Veľmi túžim po dobrom sexuálnom živote
Nemám šťastie na partnera, ktorý by mi v tomto vyhovoval. Keď mi príde do života normálny chlap, s ktorým si viem predstaviť vzťah, tak to v posteli neklape. Mám 45 rokov a nejako som nemala šťastie na partnera, s ktorým by to fungovalo. Ak mi chlap sadol v posteli, tak mi nesadol osobnostne a bol koniec. V mojom veku asi už nemám dúfať, že to bude dobré po každej stránke, však?
Možno si ich mala veľa a porovnávaš. Ja som ich mal veľmi málo a vždy to bolo úžasné🙂 ale neviem viac podrobností o tebe... možno si nimfa, ono sa partneri časom zladia a je to lepšie. Alebo si narazila na takých, čo sex nekladú na prvé miesto a sú také mŕtve drevá 🙃
@telefon00 aké je mŕtve drevo?
Nie nemáš dúfať, už to bude len horšie :_(
Sexuálne záležitosti sa dajú zladiť, naučiť, nacvičiť ale treba sa o tom hlavne rozprávať, čo sa komu páči. Potom ti bude vyhovovať aj v živote, aj v posteli 🙂
Asi si musíš ujasniť, co je pre teba dôležitejšie…lebo v tvojim veku si už asi nenavyberás. Kruté, ale realita
@dennissa16 to vobec nie je realita. aj ty budeš v tom veku raz. život v 45 nekončí
autorka, šancu stále máš podľa mňa
Asi si musíš ujasniť, co je pre teba dôležitejšie…lebo v tvojim veku si už asi nenavyberás. Kruté, ale realita
@dennissa16 v akom jej veku
@dennissa16 to vobec nie je realita. aj ty budeš v tom veku raz. život v 45 nekončí
@zmrzlinka8 ak uz do 45 nenašla nikoho, kto by jej vyhovoval vo vsetkom, buď veľa preberala alebo sama nevie, co je pre ju podstatnejšie.
A síce áno, 45 este nie je zďaleka na zahodenie, ALE ALE..!
Tak, možno nemôžeš mať všetko 🤷 neber to tragicky, taky človek môže prísť, keď to budeš najmenej čakať...
No tak si zaobstaraj dva exempláre, tak ako to robia muži. Jedného na život, druhého na sex. Veď nemusí spĺňať všetko len jeden.👍
Ani ja a preto ma sex prestal úplne zaujímať 😃 toľko vrchol si dokážem dopriať aj sama bez námahy
Ani ja a preto ma sex prestal úplne zaujímať 😃 toľko vrchol si dokážem dopriať aj sama bez námahy
@sszuzu8 ja zbožnujem milovanie. Sama si neviem dopriať také dobré uspokojenie. Je mi to málo. V dlhodobom vzťahu nemám šťastie na dobrých milencov. Časom strácam záujem a vzťah upadá.
Tak si nájdi (na začiatok) iba kamaráta s výhodami... keď ti nebude vyhovovať jeho charakter a iné veci, bude to aspoň v posteli ok a nič iné nebudeš očakávať.
@zmrzlinka8 No ved zivot v tomto veku nekonci, len starnutie a veci s tym spojene proste nezastavis aj ked sa na hlavu postavis 🙂
@zmrzlinka8 No ved zivot v tomto veku nekonci, len starnutie a veci s tym spojene proste nezastavis aj ked sa na hlavu postavis 🙂
@silvike samozrejme. avšak príťažlivosť nie je len o nejakej univerzálnej časopisovej kráse. kľudne môže aj žena po 45 priťahovať muža a opačne
@silvike samozrejme. avšak príťažlivosť nie je len o nejakej univerzálnej časopisovej kráse. kľudne môže aj žena po 45 priťahovať muža a opačne
@zmrzlinka8 ty sa veľmi zameriavaš na vek a výzor. Ale my tu neriešime to. Priťahovať muža môže aj 50-tka aj 90 kg 30tka, aj hocijaká.
Neriešime, že ma 45 a už sa za ňou nikto neotoči.
Ja napr narážam na to, že koľko chlapov v jej veku, resp takých ako hľadá (lebo teda verím a dufam, že nehľadá 30 ročného) je nezadaný, schopný, taký, co jej vyhovuje po intímnej stránke a neviem aké ďalšie ma požiadavky..
V takom veku ( okolo 40- 50 rokov) sú už chlapi “rozobrati”.
Samozrejme, môže mať šťastie, že natrafí na takého, co bude spĺňať všetko..ale aj nemusí. Sama sa musí rozhodnúť, co hľadá.
@zmrzlinka8 ty sa veľmi zameriavaš na vek a výzor. Ale my tu neriešime to. Priťahovať muža môže aj 50-tka aj 90 kg 30tka, aj hocijaká.
Neriešime, že ma 45 a už sa za ňou nikto neotoči.
Ja napr narážam na to, že koľko chlapov v jej veku, resp takých ako hľadá (lebo teda verím a dufam, že nehľadá 30 ročného) je nezadaný, schopný, taký, co jej vyhovuje po intímnej stránke a neviem aké ďalšie ma požiadavky..
V takom veku ( okolo 40- 50 rokov) sú už chlapi “rozobrati”.
