Stretla som dobrého chlapca, ale moje city sú niekde inde
Stretla som asi dobrého chlapca (priam az vysnívané spravanie), ale moje city su niekde inde.
Nebuď na seba taká prísna a netlač u seba na pílu.Uzivajsi to,ako to máte teraz,čas ukáže čo bude dalej
@doriiis Ja som si aj užívala, ale on to berie podla mna moc vážne a keď proste chce ist medzi ľudí jak pár alebo to povedat spoločným známym, tak vo mne to vyvolá strach a stres, keďže si nie som istá či to tak naozaj chcem.
Treba sa o tom otvorene porozprávať.To je zaklad
Môžem sa opýtať ako ste vekovo ty a partner?
Radsej byt milovana, obletovana ako utrapena s inym muzom. Uvidis, city sa rozvinu aj na tvojej strane. Povedz mu, ze sa este necitis na to, aby vsetci vedeli, ze tvorite par, chces sa ukazat s nim naverejnosti najskor za 3 mesiace. Nie si teenager, ktory potrebuje oznamit na FB, ze s niekym tvori par. Chran si sukromie, ludska zloba a zavist nema hranic.
Volny cas mozete travit aj mimo miesta bydliska. Ak ho chces naozaj spoznat, vystav ho zatazovej situacii, napr. ci je ochotny ta odprevadit, ked pojdes z vianocneho vecierku o 2:00 rano.
Ja som mala taky vzťah 5rokov. Chalan bol ku mne mily, láskavý na rukách ma pomaly nosil. Ľúbil ma celým srdcom a ja tak veľmi som sa snažila a nešlo to proste zamilovať sa do neho. Davala som tomu nadej stale až to trvalo 5rokov a stale nic. Potom len na jednej káve s kamoškou som spoznala jej suseda a to bola láska na prvý pohľad z obidvoch strán. Sme spolu 10rokov mame dve deticky a je to úplne iné ako s tým bývalým. Byvaly ma tiez uz svoju rodinu a som rada, ze ma mozno pri sebe zenu co ho lubi. Niekedy sa to nedá. Ja osobne uz by som netrapila taky vzťah ak hned nepreskoci ta iskra aspon u mňa tak viem, ze časom to ine nebude. Skor uz len potom o zvyku
Ja ti rozumiem. Našla si spriaznenú dušu, s ktorou si rozumieš a môžeš sa mu so všetkým zdôveriť. Určite by sa páčil aj tvojim rodičom. Ale čo z toho, keď on je tak strašne predvídateľný a v podstate nudný. Ty však túžiš mať vzrušujúci vzťah so zlým chlapcom. On je pre teba len taký teplý kamarát, ktorý náhodou nie je teplý. Povedz mu, aby vydržal pár rokov, kým vystriedaš zopár nešťastných vzťahov a budeš si chcieť konečne založiť rodinu so solídnym mužom, že sa mu potom ozveš.
@zoro9836 Nekazim mu zivot podla mna. Ved on do toho vhupol aj ked ma podla mna poriadne ani nepozná. Zas nie je nesvojpravny podla mna. Keby bolo na mne, tak to takto rychlo nejde. Práveže on tlačí na pílu.
@adrestia Ja uz som mala zlý vzťah a nechyba mi práve vzrušo. Ani mi nevadi, ze je predvídateľný. Viac by mi vadilo keby nie je. Ale nejak to silné zamilovanie z mojej strany este nie je. Hlavne teda také to fyzické nie je. Povahou mi vyhovuje, ale po fyzickej stranke nie som z neho taká hotová alebo ako to povedať. Aj keď skaredy mi nepríde, aj pekne vonia.
@s_o_n_i_k_e Je to podstatné koľko máme rokov?
@doriiis Noo toto mu asi radsej nebudem rozprávať. To by ranilo asi každého človeka a situaciu to podľa mna len pohorší. Skor si to v sebe musím vyriešiť. Nechcem ho zbytočne ranit.
U mňa to tak bolo na začiatku. Také, hmm, rozpačité. Myslela som, že fajn, užijeme si leto a uvidíme. Predpokladala som, že po lete to skončí, pravdupovediac. Lenže on to moc nechcel skončiť. Tak sme teda pokračovali ďalej. Bolo to stále fajn, ale žiadne emicionálne výbuchy🤷🤷🤷. Sme spolu už takmer 20 rokov. 😁. Nevymenila by som ho za žiadneho iného.
