icon

Ženská sexualita a rešpekt v partnerskom vzťahu

17. júl 2025

Ahojte, je to troška osobnejšia otázka ale predsa ma to hrozne zaujíma. Vopred poviem, že som z takej konzervatívnejšej rodiny kde sa dáva dvojitý meter na chlapcov a dievčatá a teda dievčatá musia byť vždy tie dobré, ideálne byť panny do svadby a podobne. Celkovo sme sa o týchto témach nikdy nebavili iba mi od malička vsugerovali že chlapi využívajú ženy na sex a sex sa u nás doma démonizoval. Reči typu ak sa chlap so ženou vyspí, žena stráca hodnotu a podobne. Mama mi raz medzi rečou povedala, že ženám sex chýbať nemôže. Moja otázka znie, klesne chlapovi žena v očiach ak má rada sex a je otvorená rôznym praktikám? Mám momentálne priateľa a bojím sa pri ňom troška uvolniť a chcela by som vyskúšať určité nové veci, lebo moc skúseností nemám ale mám taký vnútorný strach aby voči mne nestratil rešpekt ako voči žene a neklesla som mu v očiach že som nejaká lacná alebo čo. (nechcem skúsiť nič extrémne, len by som chcela niečo nové skúsiť :D) Ako to funguje bežne v manželstvách a dlhodobých partnerstvách? 🙂 Ďakujem za odpovede 🙂

Strana
z3
anonym_3e1e5e
17. júl 2025

v manželstve je každá zmena je vítaná. samozrejme žiadne extrémy, popr. ak už , tak to musí vyhovovať obom.

sowhat
17. júl 2025

z domu si nesies tak trochu stredoveke nazory - sexualita je prirodzena vec a sucast zivota a kvalitneho partnerskeho vztahu. komunikuj s priatelom o tom a uzivajte si, ako to vyhovuje vam.

doriiis
17. júl 2025

Ak natrafis na človeka ako si mala ty rodinu,tak taký sa kvôli tomu s tebou dokáže aj rozísť.Chvalabohu väčšina ľudí a mužov je však normálnych a experimentovaniu sa nebránia a majú ho radi.
Nepoviem ti,jak je to u nás,lebo to je každého osobná vec,čo robí za dverami svojej spálne a určite je to ,,cez" to,čo si ty zvyknutá
Neboj sa,normálne tomu mužovi povedz,čo chces a po čom túžiš

anonym_37bd3f
17. júl 2025

@anonym_autor bude cely stastny, staci si prejst niektore temy tu, ako su zeny pasivne. Budes uzasna, svetla vynimka 🙂

jogy1984
17. júl 2025

Myslím že pre každého chlapa je nočná mora ak má žena rada sex 🤢 je to otrasné . Prečo je asi toľko rozvodov

autor
17. júl 2025
@jogy1984

Myslím že pre každého chlapa je nočná mora ak má žena rada sex 🤢 je to otrasné . Prečo je asi toľko rozvodov

@jogy1984 povedz že je to irónia 😀

autor
17. júl 2025

aby ste pochopili prečo som napísala aj tento príspevok, ja keď som raz povedala pred rodičmi že veď to je potešenie pre oboch nielen pre chlapa ale aj ženy z toho majú pôžitok rodičov skoro vykotilo a to mám 27. A podla mamy veľa vecí je pre ženy ponižujúce a tak.. A toto keď vám od mala niekto vsugeruje je to ťažké

komplikovana
17. júl 2025

https://m.youtube.com/c/Sexuálnavýchova/videos Musis si to uplne v hlave prenastavit. Co ti bolo natiskane do hlavy su bludy. S rodicmi sa na tuto temu uz nebav. Aj ked su rodicia, neznamena, ze vsetko vedia.

domkakvet
17. júl 2025

@anonym_autor nemozes to porovnavat s manzelstvami a dlhorocnymi vztahmi, je predsa normalne, ked maju manzelia sex a robia to co im vyhovuje, trochu ti usla pointa v tom ze nepises ako dlho si vo vztahu, ak si mala sex na prvom rande, tak si za mna lacna.

autor
17. júl 2025

sme len pólroka spolu a nie nevyspali sme sa na prvom rande, hlúpa niesom 🙂 a poznám svoju cenu

eludka
17. júl 2025
@domkakvet

@anonym_autor nemozes to porovnavat s manzelstvami a dlhorocnymi vztahmi, je predsa normalne, ked maju manzelia sex a robia to co im vyhovuje, trochu ti usla pointa v tom ze nepises ako dlho si vo vztahu, ak si mala sex na prvom rande, tak si za mna lacna.

