icon

Strata chuti na sex kvôli problémom vo vzťahu

16. júl 2025

Ahojte, ani neviem ako začať,potrebujem sa proste vyrozprávať...s manželom mame 2 deti no problém je v tom ze moj manžel je taky nervak za všetko nervaci ani ku mne sa najlepšie nespráva a mne toto neskutočne vadí ako so mnou niekedy hovori neviem to proste len tak prekusiť a ísť ďalej sere ma to.No ale problém je v tom ze ja už nemam ani chuť na sex s nim ,proste mi už vadia aj jeho dotyky on by najradšej aj každý deň,ale ja to nechcem proste nemam chuť a nechýba mi sex neviem co s tým, on chce furt a ja nie a tu je problém ako ďalej.Ja neviem co sa so mnou deje ci to prejde alebo nie ,či to už z toho ze mi viac veci na ňom vadí hlavne správanie to nedokážem prekusiť .Všetko mi už na ňom vadí, ani s mojou rodinou dobre nevychádza.Povahu ma na hovno

autor
16. júl 2025

@anonym_autor ako si mam nájsť zas cestu k nemu? Alebo to už nepojde túto otázku si kladiem a neviem

pribinak
16. júl 2025

Skôr on by mal
Hľadať cestu k tebe

Už si mu povedala ako ti lezie na nervy ako sex s ním je otras? Ak nie tak by si mala aby vedel ako sa veci majú

michaela789
16. júl 2025

Zmenil sa po svadbe alebo kedy k tomuto stavu došlo?

autor
16. júl 2025
@pribinak

Skôr on by mal
Hľadať cestu k tebe

Už si mu povedala ako ti lezie na nervy ako sex s ním je otras? Ak nie tak by si mala aby vedel ako sa veci majú

@pribinak áno o tom ako sa ku mne sprava niekedy vie,ze mi to vadi ale myslím ze s tým veľa neurobí, a o tom ze sa mi s nim sexovať nechce som mu priamo nepovedala, ale vie o tom ze to proste nechcem a nechýba mi to

0silvia0
16. júl 2025
@anonym_autor

@pribinak áno o tom ako sa ku mne sprava niekedy vie,ze mi to vadi ale myslím ze s tým veľa neurobí, a o tom ze sa mi s nim sexovať nechce som mu priamo nepovedala, ale vie o tom ze to proste nechcem a nechýba mi to

@anonym_autor tak mu treba povedat priamo, ze jeho nervacenie ma za nasledok tvoj odpor k sexu. Ked chce on sex, musi sa snazit doma vytvorit prijemnu atmosferu. Lebo s nasratym nervakom nebudes sexovat nasilu predsa.

gribka1
16. júl 2025

Porozprávaj sa s ním o tom, že to takto ďalej nejde, že keď sa k tebe takto správa, nedokážeš mať s ním sex. Urob to čo najskôr, pretože sa ti môže stať, že už nebude cesty späť a žiadnu cestu k nemu nenájdeš.

pribinak
16. júl 2025

Ty čo máš 4 roky? Že nepriamo som mu povedala ….vsak mu to povedz normálne : Milan nemám záujem o sex, vadí mi ako sa ku mne spravas. Takto Fungovať nechcem

Nepriamo…..však on potrebuje priamu komunikáciu ak sa chceš pohnúť ďalej

anonym_07bd25
16. júl 2025

Nič sa s tebou nedeje iba si zistila, že už ho neľúbiš a správa sa zle.Este v sebe hľadáš chybu to naozaj?

ukgirls
16. júl 2025

povedat mu narovinu ako sa citis a ze tym akos a k tebe sprava ta proste prestal pritahovat a sex s nim sa preto stal u teba nechceny ..a bud sa zmeni a vyhlada pomoc (nezmeni sa) alebo hold pojdete od seba ...

autor
16. júl 2025
@ukgirls

povedat mu narovinu ako sa citis a ze tym akos a k tebe sprava ta proste prestal pritahovat a sex s nim sa preto stal u teba nechceny ..a bud sa zmeni a vyhlada pomoc (nezmeni sa) alebo hold pojdete od seba ...

