme šikovne prehodili výhybku a od švédskej trojky sme plynulo prešli ku slovenskému pravopisu, tak sa to robí, do psej matere...

bonboniera
26. júl 2025
@dora281

@bonboniera Ako sme šikovne prehodili výhybku a od švédskej trojky sme plynulo prešli ku slovenskému pravopisu, tak sa to robí, do psej matere...

@dora281 😂😂😂 na koni je všetko možné!

anonym_6647ee
26. júl 2025

Hej. Mala som. Aj s dvoma chlapmi aj s muzom a zenou. V ramci postpubertalneho experimentovania. Nebolo to nieco, co by som si zelala praktizovat na pravidelnej baze.
Teraz mam inu fantaziu. Chcela by som sa divat na svojho partnera ako ma sex s inou zenou a ja sa mu pritom divam do oci - v niektorych momentoch.
Ale to je len fantazia, na to ho neukecam, uz som sa pytala 😀

anonym_501990
26. júl 2025

@anonym_autor nie, s viscerymi chlapmi nikdy. Ked uz tak, kedy jeden chlap uspokoji viacero zien a pomedzi to si spravia dobre aj zeny navzajom, pripadne "spartakiadny kolektiv" kde kazdy s kazdym bez ohladu na pohlavie

siskaa86
26. júl 2025
@anonym_537a8f

Za dverami našich spální slúži na riešenie rôznych problémov z intímnej oblasti, nie aby si tu honibrci cicku naťahovali

@anonym_537a8f

sticker
anonym_2d08b5
26. júl 2025

No s mojim manželom určite nie, ten by ho zabil pohľadom, len by si nieco pomyslel so mnou. A najst 2 mužov, co by sa mi tak páčili, priťahovali, aj by som si s nimi rozumela a chceli toto, je nereálne. Takze zostanem pri manželovi, plne mi stačí...niekedy až moc

Strana
z7