Samozrejme, môže mať šťastie, že natrafí na takého, co bude spĺňať všetko..ale aj nemusí. Sama sa musí rozhodnúť, co hľadá.
@dennissa16 ok, chápem. aj keď sú už starší "rozobratí", dnes skoro každé druhé manželstvo končí rozvodom a môžu byť mnohí dobrí chlapi aj rozvedení resp. po dlhom vzťahu s nejakou mrchou😉
@dennissa16 ok, chápem. aj keď sú už starší "rozobratí", dnes skoro každé druhé manželstvo končí rozvodom a môžu byť mnohí dobrí chlapi aj rozvedení resp. po dlhom vzťahu s nejakou mrchou😉
@zmrzlinka8 Zase ale málokedy bude tam na vine len sama žena (teraz nemyslím ten vtip, že žena aj svokra). A keby náhodou áno, tak taký muž bude submisívny nesamostatný mumák, s ktorým málokedy býva vášnivý divoký sex...
A čo, že maš 45? Ľudia sa rozchádzajú v každom veku. Len sa nastav pozitívne, že ten chlap po akom túžiš, je niekde v tvojej blízkosti, ale musíte sa naladiť na jednu vlnu a potom sa aj stretnete ;). Alebo skús, ako ti tu niekto radil, nájsť si kamaráta s vyhodami, zistiť, že vám to klape v posteli a nakoniec sa možno.do seba zaľúbite a bude to aj tvoj životný partner.
@zmrzlinka8 Zase ale málokedy bude tam na vine len sama žena (teraz nemyslím ten vtip, že žena aj svokra). A keby náhodou áno, tak taký muž bude submisívny nesamostatný mumák, s ktorým málokedy býva vášnivý divoký sex...
@hefo Vždy sú na vine obe strany. Áno, veľa krát zaváži aj svokra, ale ako píšeš, je na vine žena aj chlap, no to nemusí znamenať, že je žena zlá alebo chlap, len proste neboli pre seba stvorení, ale pri inych budú obidvaja spokojní a aj ich partneri.
@hefo zaujímalo by ma, prečo si myslíš, že rozvedený chlap musí byť len submisívny nesamostatný mumák.
@hefo zaujímalo by ma, prečo si myslíš, že rozvedený chlap musí byť len submisívny nesamostatný mumák.
@zmrzlinka8 Tak to som potom aj ja 🤣, aj keď sa tak necítim. A to pritom písal chlap 🤷🏻♀️. Chyba môže byť aj opačne, že mal pri sebe submisívnu nesamostatnú mumáčku 😁
@zmrzlinka8 Nepovedal som, že rozvedený chlap, ale rozvedený chlap, ktorý na rozvode nemal absolútne žiadnu vinu.
@zmrzlinka8 Nepovedal som, že rozvedený chlap, ale rozvedený chlap, ktorý na rozvode nemal absolútne žiadnu vinu.
@hefo asi som nechápavá tentokrát 😉 takže podľa teba chlap, ktorý nemal na rozvode absolútne žiadnu vinu, je submisívny nesamostatný mumák?
podľa mňa nie, napríklad môže byť aj tak, že sa k sebe jednoducho nehodili a trebárs ona mu bola neverná....
@hefo Taký chlap neexistuje, tak ako ani žena.
@hefo asi som nechápavá tentokrát 😉 takže podľa teba chlap, ktorý nemal na rozvode absolútne žiadnu vinu, je submisívny nesamostatný mumák?
podľa mňa nie, napríklad môže byť aj tak, že sa k sebe jednoducho nehodili a trebárs ona mu bola neverná....
@zmrzlinka8 Ani nemusela byť neverná, proste neboli pre seba vhodní: iné záľuby, hodnoty, nastavenie, chyba komunikácie, možno manipulátor/ka, a castokrát uz len taká sprostosť, že jeden chcel bývat v dome, druhý v byte. Proste dnes sa rozvádzajú ĺudia kvôli takým blbostiam kedy toto niekedy bolo nemysliteľné a na prvom mieste bola rodina a dieťa. Je to na jednej strane zlé, ale aj dobré, lebo prežiť život vedľa niekoho, pri kom vnutorne cítiš, že NIE, to nežiješ, ale prežívaš 🤷🏻♀️
@zmrzlinka8 ak uz do 45 nenašla nikoho, kto by jej vyhovoval vo vsetkom, buď veľa preberala alebo sama nevie, co je pre ju podstatnejšie.
A síce áno, 45 este nie je zďaleka na zahodenie, ALE ALE..!
@dennissa16 tak, toto vôbec nie je pravda. Mnohé našli aj po 50tke svoje šťastie
@dennissa16 tak, toto vôbec nie je pravda. Mnohé našli aj po 50tke svoje šťastie
@tilly nikde nepíšem, že je to nemožne!ale môže to byt problém. Veď sama autorka je toho dôkazom..či nie?

Možno si ich mala veľa a porovnávaš. Ja som ich mal veľmi málo a vždy to bolo úžasné🙂 ale neviem viac podrobností o tebe... možno si nimfa, ono sa partneri časom zladia a je to lepšie. Alebo si narazila na takých, čo sex nekladú na prvé miesto a sú také mŕtve drevá 🙃