Stráca priateľ záujem alebo je to len fáza?
Ahojte s priateľom sme spolu skoro 3roky mame spolu dieta a posledne 2 týždne je taky iný nedotýka sa ma ako predtým nemá na mňa takú chuť (vidím to) boli sme rozideni a spal aj s inými môže to súvisieť s tým,alebo sme spolu už dlhšie a vyprchava to normálne?
🤷♀️🤦♀️
Len tri roky ste spolu, a popri tom ste sa akože rozišli a on spal s druhými? No tak prepáč humus riadny, ja by som teda už ani nechcela, aby sa má dotýkal, nech ide papa
🙈 zas dalsi pribeh, nudny pondelok?
Ďalšia zúfalá. Za tri roky dieťa, on medzitým spí s inými a ženu trápi len, ci ho ona ešte priťahuje, lebo 2 týždne je iný. To čo sú za vztahy.
@enmery ona je iná, vážne, kukni staré príspevky od nej, to je už diagnóza, to škoda tu reagovať, to je jednoduchá Mária na miliónentú
@really8 to bude furt ten jeden chujózo
3 roky ste spolu ,stihli ste už aj dieťa aj sa rozísť? Keby napíšeš že ste spolu 10 a viac rokov ale tri roky? Myslím že ten chlap ťa má v pazi
@miko_matata Ja viem, čo tu dávala. To sú už také tie mentálne stavy na hranici mentálnej retardácie. A to nemyslím vôbec ako urážku. Mne je, ako som to už písala, ľúto len toho dieťaťa
@lisacka1 Mala by si ho podviesť a dostať pohlavnú chorobu. Prenesieš ju na neho a kým bude nakazený, žiadna iná s ním nebude chcieť spávať, takže bude musieť zostať s tebou. A máš ho istého! A najlepšie by bolo, keby si medzitým znovu otehotnela. To neodíde vôbec, aby ti nemusel platiť alimenty na dve deti. Takto sa robia vzťahy na celý život!
@heleninamama takto sa to robi do psej matere😂
@heleninamama ježiš to jej ani nepíš lebo to naozaj spraví
@heleninamama ale jeho nijako nezastavilo, keď dostal pohl.chorobu od inej a nakazil ju.
@heleninamama neblbni, ešte to spraví a dieťa splodene zo syfilisu bude nenavratne poškodené, ked je na ňom tak nezdravo závislá, bola by to ochotná možno podstúpiť
autorka, toto heleninamam myslela ako iróniu a nadsázku, v žiadnom prípade ako odporúčanie a ani to neskúšaj! lebo si to odserie decko a s takou mamou už bude mať všetko v keli
ako osoba maš znižene sebavedomie, dobre by bolo navšťiviť terapeuta, pracovať na sebarozvoji, asertivite, prestať sa upínať na stroskotancov a nechať sa využívať, toto čo zažívaš nie je láska, a vela vody pretečie Dunajom, kým na to prídeš, možno by si mala začat dobre motivačné knihy čítať, je ich plne knihkupectvo a lásku prijímať inak
@karolinakr Ona na to nepríde nikdy. Ako to už niekto podotkol-títo fungujú iba tovarenskych nastaveniach.

Ano.