@ravador Takže ty nie si pobluzneny do svojej ženy?
Ja by som s takym clovekom neostavala.
Nie. Zdravý človek do svojho partnera nie je poblúznený.
@mikadooo cize mas vztah bez chemie? Taky kamaratsky? Ako sa startujes k sexu?
@ravador ale aspon trosku poblazneny v zmysle chemia by byt mal. Lebo keby sme vsetko podrobovali uplne racionalnemu hodnoteniu, nikto by napriklad nemal deti.
Ta chemia na zaciatku sa da znova a znova obnovovat a restartovat, ale neviem si predstavit ked tam nie je vobec...
@babulkomale Presne pre toto vravím, že vy ženy nemáte ani páru o tom, čo je láska. Vkuse hľadáte len "chémiu" alebo "motýliky", alebo iný blbý názov pre prvotné poblúznenie. Presne pre toto väčšina manželstiev končí rozvodom a drvivú väčšinu rozvodov inicializujú ženy. Žiadne takéto hovadiny vo vzťahu vôbec netreba. Proste je ti s daným človekom dobre, zdieľate názory na dôležité veci, viete sa porozprávať, dohodnúť, robiť kompromisy a spolupracovať na spoločnej budúcnosti. Človek k partnerovi cíti rešpekt a úctu za to, akým je človekom a sú si navzájom zaviazaný za to, čo jeden pre druhého urobili.
A nie, mať dieťa je tá najracionálnejšia vec čo môže človek urobiť, pretože racionálne je jediný zmysel tvojej existencie to, aby si zaručil pokračovanie svojej genetickej línie.
@ravador 😂😂😂 zeny nemaju paru co je laska. Teba by som chcela vidiet. Dobre mi moze byt s kamaratom. Na vztah potrebujes urcite vyssi level. Ak nechapes, je mozne ze si asexualny jedinec. A zeny iniciuju rozvody najcastejsie kvoli nevere a alkoholizmu na strane partnera.
@babulkomale No ty rozhodne nemáš a ani väčšina ostatných žien nie. Choď si motýliky chytať na lúku na kopci.
@zoro9836 jasne, za vsetko mozu zeny podla akychsi zatrpknutych cudakov na zenskom fore 😃 pan tvorstva a zacal by chlastat pre nedostatok pozornosti? To by bolo pod jeho uroven. On predsa vie komunikovat a urovnat partnersky vztah zrelym sposobom, nie zatazovat svoju ctenu pecen.
Dobru noc trollkovia.
@babulkomale nemám vzťah bez chémie 😁. Sex je výborný, ale to je tým, že my už vieme obaja ako jeden na toho druhého, aby bola obojstranná spokojnosť (tiež to dlhšiu chvíľu trvalo, kým sme sa zladili, ja som však ani nečakala, že po prvom raze/prvých razoch budem dosahovať neviem aké orgazmy, som taký hmm povedzme že extrémny realista). Len to u mňa trochu trvalo, kým som si uvedomila, že nemusím byť nejak emočne vyhajpovaná a aj tak môžem milovať 😉. Ale tak ja som si to uvedomila až po prvej hádke, keď som vlastne zistila, že mu nechcem dať kopačky, aj keď ma vtedy extrémne vytočil 😂. Až vtedy som zistila, že aha, tak asi mi na tom vzťahu záleží 🤷.
@mikadooo jaaaj tak ked ta vytocil, tak tam vasen je. Zdalo sa to ako si to popisovala, take extremne kludne a racionalne 😃

Dali sme sa dokopy veľmi rýchlo na mna. Necítim sa, zeby dom bola nejako extremne zamilovaná a že je laska mojho života aj ked rada ho mám. On je na mna veľmi dobrý, romantický a snazi sa. Ja som skôr v strese z toho, ze to necítim naspäť ale zároveň sa mi páči, aký je. Sme spolu mesiac. Myslíte, ze tie city prijdu alebo sa mám rozísť? Poznáme sa asi nejake 3 mesiace.