icon

Strach zo sexu

4. júl 2025

Stalo sa vam prosím niekedy že sa muž triasol a spravil už len pri bozkávaní?
Prepacte za takú blbu otázku, no stalo sa mi to, bol to zvláštny pocit a už by sme chceli skúsiť aj niečo viac ale ja sa bojím že to nevydrží a stane sa nehoda
Rozprávame sa o tom, stojím pri ňom, som jeho prvá a keďže po mne túžil naozaj dlho a teraz sa to deje tak myslím že aj to robí svoje
Snažila som sa ísť nato veľmi pomaly, telá na telá, bozky, nevydržal …
Nechcem mu hovoriť veci typu ze mám obavu aky ten sex bude …pretože to by ho vystrašilo ešte viac
Preto sa pýtam aj tu
A nie nemáme 15 😁
Ďakujem vopred velmi pekne za každý normálny názor

vanilkovazmrzka
4. júl 2025

Ano prvy sex bude na hovno, a mozno nie len prvy ale prvych niekolko. Ale casom z toho uz snad nebude hotovy po 30 sekundach

goodidea
4. júl 2025

Veď keď je tak nadržaný že sa spraví už len pri bozkoch tak musí byť podľa mňa schopný dať niekoľko kôl za sebou

madeincssr
4. júl 2025

Chce to cas, potrenovat, zohrat sa. Uvodna extremna tuzba musi prerast do zvysujucej sa kvality. Zatial moze partner vyuzivat ine telesne organy a zrucnosti 😉.

zic
4. júl 2025

Poucenie prenho, neist na rande "s nabitou pistoli"... alebo teda hadam vydrzi aj viac krat ako raz, nie?

autor
4. júl 2025

Nad tým som aj premýšľala že nech sa napr 2x spraví, ak to pôjde a išli by sme nato potom ale to sa zas bojím že on už nebude mat takú chuť a či ja budem toľko vladat 😁

kernel
4. júl 2025

ako vladat? Ved mu ho 2x vytrasies a potom pôjdete na vec, kopulovať budete prvykrat.

autor
4. júl 2025

Viem veď chápem, myslela som to tak že niekto sa už ledva spraví na 2 krát nieto na tretí

zic
4. júl 2025

No teda ak je niekto tak nadrzany, tak si myslim, ze o to starost nemusis mat...

viestta
4. júl 2025

Vsak pri kazdom pokuse novy prezervativ. Kde je problem? No a ked to nepojde lebo uz to nepojde, tak este ma XY moznosti aby doprial aj tebe

goodidea
4. júl 2025

Či ty budeš vládať sa báť nemusíš..(ak sa spraví tak rýchlo ako tvrdis)

ankare
4. júl 2025

Skúste druhé kolo.

januska12323
4. júl 2025

Umyje sa a môžete pokračovať. Časom sa zohráte.

simona19871216
4. júl 2025

Tak to je nič moc pre teba povedzme si na rovinu, myslím si že časom ta to omrzí

unicornlady
4. júl 2025

Ja si nejak neviem predstaviť, že pri bozkávaní by sa chlap hneď spravil.
A keby pri každom milovaní by som musela čakať, kým sa párkrát urobí, to by bolo strašne zdĺhavé.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
dodoo552
Autor odpoveď zmazal
dodoo552
4. júl 2025

Osobne si myslím, že podľa mňa bol z teba až tak vzrušený z tých prvých túžob , že sa jednoducho neudržal a ušlo mu už pri bozkoch , môžeš byť rada , že sa vôbec spraví, niektorí sa môžu snažiť aj hodiny a nevedie to k ničomu, takže jedine si to užívaj , kým sa dá a určite sa neboj ísť aj do niečoho viac než sú len bozky,

foxinkofoxovy
Autor odpoveď zmazal
greywolf
5. júl 2025

Vsak nemusi byt hned sex. Urobte sa rukou pripadne oral a za par tyzdnov mesiacov aj ten zaciatok sexu bude iny.

foxinkofoxovy
Autor odpoveď zmazal