Som bisexuálka
Dobrý deň túto diskusiu nepridávajú kvôli tomu aby ste ma zhejtovali ale kvôli tomu že sa tu možno nájde niekto kto mi bude vedieť pomôcť a poradiť a možno prežíva momentálne to isté . Už zopár mesiacov som si začala uvedomovať že sa mi pravdepodobne páčia ženy, avšak nebrala som to nijako zvláštne, povedala som si aj žena povie na peknú ženu že je pekná bez toho aby bola na ženy.No posledný týždeň sa deje so mnou niečo zvláštne ,spoznala som ženu ktora sa mi veľmi páči , skamarátili sme sa a začala som si uvedomoval že to čo cítim je zamilovanie, stále na ňu myslím, predstavujem si s ňou rôzne veci a po chvíli uvedomenia si sama sebe v duchu vynadam že čo je to so mnou som predsa žena a mala by som premýšľať nad mužmi.Mam partnera ktorý ma už vôbec nepriťahuje a už to s ním ťahám len zo zvyku.Som si viac než istá že ho nemilujem ale máme spolu hypotéku,je to komplikované.Je možné aby som milovala zenu? Už v detstve keď som mala 15 som bola veľmi závislá na dievčatách na kamarátkach a veľmi osobne sa má dotýkalo keď mali chlapcov ,vtedy som si to ešte neuvedomovala a potom som mala prvého frajera a nejak sa to stratila a až doteraz som vždy fungovala len z mužmi .
Kam tento svet speje 🙏
gratulujem
Kam tento svet speje 🙏
@huxy s ľuďmi, ktorí majú názor ako ty, tak 100 rokov späť 🙂
Co je tak velmi komplikovane ? Vsak mate hypo, ok. Ale deti nie.. to je uz narocnejsie ovela. Keby nemam dieta a mam chlapa len skrz zvyk, neostala by som s nim. Naco .. aby si prisla o roky zivota?
Kludne mozes mat aj partnerku, preco nie
@nicoletta98 múdra si... Mne je úplne šuma fuk, akej orientácie je. Ale tu to nie je vôbec ten problém, ktorý by mala riešiť. V prvom rade jej partner ktorého ocividne nechce, hypo, atď.
@jessi288 niektorí ľudia sa nájdu skôr, niektorí neskôr a niektorí to nechcú vidieť nikdy. Ak chces byt v živote šťastná, skús to. Nebuď vo vzťahu ďalej len zo zvyku, kvôli hypotéke a bez lásky 🙂
@nicoletta98 hovorím si, že škoda že som sa narodila pred 100 rokmi. Tento svet nie je pre mňa.
@jessi288 máš vzťah so svojím mužom na nič a tak ťa láka niečo iné kde myslíš, že to bude lepšie. Ukonc tento vzťah a tak rozmýšľaj čo ďalej.
Poznám také ženy. Dnes žijú tak, ako chcú žiť, ale pol svojho sveta stratili. Si na to pripravená?
@nicoletta98 ty ani nevieš načo narážala a už urážaš... Však ten príspevok je úplne mimo píše na MK že je asi bi má frajera ale nemiluje ho a predstavuje si kamošky pri všeličom.. ako wtf? Otázka kam tento svet speje je úplne na mieste. A nie kvôli tomu že dotyčná ani sama nevie akej je orientácie ale kvôli všetkému ostatnému čo napísala.. len ty to automaticky berieš že @huxy je stopro homofób lebo si dovolila napísať čo i len mäkké f
Najprv si daj do poriadku vzťah a hypotéku s chlapom, ktorý ti nevyhovuje a potom môžeš začať vzťah s druhou osobou, či je žena alebo muž.
Ak nevies, tak nevies. Pochybnosti su uplne v poriadku. Ale si vo vztahu, tak by bolo fer ukoncit ho a ked budes single, mozes hladat samu seba a dalsi vztah, ci uz s nou, ci s nim, ci na striedacku... Ako tebe bude vyhovovat.
@jessi288 jasne ze je mozne aby si milovala zenu co je na tom divne?Ja to mam rovnako.S chlapmi mi to nikdy nechutilo.Penis sa mi az hnusi.Prvykrat som sa zalubila do baby isla som tak do puberty.Sice sa mi pacia aj muzi,zit by som mozno s nejakym aj dokazala ale bez sexu.Len bude asi problem s tou dotycnou do ktorej si za zapozerala kedze kto vie aka je moznost ze by ti to opatovala.Ale s muzom teda s tym co si teraz by som neostala uz len z principu kedze ta uz nepritahuje.Aj hypo sa da vyriesit.Hadam kvoli hypo teraz nebudes cely zivot trpiet s nespravnym clovekom co si
Moja kamarátka prežívala to isté, bola v nešťastnom vzťahu a po ruke mala kolegyňu, ktorá bola na tom podobne, tak si fúkali ,,rany,,
Vzťahy ukončili a dali sa dokopy, čo im vydržalo sotva pol roka.
