Začali by ste si s partnerom, ktorý je mladší o 7 rokov?
Začali by ste si o 7 rokov mladším? Ja 34 on 27
Podľa mňa to nie je žiadne scifi. Iné by bolo 18 a 25. Môj manžel bol v tomto veku ženatý už 3 roky
Pokial je to vyzrety muz a vyznava hodnoty ako ty,preco nieco? Ja osobne nemam skusenost ani s vyrazne mladsim,ani starsich. No som nazoru,ak si dvaja rozumeju,preco zahodit sancu. Istotu nemas ani pri seberovnom partnerovi podla toho by som sa neorientovala.
Ano. Mam v okoli zopar parov, kde je chlap mladsi od zeny o 5 ci 10 rokov a je to ok. Ja som mala kedysi frajera o 4 roky mladsieho. Dovod rozchodu nebol vek, ale ja som sa s nim zacala nudit, potrebovala som niekoho, kto je viac blaznivy a s ktorym mam viac spolocneho, on bol na svoj vek dost vazny a mala som pocit, ze ten starsi je on, nie ja.
@nely1704 ak autorku trapia nazory inych, nech sa ich spyta, aky vek ma mať jej muž a podľa toho hľadá. 🙈🤣 (pokus o vtip)
Sedem rokov je uplne v pohode, vacsie vekove rozdiely byvaju a dvojica si rozumie a potom, i vekovo na rovnako starí si rozumiet nemusia.
Vek je casto ozaj len cislo.
Môj ex bol môj rovesník. Vrátila som ho mamičke.
Môj druhý manžel je o 5 rokov mladší ♥️ jeho vyzretosť sa s mojim ex nedá porovnať. Nie všetko je o veku. Nebudeš vedieť, či to klapne, kým nevyskúšaš.
Osobne nie. Ale Keby som sa mega zalubila tak by som urobila vynimku. Ale mali by ste si hnet ujasnit co chcete. Ak chces mat deti a on sa citi moc mlady tak hladaj inde. Aj ak ty deti mat nechces a on v buducnosti 5-10r deti mat chcel.. aby ste spolu nestracali cas. Jedine teda ak by si chcela len vyskusat a mat ten vztah na chvilku uzit si kym to bude obom vyhovovat. Neriad sa v tomto nazormi druhych ale sebou, kto vie co bude ? Mozno ked budem v 50 vdova si najdem 40r ? 😆
Nehnevaj sa, ale vekový rozdiel je to posledné čo treba riešiť. Aj o 7 rokov starší sa môže správať ako decko 😂
Spoločné hodnoty, 1-2 spoločné záujmy, podobné plány do života, schopnosť zvládať stresové situácie, relatívne 'normálny' potenciálni svokrovci a tak ďalej sú dôležitejšie ako vekový rozdiel 😊
Sesternica ma muza o 7 rokov mladsieho, maju dve deti a krasny vztah uz 10 rokov. Ona vsak vzdy vyzerala ako dievcatko, on vyzera starsie ako ona.
Ja som si takmer istá, ze 99% blbcov, tyranov, ozranov, povalacov a mamickarov, ktorými sa to tu len tak hemží ma ideálny vekový rozdiel, teda sú o pár rokov starší, ako ženy, čo si sem chodia bezradne vylievat srdce. Takže podľa mňa, vek je posledne kritérium. Môj muž je o 4 roky mladší a sme spolu vyše 20 rokov šťastní.
Ano.Moj je o 7 rokov mladsi.Dali sme sa dokopy,ked mal 30,ja 37.Obaja rozvedeni,ja 1 dieta z manzelstva,spolu mame dvojicky.Niesme zobrati,nechceme.Ale 9 rokov sme spolu.
Iné je 10 a 17....ale takto to je v pohode....keď je vyzretý muž,tak prečo nie....aspoň ti bude dlhšie stíhať....😂...
Podľa mňa,mať mladšieho má len výhody😉

Ja nie.