icon

Veríte jeho slovám o minulosti?

16. okt 2025

Žienky moje zlaté,
ja viem, že ma možno hneď vyfakujete 😅, ale musím sa vám vyrozprávať. Píšem si už pomaly mesiac s jedným mužom má 37 rokov, čiže o 11 viac ako ja a poviem vám, je strašne sexy. Priťahuje ma všetko na ňom jeho hlas, správanie, pozornosť, ktorú mi dáva… všetko.

Lenže a tu je ten háčik neverím mu v jednej veci. Tvrdí, že od februára nemal nikoho v posteli. A ja neviem, dievčatá, ale to sa mi proste nezdá. 😅
Nechcem byť paranoidná, ale mám v sebe taký červíček pochybnosti. Ako to máte vy? Verili by ste tomu? Či to niesú sladké reči.

zoja_
16. okt 2025

Mala som to podobne s jedným muzom.
Bol velmi sexi a este k tomu trener kde sa stretával osamote s xy ženami, ktore po nom isli jak po údenom. Ale tak dokázal mi ze ide iba po mne, tak po case som prestala byt svihnuta a namyslat si. A nejak ma to uz prešlo 😆 a užívame si my dvaja 😍

anonym_29c653
16. okt 2025

a načo ti je tato informácia? čo by zmenilo na tom keby pred mesiacom s niekym spal?

autor
16. okt 2025
@zoja_

Mala som to podobne s jedným muzom.
Bol velmi sexi a este k tomu trener kde sa stretával osamote s xy ženami, ktore po nom isli jak po údenom. Ale tak dokázal mi ze ide iba po mne, tak po case som prestala byt svihnuta a namyslat si. A nejak ma to uz prešlo 😆 a užívame si my dvaja 😍

@zoja_ ach, to máte super, lenže toto čo mi on píše zdravý muž, neviem či by vydržal od februára bez sexu a teda je veľmi príťažlivý.

zoja_
16. okt 2025
@anonym_autor

@zoja_ ach, to máte super, lenže toto čo mi on píše zdravý muž, neviem či by vydržal od februára bez sexu a teda je veľmi príťažlivý.

@anonym_autor pred tym som nad tym rozmýšľala casto, skor nemyslala si sprostosti. Ale potom ma to uz prešlo, co tym ovplyvnim ze budem sama seba triznit. Proste nedava mi najavo nic co by ma mohlo len trosicku spochybniť tak som ok 😆

anonym_43a329
16. okt 2025

@anonym_autor mala nevyžiadaná rada od človeka s retrospektivnou žiarlivosťou. Nepýtaj sa na minulosť pokiaľ vies, ze ti to bude vadiť. U mna to bol strašný problem.
A nie neverila, ale ja som nedôverčiva, takze môže hovorit aj pravdu 🤷🏼‍♀️podla mna záleží viac na inom, keďže si iba mesiac píšete tak podstatne je sa lepsie spoznať, ci si vyhovujete vo veciach

grof_monte_christo
16. okt 2025

Len si pišete alebo ste sa už videli?

anonym_43a329
16. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor su muži, aj zdraví, co vydržia bez sexu mesiace aj roky a stačí im masturbacia. Aj ženy take su

anonym_b5c4b4
16. okt 2025

Môj názor ako muža je, že neviem prečo by mal byť jeho "hendikep", že je pre teba príťažlivý ? Osobnosť môže byť úplne normálna, môže chcieť iba sex vo vzťahu ale je to na ňom, skôr sa zamysli že ak mu v takej veci neveríš resp máš pochybnosti ako mu budeš veriť v iných veciach ?

autor
16. okt 2025
@anonym_b5c4b4

Môj názor ako muža je, že neviem prečo by mal byť jeho "hendikep", že je pre teba príťažlivý ? Osobnosť môže byť úplne normálna, môže chcieť iba sex vo vzťahu ale je to na ňom, skôr sa zamysli že ak mu v takej veci neveríš resp máš pochybnosti ako mu budeš veriť v iných veciach ?