Lákalo ich to zakázané, tajomné a keď vyšli s tým na svetlo tak to stratilo to kúzlo.
Možeš byť na tom podobne, že si nešťastná, vo vzťahu nenaplnená a prahneš po láske.
Ale ber na vedomie, že ženy sme naozaj komplikované, jednoduché a dokonalé to nebude nikdy😅
Moja kamarátka prežívala to isté, bola v nešťastnom vzťahu a po ruke mala kolegyňu, ktorá bola na tom podobne, tak si fúkali ,,rany,,
Vzťahy ukončili a dali sa dokopy, čo im vydržalo sotva pol roka.
Lákalo ich to zakázané, tajomné a keď vyšli s tým na svetlo tak to stratilo to kúzlo.
Možeš byť na tom podobne, že si nešťastná, vo vzťahu nenaplnená a prahneš po láske.
Ale ber na vedomie, že ženy sme naozaj komplikované, jednoduché a dokonalé to nebude nikdy😅
@anonym_a96fb9 ale v tomto prípade bynsi podľa mna s tou ženou nepredstavovala intímnosti atď.
Podľa tvojho popisu môžeš byť bisexualna. Len teraz ako vediet co vyhovuje viacej. To je podľa mna asi to najťažšie.
Ťažko poradiť keďže nie som v tvojej situácii ale mala som kamarátku čo bola veľmi zamilovaná do jedného muža, ale tuším teraz zdiela domácnosť so ženou.
Otázne ešte je, či je ta tvoja kamarátka na tom rovnako (lesba, bisex). Mne samej sa stalo že si kamarátka moje kamarátstvo vysvetľovala po svojom a myslela že ju chcem. Veľmi ma potom jej priznanie (že ma ľúbi) zaskočilo.
@anonym_a96fb9 ale v tomto prípade bynsi podľa mna s tou ženou nepredstavovala intímnosti atď.
Podľa tvojho popisu môžeš byť bisexualna. Len teraz ako vediet co vyhovuje viacej. To je podľa mna asi to najťažšie.
Ťažko poradiť keďže nie som v tvojej situácii ale mala som kamarátku čo bola veľmi zamilovaná do jedného muža, ale tuším teraz zdiela domácnosť so ženou.
Otázne ešte je, či je ta tvoja kamarátka na tom rovnako (lesba, bisex). Mne samej sa stalo že si kamarátka moje kamarátstvo vysvetľovala po svojom a myslela že ju chcem. Veľmi ma potom jej priznanie (že ma ľúbi) zaskočilo.
@anonym_b69b7d myslím si že ona to vníma a cíti rovnako , keďže sú tam tie pohľady,cítim to z nej pri objatí,celá sa chvejem keď ma objíme to sa mi nestalo ešte nikdy pri žiadnom mužovi . Najviac sa však bojím mojej rodiny, babka je stará škola a núti ma na výdaj , keď sa rozidem určite má odstrihne zo života a keby sa dozvedela čo momentálne prežívam vo svojom vnútri nazvala by ma vadnou ale ja chcem byť šťastná a nie zaujímať sa o to čo si myslia druhý. A čo sa týka tvojej kamarátky tak to musel byť pre teba veľký šok že si to celý čas vysvetľoval inak
Poznám také ženy. Dnes žijú tak, ako chcú žiť, ale pol svojho sveta stratili. Si na to pripravená?
@anonym_a96fb9
@anonym_a93207 ako to myslíš že pol sveta stratili ?
Co je tak velmi komplikovane ? Vsak mate hypo, ok. Ale deti nie.. to je uz narocnejsie ovela. Keby nemam dieta a mam chlapa len skrz zvyk, neostala by som s nim. Naco .. aby si prisla o roky zivota?
Kludne mozes mat aj partnerku, preco nie
@ivik4 ďakujem za pochopenie , určite si zoberiem radu k srdcu ďakujem vážne
@anonym_a96fb9
@anonym_a93207 ako to myslíš že pol sveta stratili ?
@jessi288 Rodina, priatelia, kamaráti... a došlo to až tak ďaleko, že sa museli presťahovať jedna do iného štátu a tá druhá do iného mesta. Teraz sú spokojné.
@jessi288 nie si buzna len sa nudis
Kam tento svet speje 🙏
@huxy Zleteli orly z Tatry, tiahnu na podolia,
ponad vysoké hory, ponad rovné polia;
preleteli cez Dunaj, cez tú šíru vodu,
sadli tam za pomedzím slovenského rodu.
@jessi288 nie. Nie si. Nedávno vysla jedna austrálska štúdia a v nej bolo dokázané že nič také neexistuje. Len psychické zmatenie a neprijatie seba samej. Väčšinou to po puberte prejde.

@jessi288 šak vyskúšaj a uvidíš 🤷