icon

Stretli ste sa s netradičnými sexuálnymi túžbami?

1. nov 2023

Ahojte, stretli ste sa niekedy s tým, že by Váš partner chcel súložiť v plynovej alebo latexovej maske? Prípadne by chcel vyskúšať pripínací penis alebo inú formu stimulácie jeho análneho otvoru? Pripadá Vám to už moc?

domkakvet
1. nov 2023

netretla som sa s tym a pripada mi to uz moc.

petamich
1. nov 2023

nestretla, my sme s manzelom relativne konzervativni a v minulosti tiez nie 🙂 kazdopadne pre mna tym, ze som jednoducha je to uz cez

pe_mi
1. nov 2023

No tak pokiaľ sa to tebe neprieci.ja by som to nezniesla a teda sa čudujem,že to nepovedal už na začiatku.ak to nie je vymyslená téma,dosť mi to tým zavaňa
A keby som ja mu nedala ,čo má rád v sexe,on by nebol spokojný.urcite by to hľadal inde a ja by som bola stále na ihlách.jednoducho sa spoločne neukojite tým správnym spôsobom.ak má niekto takéto fetiše.ja si to reálne neviem predstaviť v bežnom živote.

pralinka25
1. nov 2023

ja by som asi umrela od smiechu keby sa na mna vyrutil v plynovej maske. zo sexu by asi pre moj zachvat nic nebolo. ale vselijaki sme. verim ze nie je jediny.

vesimelonimarsista
1. nov 2023

takeho exota som vdakabohu este nestretla 😅 Ja som v tomto konzerva, takže by som taketo navrhy odmietla a hladala si niekoho ineho s normalnymi chutkami.

huginko
1. nov 2023

Bleeeeee. Skúsil by a bolo by to prvý aj posledný krát. Viac by sme sa nevideli

pralinka25
1. nov 2023

ja len ze ja som este zazila za sociku ze sme si na brannom cviceni museli skusat tieto masky. je to uz milion rokov dozadu a stale mam na to nehynuce spomienky. toto fakt zazit pri sexe tak ... ojojooooj 😂

karolinakr
2. nov 2023

@pralinka25 a ešte pri tom hadzať granátom na ciel 😅

jennifer007
2. nov 2023

Pripadá to moc pre teba? Ak si to vieš predstaviť a jemu sa to páči, tak prečo nie. Ak sa ti to hnusí tak nie je o čom debatit🤪

koniarova
2. nov 2023

Teraz ma napadlo,že v robote máme ešte masku s tým chobotom. 😂😂😂😂 Prehodil by si ho okolo krku. 😂😂😂

maranta_leuconeura
2. nov 2023

Tuto ti kazda napise bleee, fuuuj a podobne. Moze sa ti to zdat asi na prvykrat zvlastne, ale uvedom si, ze partner ma v teba taku velku doveru, ze sa ti s takymito vecami vobec priznal. Takze ho neodcudzuj, pokial to fakt nechces, tak len povedz, ze sa na nieco take necitis. Pokial to chces skusit, tak nepozeraj na to ,,co povedia ludia" alebo co si myslia, oni s vami v spalni ani vo vztahu nie su 😉

vilma7
2. nov 2023

Aj mne raz jeden povedal, že sa mám na neho vymočiť a že sa môže potom aj on na mňa.
Viac má už nevidel.

foterlotor
5. nov 2023

Sorry ale pre mna je muz ktory potrebuje anal teply. Sledujem ze vela muzov ma uchylku na to. A aby muz ziadal od zeny aby ho pretahovala do zadku... to je moc.

maranta_leuconeura
6. nov 2023

@foterlotor a zena ktora ma rada anal je lesba? 🤣

marseillefan
6. nov 2023

@foterlotor taaaak a práve som zistil, že som teplý... :(

niekapitalizmu
9. nov 2023

co znamena moc

niekapitalizmu
9. nov 2023

@foterlotor ved tam ma bod G, tvoj komentar nedava zmysel

autor
9. nov 2023

Áno, to, že sa mi s tým priznal, čo sa týka dôvery ma veľmi prekvapilo. Ja som napr vždy chcela vyskúšať “masáž prostaty”, ale každý muž, ktorému som to navrhla, striktne odmietol. Orgazmus je potom oveľa intenzívnejší a tvrdenie, že muž je homosexuál pre mňa úsmevné. Je to podľa mňa nový rozmer potešenia. Avšak masky sú podľa môjho názoru už fetiš.

afterdark
26. nov 2023

🙂)) dobre pobavilo.