@anonym_b5c4b4 vieš čo, v niečom máte pravdu 🙂‍↕️

barka1
16. okt 2025

@anonym_autor píšeš? Už ste sa videli?
Áno, chlap vydrží, ked musi. Aj ked chce.

bielalabut
16. okt 2025

ked nie v posteli...tak na kuchynskej linke :D

petamich
16. okt 2025

Ste v oficialnom vztahu? Ak nie, tak nerozumiem, preco ta tato informacia vobec zaujima.

A ano pokojne to moze byt pravda, nie vsetci chlapi su zvieratka co skacu zo samicky na samicku.

januska12323
16. okt 2025

Ja zas nerozumiem prečo by hneď mal s niekým spať, nie každý chlap pretiahne všetko čo má dieru.

anonym_7332b2
16. okt 2025

Preboha, ja som vo vzťahu a som od februára bez sexu... a tu som...

binarypete
Autor odpoveď zmazal
enmery
16. okt 2025

Vy si len píšete a ty to nazývaš, že sa k Tebe pekne správa? Akože dospej dievča.
A neviem, čo s tým má vzhľad. Aj pekný muž môže byt nexoxot a škaredý môže preťahovať všetko, čo neskočí cez plot. Ešte si len píšete a ty si už vytváraš problémy a drámu.

anonym_a1eb25
16. okt 2025

@anonym_autor divná si tu ty. Keď nemá vzťah tak nemá ani sex, nie? Či ma chodiť do bordelu teraz? Možno si ty taká uchylna že ideš s hocikým len aby si si zatrtkala 🙄

danica2711
16. okt 2025

@anonym_autor a čo, keď aj mal? Nemáte vzťah, akurát čo si píšete ako puberťáci - aspoň teda nepíšeš, že by ste sa stretávali, ste obidvaja single

anonym_fa75d6
16. okt 2025

@anonym_autor ja poznám muža, teda teraz už môj má 37 tiež a predo mnou nemal sex viac ako dva roky.. mal len so svojou dlaňou Max. Jednoducho nie vždy natrafila na niekoho s kým ideš hneď do postele. A on je taký typ jednoducho. Tak tomu verím. A vlastne, keď si už tak píšete prečo ste sa ešte nestretli?

mircalla
16. okt 2025

@anonym_autor Otazka je skor, ako vyzera v reale

domkakvet
16. okt 2025

@anonym_autor verila by som, mozno ho ziadna nechcela, alebo caka na teba.

tykat
16. okt 2025

@anonym_autor v 26 by mi ani nenapadlo marnit cas premyslanim nad postelovou minulostou 37r chlapa s ktorym si vypisujem 😃 ...boze dievca zivot mas pred sebou hladaj nekomplikovanych rovesnikov a uzivaj si s nimi realny zivot. A kasli na nejake literarne medove motuzy od stareho chlapa.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
marca12
16. okt 2025

Mna by to ani nezaujimalo,ci s nejakou spal. Dolezite je,co je teraz. A nie kazdy chlap pretahuje vsetko,co mu pride do cesty. Kludne to moze byt pravda.

anonym_373942
16. okt 2025

@anonym_autor si paranoidna, v živote som toto so žiadnym partnerom neriešila, kedy naposledy s niekým spal, ani som mu nevešala na nos, kedy som naposledy s niekým spala ja. To ti je na čo taká informácia? Keby pred mesiacom s niekým spal, tak čo? Bol slobodným, nezadaným

anonym_31dfa0
16. okt 2025

@anonym_autor možno ma malý háčik a žiadna ryba sa naň nechytila

dada2703
17. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nemal priateľku a bol sam alebo mal ale tvrdi,ze snou nič nemal?

anonym_eff9f7
7. nov 2025

Mna minulost nezaujima len to odkedy sa pozname.