icon

Výčitky po orgazme

Včera o 15:59

Píšem anonymne pretože táto téma je pre mňa veľmi citlivá. Nemám partnera a často preto podlieham masturbácii. Začala som to skúšať aj s vibratorom a viem dosiahnuť orgazmus. Po orgazme sa cítim veľmi zle, previnilo, dokonca mám odpor k sebe a k svojmu telu a nenavidim sa. Veľmi ma láka priblížiť sa k mužom veľmi často si to predstavujem vzrušuje ma to no keď príde k nejakému spoznávaniu dostanem blok a a odmlcim sa pretože je mi počas toho obdobia zle, zvraciam. Čo mám robiť? 😔

patrike
Včera o 16:03

Ak je tam uz aj zvracanie, tak smer odbornik. Pomoze najst priciny. To nenavidenie sa zavana nejakou prisnou nabozenskou vychovou v destve.

autor
Včera o 16:06
@patrike

Ak je tam uz aj zvracanie, tak smer odbornik. Pomoze najst priciny. To nenavidenie sa zavana nejakou prisnou nabozenskou vychovou v destve.

@patrike vôbec som nebola nábožensky vedená

crazy_cat_lady
Včera o 16:10

Zrejme mas v sebe nejaky blok, navstiv odbornika

jaskolka
Včera o 16:16

Toto je už na psychológa

zildo
Včera o 16:19

@anonym_autor trauma z detstva?

patrike
Včera o 16:25
@anonym_autor

@patrike vôbec som nebola nábožensky vedená

@anonym_autor Zneuzivanie v detstve ?

biba_18
Včera o 16:29

ak nie nábožensky vychovávaná, tak prísne. toto je nezdravý postoj sama k sebe ...

autor
Včera o 16:43

Ako mi s tým pomôže psychológ ?

anonym_6bce7b
Včera o 16:47
@anonym_autor

@anonym_autor nijak, pomôž si človeče, aj Boh ti pomôže. Psychológovi aspoň prispeješ nejaké peniažky a ty sa aspoň vyrozprávaš. 👍

anonym_63cc2a
Včera o 16:49

Mala som to podobne nakoľko som bola vedená k tomu ze je to hriech, citila som sa veľmi zle z toho hanbila sama pred sebou. V skutočnosti mi nepomohlo nič iné než len to ze to samo zmizlo. Vždy si poviem je to menší hriech nech spať s random mužom aby som zažila rozkoš., neublizujes tým nikomu, na druhú stranu NEMUSÍŠ TO ROBIŤ. ak sa cítiš zle nerob to a nemusíš to vôbec riešiť nie je to povinná činnosť

autor
Včera o 17:15
@anonym_63cc2a

Mala som to podobne nakoľko som bola vedená k tomu ze je to hriech, citila som sa veľmi zle z toho hanbila sama pred sebou. V skutočnosti mi nepomohlo nič iné než len to ze to samo zmizlo. Vždy si poviem je to menší hriech nech spať s random mužom aby som zažila rozkoš., neublizujes tým nikomu, na druhú stranu NEMUSÍŠ TO ROBIŤ. ak sa cítiš zle nerob to a nemusíš to vôbec riešiť nie je to povinná činnosť

@anonym_63cc2a ja to nerobím nasilu chuť a vzrušenie mám je lepsie to potlačiť ?

pralinka25
Včera o 17:19
@anonym_autor

@anonym_63cc2a ja to nerobím nasilu chuť a vzrušenie mám je lepsie to potlačiť ?

@anonym_autor rozhodne nie je lepsie to potlacit. je to biologia, ludska potreba a akurat ti z toho bude casom sibat. bud rada ze ho dosiahnes. co by niektore za to dali. ved si vyhrala jackpot dievca.

viestta
Včera o 17:25
@anonym_6bce7b

@anonym_autor nijak, pomôž si človeče, aj Boh ti pomôže. Psychológovi aspoň prispeješ nejaké peniažky a ty sa aspoň vyrozprávaš. 👍

@anonym_6bce7b psycholog nema za ulohu problem odstranit, jeho uloha je najst pricinu problemu a odporucit cestu ako sa s problemom vysporiadat, na tej ceste byt radcom a sprievodcom. Psycholog nie je automechanik, ze vymeni hlavu valcov a vsetko bude fungovat ako ma

anonym_be9345
Včera o 17:27
@anonym_autor

@anonym_autor možno prežijete orgazmus spolu

biba_18
Včera o 17:40

@anonym_be9345 😂😂

anonym_841dd7
Včera o 18:37

Je to nejaká trauma , či už ju vieš pomenovať alebo je v tebe ukrytá, lebo si ju zažila, keď si to reálne nepamätáš

anonym_050886
Odpoveď bola odstránená
anonym_050886
Včera o 20:40

TOTO VAZNE NIEKTO RIESI?

anonym_050886
Včera o 20:43

chapem ze ak ma tema nezaujima nemam reagovat na druhu stranu mi tieto veci pridu uplne vymyslene. alebo si uz MK moze rovno zalozit OZ a mat dostatok psychologov a psychiatrov...lebo cele toto forum uz je ozaj asi pre ....

maminkadeticiek
Včera o 20:50

Vyhladat psychologa.

ivicatolic
Včera o 21:12

@anonym_autor čítaj si knižky

morpheuss
Dnes o 00:04
@anonym_autor

@anonym_autor preboha, nič v sebe nepotláčaj... tak vznikajú všetky bloky, neurózy, psychózy... prijmi svoje telo a svoje túžby, nehanbi sa za ne... chceš sa urobiť vibrátorom? urob sa... uži si to... takto to robím ja. Akceptoval a priznal som si všetky svoje perverzné túžby a cítim sa šťastný...