Už to ďalej nezvládnem, sex je čistá katastrofa
Ahojte máme s priateľom taky problém no začalo to tým že náš prvý sex dopadol katastrofou ale že úplnou.. Sme spolu už 7 mesiacov a nemali sme spolu sex nakoľko on ma strach že to dopadne zase zle ja viem není sex priorita a není všetko len o ňom ale s ex nejsom už rok a odvtedy som nespala s nikým až na neho ale to sme spolu ani nespali proste už mi to chýba bavím sa sním o tom stále ale on že vyskúšame to a príde ku mne a povie že on nevie boji sa... Skúšala som aj sexi prádlo keď prišiel a začali sme a zase to skončilo zle veď ja už neviem čo robit minule som si nechala otvorený telefón a išla sa okúpať mam to nastavene tak že keď ho ne vypnem on ostane rozsvieteny a mala som tam objednávku na vibrátor a urazil sa že to nemyslím vážne čo mám robiť som už z toho na nervy
On ta neuspokoji a este oduva pysk ze si kupujes vibrator? Nech si chalanko najde daku frigidu a s tou mozu byt stastni navzdy. Ty si najdi zdraveho.
že by ťa chcel len na niečo využiť,,,,,v skutočnosti ste sa nenašli ,,,,daj pozor,,,,nie je to normálne,,,,jedine ak má nejaký blok,,,bude v tom psychická vada....náboženstvo....alebo ho priťahuje niečo iné,,,,treba to vyriešiť a to najskôr...sexuolog,,,,no neviem nepoznám vás,,,a toto je moc ,,,nečakaj rieš,,,,lebo bude možno horšie
Taky mam pocit, ze toto tu uz bolo. Zrejme sa nic nezmenilo. Chalan ma proste stale komplexy pretoze ma pocit, ze s malym sasom nevie urobit velky cirkus.
Na druhej strane, je tu susedna tema, kde sa autorka stazuje, ze ju to boli pretoze chlap to ma rad prilis drsne a mozno ma aj velkeho. Skuste zamenu partnerov, mozno to prospeje obom autorom.

Rozchod.