icon

Vzťah s mužom bez predkožky: Je to prekážka?

Dnes o 17:36

Ženy, išli by ste do vzťahu s mužom bez predkožky, ak by vám vo všetkom inom vyhovoval?

Alebo by bola pre vás predkožka "must have" bez, ktorej si vzťah neviete predstaviť?

Strana
z2
anonym_841298
Dnes o 17:38

A čo je na nej "must have"??

anonym_b4e295
Dnes o 17:40

Tak toto mi je úplne jedno, nevidím to ako vôbec žiadne mínus, ktoré by som musela prežiť… skôr naopak, keď už.. ale ako vravím, je to to posledné, čo ma na partnerovi zaujíma pri rozhodovaní sa či ísť do vzťahu

anonym_d6d48f
Dnes o 17:44

No ocividne mu nieco chyba 🙂

autor
Dnes o 17:44
@anonym_841298

A čo je na nej "must have"??

@anonym_841298 Že pri sexe ju nutné potrebuješ, ináč sex s tvojej strany nebude.

autor
Dnes o 17:45
@anonym_d6d48f

No ocividne mu nieco chyba 🙂

@anonym_d6d48f A to by si vo vzťahu tolerovala?

anonym_cab157
Dnes o 17:46

@anonym_autor🙄🙄🙄🙄

anonym_b4e295
Dnes o 17:48
@anonym_autor

@anonym_841298 Že pri sexe ju nutné potrebuješ, ináč sex s tvojej strany nebude.

@anonym_autor prosim? Z koho strany akože nebude sex? Lebo ja som si nikdy žiadny problém nevšimla veru

dadis
Dnes o 17:49
@anonym_autor

@anonym_autor A naco ju potrebujes? 😁😁😁

anonym_841298
Dnes o 17:49
@anonym_autor

@anonym_autor a na čo ju potrebuješ? Vážne ma to zaujíma.

anonym_d48da4
Dnes o 17:50
@anonym_841298

@anonym_841298 to aj mňa by zaujímalo, načo ju potrebuje 🍿🍿🍿😎 ..

autor
Dnes o 17:51
@anonym_841298

@anonym_841298 Tak bez nej chlap nie je kompletný.

anonym_8718f9
Dnes o 17:52
@anonym_autor

@anonym_autor ja nemam slepak, tiez nie som kompletna 🥲

autor
@anonym_d48da4

@anonym_841298 to aj mňa by zaujímalo, načo ju potrebuje 🍿🍿🍿😎 ..

@anonym_d48da4 Žijeme na Slovensku a všetci muži ju majú. Obrezanych je tu minimum.

alex49

orgán funguje bez ohľadu na predkožku, vôbec ti nerozumiem čo je na nej must have

januska12323
Dnes o 17:53

Zas niekto píše debilný článok?

dadis
Dnes o 17:53
@anonym_autor

@anonym_autor a ked ma muz stoporeny penis, kde ma tu predkozku? Videla si niekedy taky penis? Aspon na obrazku?

o__o
Dnes o 17:54

Ty si chlap, ze?

anonym_b4e295
@anonym_autor

@anonym_autor keď to berieš takto, nechaj ho radšej ísť, iná to možno dokonca aj ocení, máš slobodnú vôľu a môžeš mať vzťah s kým chceš

tato_

Co konkretne je podla teba predkozka, ked bez nej nebude sex? :D Rad sa dozviem nieco nove

autor

@anonym_autor Ďakujem za pekný obrázok moslimskej dvojice. Tak si nejak predstavujem muža, ktorý predkozku nemá.

autor
Dnes o 17:57
@tato_

Co konkretne je podla teba predkozka, ked bez nej nebude sex? :D Rad sa dozviem nieco nove

@tato_ ja len, že Slováci ju normálne majú. Že či by ste akceptovali vzťah s mužom Slovákom, kresťanom katolikom, ktorý ju nemá. A to bola otázka na ženy.

tato_
Dnes o 17:59

Predkozka ma taky isty vplyv na sex ako vonkajsie pysky. Ci tam je alebo nie, je snad jedno nie?

dadis
Dnes o 17:59
@anonym_autor

@tato_ ja len, že Slováci ju normálne majú. Že či by ste akceptovali vzťah s mužom Slovákom, kresťanom katolikom, ktorý ju nemá. A to bola otázka na ženy.

@anonym_autor Neakceptovala by som vztah iba s takym zadubencom, co by sa na taku sprostost vobec pytal..

anonym_339c11
Dnes o 18:02

Radsej bez predkozky, ako bez rozumu a charakteru.
Ale fakt, toto by bola asi posledna vec, ktoru by som riesila.

zuzinka888
Dnes o 18:02

Prosim ta- nechaj ho niekomu normalnemu.

haley7897
Dnes o 18:07
@anonym_autor

@anonym_autor Ďakujem za pekný obrázok moslimskej dvojice. Tak si nejak predstavujem muža, ktorý predkozku nemá.

@anonym_autor často si predstavujes nahych moslimov bez predkožky?

pattinka
Dnes o 18:10
@anonym_autor

@anonym_autor autorka !! ☝️ to že chlap nemá predkožku nesie hlavne veľké pozitíva a to :
Jednoduchšia a precíznejšia hygiena penisu a to, že majú v 99 % dlhšiu výdrž pri sexe - to zn. že neskoršie vrcholí ako muži s predkožkou !!!
Nič viac a nič menej

anonym_d5e111

či je muž obrezaný alebo nie, je v sexe asi rovnako rozhodujúce ako to, či má vlasy, alebo je plešatý. Podľa tohto divného príspevku by to znamenalo, že obrezaní muži nemôžu mať sex.

tereza888

Tak ja neviem môj teraz už muž nemá predkožku a od začiatku mi to nevadilo. Nevidím rozdiel v Tom či má alebo nemá niekto predkožku. Sex je úplne taký istý ako s predkožkou.

autor
Dnes o 18:11
@haley7897

@anonym_autor často si predstavujes nahych moslimov bez predkožky?

@haley7897 Nie, len ma prekvapil modrý koník, ze aký tam dal ilustračný obrázok.

Strana
z2