Výčitky po orgazme
Píšem anonymne pretože táto téma je pre mňa veľmi citlivá. Nemám partnera a často preto podlieham masturbácii. Začala som to skúšať aj s vibratorom a viem dosiahnuť orgazmus. Po orgazme sa cítim veľmi zle, previnilo, dokonca mám odpor k sebe a k svojmu telu a nenavidim sa. Veľmi ma láka priblížiť sa k mužom veľmi často si to predstavujem vzrušuje ma to no keď príde k nejakému spoznávaniu dostanem blok a a odmlcim sa pretože je mi počas toho obdobia zle, zvraciam. Čo mám robiť? 😔
Ak je tam uz aj zvracanie, tak smer odbornik. Pomoze najst priciny. To nenavidenie sa zavana nejakou prisnou nabozenskou vychovou v destve.
@patrike vôbec som nebola nábožensky vedená
Zrejme mas v sebe nejaky blok, navstiv odbornika
Toto je už na psychológa
@anonym_autor trauma z detstva?
ak nie nábožensky vychovávaná, tak prísne. toto je nezdravý postoj sama k sebe ...
Ako mi s tým pomôže psychológ ?
@anonym_autor nijak, pomôž si človeče, aj Boh ti pomôže. Psychológovi aspoň prispeješ nejaké peniažky a ty sa aspoň vyrozprávaš. 👍
Mala som to podobne nakoľko som bola vedená k tomu ze je to hriech, citila som sa veľmi zle z toho hanbila sama pred sebou. V skutočnosti mi nepomohlo nič iné než len to ze to samo zmizlo. Vždy si poviem je to menší hriech nech spať s random mužom aby som zažila rozkoš., neublizujes tým nikomu, na druhú stranu NEMUSÍŠ TO ROBIŤ. ak sa cítiš zle nerob to a nemusíš to vôbec riešiť nie je to povinná činnosť
Mala som to podobne nakoľko som bola vedená k tomu ze je to hriech, citila som sa veľmi zle z toho hanbila sama pred sebou. V skutočnosti mi nepomohlo nič iné než len to ze to samo zmizlo. Vždy si poviem je to menší hriech nech spať s random mužom aby som zažila rozkoš., neublizujes tým nikomu, na druhú stranu NEMUSÍŠ TO ROBIŤ. ak sa cítiš zle nerob to a nemusíš to vôbec riešiť nie je to povinná činnosť
@anonym_63cc2a ja to nerobím nasilu chuť a vzrušenie mám je lepsie to potlačiť ?
@anonym_63cc2a ja to nerobím nasilu chuť a vzrušenie mám je lepsie to potlačiť ?
@anonym_autor rozhodne nie je lepsie to potlacit. je to biologia, ludska potreba a akurat ti z toho bude casom sibat. bud rada ze ho dosiahnes. co by niektore za to dali. ved si vyhrala jackpot dievca.
@anonym_autor nijak, pomôž si človeče, aj Boh ti pomôže. Psychológovi aspoň prispeješ nejaké peniažky a ty sa aspoň vyrozprávaš. 👍
@anonym_6bce7b psycholog nema za ulohu problem odstranit, jeho uloha je najst pricinu problemu a odporucit cestu ako sa s problemom vysporiadat, na tej ceste byt radcom a sprievodcom. Psycholog nie je automechanik, ze vymeni hlavu valcov a vsetko bude fungovat ako ma
@anonym_autor možno prežijete orgazmus spolu
@anonym_be9345 😂😂
Je to nejaká trauma , či už ju vieš pomenovať alebo je v tebe ukrytá, lebo si ju zažila, keď si to reálne nepamätáš
TOTO VAZNE NIEKTO RIESI?
chapem ze ak ma tema nezaujima nemam reagovat na druhu stranu mi tieto veci pridu uplne vymyslene. alebo si uz MK moze rovno zalozit OZ a mat dostatok psychologov a psychiatrov...lebo cele toto forum uz je ozaj asi pre ....
Vyhladat psychologa.
@anonym_autor čítaj si knižky
@anonym_autor preboha, nič v sebe nepotláčaj... tak vznikajú všetky bloky, neurózy, psychózy... prijmi svoje telo a svoje túžby, nehanbi sa za ne... chceš sa urobiť vibrátorom? urob sa... uži si to... takto to robím ja. Akceptoval a priznal som si všetky svoje perverzné túžby a cítim sa šťastný...

Ak je tam uz aj zvracanie, tak smer odbornik. Pomoze najst priciny. To nenavidenie sa zavana nejakou prisnou nabozenskou vychovou v destve.