Vyššia žena od muža
Ahoj, myslíte si, že by časom väčšine chlapom začalo vadiť keby je od nich žena výrazne vyššia? Dajme tomu tak 10cm+
väčšine asi áno...
nemyslím si, že každý ale tak po čase mnohým ale súhlasím s
@domkakvet
podla mna nie casom, ale bud od zaciatku, a v tom pripade by do vztahu ani nesiel, alebo vobec - ani na zaciatku, ani neskor.
Lebo viem o aj o takých čo im to až časom začalo vadiť
Je to o sebavedomí daného muža 🙂
nie. poznam viacerych vratane mojho
Nicole bola o dost vyzsia od Tom C. A davala si aj vysoke opatky. Nevadilo to. Vztah skoncil koli inym veciam. Mam pocit ze vsetky jeho zeny su vyzsie od neho . A urcite mu to trochu vadilo 😁Lebo vo filmoch si davaju pozor aby Nebolo vidno ze nie je extra vysoky. On mà 170cm Nicole 180.
Mala som ex a videla som na ňom že mu
To vadí, že vraj ja som vysoká pritom 170cm na ženu je akurát podľa mna .. len on nenarástol a zvaľoval to na mna 😂
Myslím, že áno.
nemyslim si, ze by to niekomu zacalo vadit casom, ak uz do takeho vztahu isiel. bud mu to vadilo od zaciatku a nepriznal to alebo to len vyuzil ako zastupny dovod na rozchod.
Súhlasím s tým, že buď mu to vadí od začiatku alebo vôbec. Poznám viacero párov kde je žena vyššia a obaja sú s tým ok.
Raz som bola vonku s muzom 165 cm (podla jeho profilu), ja mam 170. V skutocnosti mal podla mna 160 cm a chodil popri mne stale po obrubniku. Mne nevadilo,ze bol nizsi,ale on bol asi zvyknuty snazit sa posobit vyssi,mal s tym problem.
@janetinka27 tak to znie ako z celkom dobrej komedie
@milanpetras ach, chudák žena, ja som vysoká ako ty a stále niečo počúvam na svoju výšku, neviem si predstaviť tie reči okolia
Pokial ide o vyrovnaneho sebavedomeho muza, nie, nebude mu to vadit. No ak to bude nejaky zakomplexovany trulo, tak ano. Pozri na podobne diskusie tu.
Nie som chlap, ale mne by to vadilo. Aj keď pripustam, ze muz o desat centi plus mensi by pri mojej vyske uz musel mat poruchu rastu. Vobec mi nevadia mali muzi, sama som krpata, ale vyrazne mensi odo mna, to fakt nie.
Mne pride, ze chlapom to vobec nevadi, mala som aj nizsich napadnikov. Na druhej strane mne to vadi a nizsieho by som nechcela.
Ak mu to nevadí na začiatku, tak mu to nebude vadiť ani s odstupom času. Ja som mala väčšinou nižších partnerov a nikdy to nebol problém. Mám 178cm a mala som partnerov medzi 160 a 167cm.
Ja mam opačny problem mam 162 cm a pacia sa mi vyssi 180 a nemam stastie na takych len nizsich…🥺

Podľa mňa nie, ale skúsenosť s tým nemám a tiež asi závisí od tipu chlapa.