Zaľúbila som sa do mužovho kamaráta
Zeny ja neviem co mam robit. Moj manzel ma dlhorocneho kamarata. Casto k nam chodi a mame spolu super vztah. Vzdy som ho brala ako kamosa a nikdy som na neho nepozerala ako na nejaky objekt. No v poslednej dobe neviem co sa so mnou porobilo a v jeho prifomnosti sa citim zvlastne. Citim take napatie. Taktiez som na neho zacala mysliet..ved viete. Ach je mi tazko. Preco sa toto deje?
@lavinis Urcite to nechcem nikam posuvat. Len nechapem ako sa.to mohlo stat. Roky rokuce sa pozname a vzdy som na neho pozerala ako na kamarata. Nikdy ma nepritahoval. A teraz? Je mi z toho aj blbo uprimne, ze mam take myslienky
čo bolo spuštačom tohto vzplanutia? Nejaká oslava, nejaké komplimenty z jeho strany?
@katkazocele ziadna oslava nic. Ja sama nechapem ako je to mozne. Uplne som z toho vyvedena z miery chapes? Len tak nicoho ? A navyse nikdy mi nedal ani dovod ziadne navrhy nic. Je to muzov velmi dobry kamarat, naozaj. Maju velmi dobry vztah l. Navzajom si pomahaju . mne je zle z toho.
kedy po prvý krát si sa pristihla, že takto naňho myslíš??? spomeň si, čo pred tým nasledovalo?

no nič, zapaľujú sa ti lýtka, o pár týždňov sa na tom budeš smiať
Len to nikam neposúvaj, hádam si nezničíš manželstvo kvôli tomu, že sa ti na chvíľu zapáčil manželov kamarát