icon

Stráca priateľ záujem alebo je to len fáza?

lisacka1
27. jan 2025

Ahojte s priateľom sme spolu skoro 3roky mame spolu dieta a posledne 2 týždne je taky iný nedotýka sa ma ako predtým nemá na mňa takú chuť (vidím to) boli sme rozideni a spal aj s inými môže to súvisieť s tým,alebo sme spolu už dlhšie a vyprchava to normálne?

moonlight1210
27. jan 2025

Ano.

enmery
27. jan 2025

🤷‍♀️🤦‍♀️

h2
27. jan 2025

@lisacka1 Dlhšie? Veď spolu nie ste ešte ani tri roky a ešte ste boli aj medzitým rozídení a asi nie krátko, keď on medzitým stihol spať s viacerými inými ženami. 🤦‍♀️Hlavne, že už ste stihli aj dieťa.

really8
27. jan 2025

@lisacka1 pockaj ja sa stracam. To je novy niekto? Mam trosku medzery v tomto tvojom zivote

zuzubb007
27. jan 2025

Len tri roky ste spolu, a popri tom ste sa akože rozišli a on spal s druhými? No tak prepáč humus riadny, ja by som teda už ani nechcela, aby sa má dotýkal, nech ide papa

miko_matata
27. jan 2025

🙈 zas dalsi pribeh, nudny pondelok?

lisacka1
autor
27. jan 2025

@zuzubb007 ja ho ľúbim...

enmery
27. jan 2025

Ďalšia zúfalá. Za tri roky dieťa, on medzitým spí s inými a ženu trápi len, ci ho ona ešte priťahuje, lebo 2 týždne je iný. To čo sú za vztahy.

miko_matata
27. jan 2025

@enmery ona je iná, vážne, kukni staré príspevky od nej, to je už diagnóza, to škoda tu reagovať, to je jednoduchá Mária na miliónentú

miko_matata
27. jan 2025

@really8 to bude furt ten jeden chujózo

really8
27. jan 2025

@enmery juuuj keby si poznala tuto osobu tak by si si len tukala na celo. Tu v hlave je vsetko len v tovarenskom nastaveni

enmery
27. jan 2025

@zuzubb007 To je tá, čo tu už zakladala témy. On ju podvádzal furt, pohlavnú chorobu doniesol domov. Stratený prípad.

sense
27. jan 2025

3 roky ste spolu ,stihli ste už aj dieťa aj sa rozísť? Keby napíšeš že ste spolu 10 a viac rokov ale tri roky? Myslím že ten chlap ťa má v pazi

zuzubb007
27. jan 2025

@lisacka1 na tvojom mieste by som sa radšej odľúbila, chlap ťa má totalne na háku, bude to pre dobro teba a hlavne tvojho dieťaťa, alebo budeš celý život trpieť podvádzanim su len dve možnosti, takýto chlap sa nemeni

really8
27. jan 2025

@enmery A prachy furt nemaju, ona na nom zavisla, tusim riesila aka je nestatsna ked vobec odide do prace ne?

enmery
27. jan 2025

@miko_matata Ja viem, čo tu dávala. To sú už také tie mentálne stavy na hranici mentálnej retardácie. A to nemyslím vôbec ako urážku. Mne je, ako som to už písala, ľúto len toho dieťaťa

lisacka1
autor
27. jan 2025

@zuzubb007 keď ja ho tak ľúbim odpustila som a verím:(

zuzubb007
27. jan 2025

@enmery to vážne? Neverím, že takto môže byť dakto tupý

enmery
27. jan 2025

@zuzubb007 Ja tomu verím. Veď napr mame Dánka v parlamente😃 ten je tiež mentálny retardér.

ina2405
27. jan 2025

@lisacka1 načo zakladáš témy? Veríš mu a ľúbiš ho. Bodka. Problém vyriešený.

mirola
27. jan 2025

@really8 tak tuto hlasku si musim zapamatat... velmi pekne 🙂

heleninamama
27. jan 2025

@lisacka1 Mala by si ho podviesť a dostať pohlavnú chorobu. Prenesieš ju na neho a kým bude nakazený, žiadna iná s ním nebude chcieť spávať, takže bude musieť zostať s tebou. A máš ho istého! A najlepšie by bolo, keby si medzitým znovu otehotnela. To neodíde vôbec, aby ti nemusel platiť alimenty na dve deti. Takto sa robia vzťahy na celý život!

really8
27. jan 2025

@heleninamama takto sa to robi do psej matere😂

januska12323
27. jan 2025

@heleninamama ježiš to jej ani nepíš lebo to naozaj spraví

rebi789
27. jan 2025

@lisacka1 no nechce ťa už

domkakvet
27. jan 2025

@lisacka1 vyzera to tak, ze ta opat podvadza a bude to robit stale, lebo taky sa uz nezmeni a on doniesol pohlavnu chorobu domov, lebo spal s inymi a ty si mu odpustila a spavala s nim dalej, no fuj.

ina2405
27. jan 2025

@heleninamama ale jeho nijako nezastavilo, keď dostal pohl.chorobu od inej a nakazil ju.

karolinakr
27. jan 2025

@heleninamama neblbni, ešte to spraví a dieťa splodene zo syfilisu bude nenavratne poškodené, ked je na ňom tak nezdravo závislá, bola by to ochotná možno podstúpiť
autorka, toto heleninamam myslela ako iróniu a nadsázku, v žiadnom prípade ako odporúčanie a ani to neskúšaj! lebo si to odserie decko a s takou mamou už bude mať všetko v keli
ako osoba maš znižene sebavedomie, dobre by bolo navšťiviť terapeuta, pracovať na sebarozvoji, asertivite, prestať sa upínať na stroskotancov a nechať sa využívať, toto čo zažívaš nie je láska, a vela vody pretečie Dunajom, kým na to prídeš, možno by si mala začat dobre motivačné knihy čítať, je ich plne knihkupectvo a lásku prijímať inak

enmery
27. jan 2025

@karolinakr Ona na to nepríde nikdy. Ako to už niekto podotkol-títo fungujú iba tovarenskych nastaveniach.