Spávate s partnerkou úplne nahí?
Ahojte,
spavate bezne s partnerkou uplne nahi?
Mam vztah asi pol roka a pre moju partnerku je to uplne prirodzene, este som sa s tym nestretol.
@minenkaa sarkazmus? 🙂
Nechapem, som napísala ako to máme doma
@minenkaa cize doma ste uplne nahi?
Áno
@minenkaa to je aj partnerkin ciel
Tak sa vyzlec aj ty a cieľ splnený
@minenkaa asi som hanblivejsi ako vy dve
Pri sexe sa nehanbiš?
@minenkaa vtedy je to predsalen trochu ine ako napr pri umyvani riadu 🙂
A v čom
@minenkaa hmm, neviem to popisat ale tym ze vtedy je clovek vzruseny asi to berie nejak inac
Takže to máš len v hlave naučené,pri sexe nahý inak oblečený ,tak skús to neriešiť
@minenkaa snazi sa to postupne u mna menit, tak uvidime
@minenkaa a nie je ti potom doma zima?
Máme 23-24 stupňov
@minenkaa kolko mate rokov?
Skoro 50
@minenkaa my iba do 40
V lete bežne, v zime nie som zimomriva a bežné aj večer po sprche sedíme spolu nahý.
Myslím že je to v poriadku, aspoň vies že sa cíti pri tebe maximálne komfortne keď nemá problém byt nahá. Je to moc subjektívne ale podľa mňa je to aj prejav určitej dôvery. Ja pri partnerovi spím nahá on oblečený lebo je zimomriavy. Je to absolútne v poriadku.
@alibaba33 budem sa snazit polepsit
aj jedna ex kokegyňa spominala, že nie je vlastnička pyžama a spava zrejme nahá.
ja som v domacnosti, kde všetci chodia nahí, ešte nebola
V lete kľudne ale v zime nie
@minenkaa nesklamala si 😀
@karolinakr tak u nás to je úplne normálne
Inak autor neviem či to je aj na Slovensku ale my chodíme do aquaparku ,kde je veľký saunovy svet a tam sú všetci nahí,bazén ,bar,sauny a tak skús ísť s priateľkou takto niekde na pár dni
Nerozumiem otazke- ak spávate je myslené ako milovanie tak áno ,sex som oblečená ešte teda nemala a ak myslíš spat ako spánok tak nie,máme pyzamo.
@krasneleto aktualne len spanok, ale partnerke to prestava stacit

My prídeme domov a sme v momente vyzlečení ,ja nosím tričko lebo mi je zima na plecia ,muz ten je permanentne nahý