@ukgirls skôr si myslím,ze ak mu to poviem tak on povie ze tak poďme od seba ,ze ja mam furt dajake výhovorky mi povie ,a povie ze sak ja sa stale tak nesprávam tak čo, no stale sa nespráva ale väčšinou áno

ukgirls
16. júl 2025

a chces takto zit? nieje naozaj lepsie ist od seba a najst si niekoho kto si ta bude vazit? a das aj priklad detom,ze vztah je o laske a nie hulakani po sebe?

gribka1
16. júl 2025
@anonym_autor

@ukgirls skôr si myslím,ze ak mu to poviem tak on povie ze tak poďme od seba ,ze ja mam furt dajake výhovorky mi povie ,a povie ze sak ja sa stale tak nesprávam tak čo, no stale sa nespráva ale väčšinou áno

@anonym_autor Ešte ste sa neporozprávali a už vieš, čo ti povie. Hmm... Ak toto, tak asi mu na tebe nezáleží, je to v poriadku?

autor
16. júl 2025
@gribka1

@anonym_autor Ešte ste sa neporozprávali a už vieš, čo ti povie. Hmm... Ak toto, tak asi mu na tebe nezáleží, je to v poriadku?

@gribka1 no lebo už mi to raz povedal, ze keď nechcem sexovať tak máme ísť od seba, no teraz nič iné by mi nepovedal len to iste...on namiesto nejakého riešenia povie ze chodme od seba, lebo vie ze sa nezmení

vler
16. júl 2025
@anonym_autor

@gribka1 no lebo už mi to raz povedal, ze keď nechcem sexovať tak máme ísť od seba, no teraz nič iné by mi nepovedal len to iste...on namiesto nejakého riešenia povie ze chodme od seba, lebo vie ze sa nezmení

@anonym_autor teda nacase je sa teba opytat-mozes si Ty dovolit ist od neho?

gribka1
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak mu to splň, ináč nezískaš nič. Buď sa spamätá alebo sa jednoducho zmieriš s tým, že budeš handra.

sense
16. júl 2025

No tak je na čase asi odísť od neho.
A úprimne ani ja by som nemala chuť na sex s chlapom ktorý sa ku mne nesprava pekne.

denkabemommy
16. júl 2025

Nemáš chuť na sex, lebo ste emočne od seba odpojený. Na znovu pripojení by ste museli pracovať obaja. Skús mu o tom povedať, možno bude ochotný 🙂

rejka7
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zvalí vinu na teba, lebo TY NECHCEŠ sex. Tak to obráť veľmi jasne na neho. "Kričíš na mňa, prestaň na mňa kričať. Keď prestaneš a budeš sa so mnou baviť pekne, slušne a s rešpektom BUDE SEX." Keď to nepochopí, tak jedine od neho odísť, alebo nech sa spakuje on a nájde si inú chuderu, ktorá dovolí, aby po nej ziapal a potom mu podrží každý deň Z LÁSKY 🥴

anonym_c115f9
16. júl 2025

*
Čo ak sa chlap aj zmení k lepšiemu, ale už to nepomôže? Žena sa už emocionálne odpojila.
*
???

anonym_d07a68
16. júl 2025

Autorka ja som mala podobný problém, muž sa ku mne choval nepekne aj nadával na mňa. Tak sa mi zhnusil a prestala som s ním spávať. Už vyše 3 rokov sme nemali spolu sex. Teraz sa správa normálne zmenil sa k lepšiemu, ale ja už nedokážem s ním spávať.

autor
16. júl 2025
@anonym_d07a68

Autorka ja som mala podobný problém, muž sa ku mne choval nepekne aj nadával na mňa. Tak sa mi zhnusil a prestala som s ním spávať. Už vyše 3 rokov sme nemali spolu sex. Teraz sa správa normálne zmenil sa k lepšiemu, ale ja už nedokážem s ním spávať.

@anonym_d07a68 tak moj by 3 roky bez sexu nebol...rozviedol by sa

autor
16. júl 2025
@rejka7

@anonym_autor zvalí vinu na teba, lebo TY NECHCEŠ sex. Tak to obráť veľmi jasne na neho. "Kričíš na mňa, prestaň na mňa kričať. Keď prestaneš a budeš sa so mnou baviť pekne, slušne a s rešpektom BUDE SEX." Keď to nepochopí, tak jedine od neho odísť, alebo nech sa spakuje on a nájde si inú chuderu, ktorá dovolí, aby po nej ziapal a potom mu podrží každý deň Z LÁSKY 🥴

@rejka7 on my niekedy povie,ze bude sex? Potrebujem ho lebo mam stres.On proste by chcel aj každý no ja nechcem nepotrebujem to mat často, a jemu to malo raz do týždňa, potom na mňa hundre ze ja nechcem a vymýšľam

anonym_9efd88
16. júl 2025
@anonym_autor

@rejka7 on my niekedy povie,ze bude sex? Potrebujem ho lebo mam stres.On proste by chcel aj každý no ja nechcem nepotrebujem to mat často, a jemu to malo raz do týždňa, potom na mňa hundre ze ja nechcem a vymýšľam

@anonym_autor a keď ťa podvedie pre nedostatok sexu?

lubossi
19. júl 2025

Podved ho prvá