@domkakvet len tu je desive to prostredie, v ktorom vyrastala

br4n
17. júl 2025

Je to zrejme individuálne, ak je niekto puritan, tak sexuálne založenú ženu neocení. Ale každý normálny chlap, ak si žena dokáže vychutnať sex s ním a ma ho rada a je v tejto oblasti hrava, je to veľké plus. Ja napríklad by som nemohol byť vo vstahu bez sexu.

domkakvet
17. júl 2025
@eludka

@domkakvet len tu je desive to prostredie, v ktorom vyrastala

@eludka podla mna nie je az take desive, normalne ju rodicia chrania. A autorka tak mu normalne povec, ze by si chcela vyskusat nieco nove.

minenkaa
17. júl 2025
@anonym_autor

sme len pólroka spolu a nie nevyspali sme sa na prvom rande, hlúpa niesom 🙂 a poznám svoju cenu

@anonym_autor aj keď sa zena vyspí s chlapom na prvom rande alebo aj bez rande nestráca svoju cenu
Človek stráca cenu keď je hajzlík a vedome robi zle,nie počtom partnerov
Sex je pre radosť, tak sa z neho treba tešiť a ak sú pre niekoho tvoje chute už moc alebo opačne treba isť ďalej a hľadať

minenkaa
17. júl 2025
@domkakvet

@eludka podla mna nie je az take desive, normalne ju rodicia chrania. A autorka tak mu normalne povec, ze by si chcela vyskusat nieco nove.

@domkakvet normálne chránené nie je vravieť žene,že sex nieje potešenie a niektoré veci sú cez čiaru,toto si ma človek určiť sám

minenkaa
17. júl 2025
@domkakvet

@domkakvet lacný je hlavne človek čo si to mysli i iných
V čom si ty lepšia ako ja lebo si nemala sex na prvom rande?

januska12323
17. júl 2025
@anonym_autor

aby ste pochopili prečo som napísala aj tento príspevok, ja keď som raz povedala pred rodičmi že veď to je potešenie pre oboch nielen pre chlapa ale aj ženy z toho majú pôžitok rodičov skoro vykotilo a to mám 27. A podla mamy veľa vecí je pre ženy ponižujúce a tak.. A toto keď vám od mala niekto vsugeruje je to ťažké

@anonym_autor tvoja mama asi nikdy poriadny sex nemala keď toto dokáže povedať 😁 normálne je všetko čo vyhovuje vám dvom.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
17. júl 2025

Milujem keď na toto odpovedajú ľudia čo si myslia,že sex je len na robenie deti alebo potešenie raz za rok

anonym_e53e5e
17. júl 2025

Sex je prirodzenou súčasťou života, mal by byť radosťou pre oboch partnerov, je to intímna záležitosť medzi dvomi ľuďmi. Experimenty v posteli sú super, každý má iné túžby a predstavy a ak sa zhodnu s partnerom, tak je to ešte lepšie. Názory tvojich rodičov mi pripadajú ako z 13 storočia. Žena má také isté potreby ako muž, nemáme pohlavné orgány len čisto na rodenie detí. Uvoľni sa a užívaj sex s partnerom, ktorého miluješ a dôverujes mu

cimage
17. júl 2025
@domkakvet

@domkakvet toto nie je chranenie. Chranenie je ked jej narovinu povedia ako to je a vysvetlia jej ako sa ma chranit pred nezelanym tehotenstvom a chorobami. Toto je len zastrasovanie a moze to mat negativny vplyv na jej buduci vztah a sexualitu.

domkakvet
17. júl 2025
@minenkaa

@domkakvet lacný je hlavne človek čo si to mysli i iných
V čom si ty lepšia ako ja lebo si nemala sex na prvom rande?

@minenkaa nikde som nenapisala, ze ti co maju sex na prvom rande, ze su horsi, ale realita je taka, ze vela muzov to tak berie, muzi su dobivatelia asi tym to bude.

minenkaa
17. júl 2025
@domkakvet

@minenkaa nikde som nenapisala, ze ti co maju sex na prvom rande, ze su horsi, ale realita je taka, ze vela muzov to tak berie, muzi su dobivatelia asi tym to bude.

@domkakvet napisala si ,že strácajú na cene ,ja simziadneho takého nestretla a ak takí sú treba sa na nich vykašľať

minenkaa
17. júl 2025
@domkakvet

@domkakvet takže by sa vlastne zeny mali prispôsobiť chlapom

domkakvet
17. júl 2025
@minenkaa

@domkakvet napisala si ,že strácajú na cene ,ja simziadneho takého nestretla a ak takí sú treba sa na nich vykašľať

@minenkaa ano lebo sa to tak berie a preto, ze ja som sa s tym nestretla, ze by bol s tym nejaky chlap ok a pocula som to viac krat, ze uz sa potom chlap zene ani neozval a ja nie som chlap, ale ani ako zena nechcem lahko dostupneho chlapa, co berie co pride, tak ze naopak uz rozhodne nie, ale ak to niekomu tak vydrzi neocudzujem to, ale nikoho takeho osobne nepoznam, komu by to potom aj realne vydrzalo, no nehovorim ze neexistuju, ale isto ich je ovela menej, cize ano je to z takehoto pohladu, teda v podstate skor lacne ako drahe.

hellwant
17. júl 2025

Nuz, skôr ma mamu frigidnu, plus obaja rodicia extrakonzervativny. Tie tvrdenia su fakt cez ciaru , co jej vsugerovali. Som krestan, ale toto by som svojej dcere ( ak by som ju mal, mam iba syna) nikdy netvrdil, ze ked bude mat sex s tym, s kym chce bude ponizena a nic z toho zeny nemaju.

sisska96
17. júl 2025

čo tak nevešať tvoj sexuálny život na ich nos? Si dospelá žena, nie tínedžerka

sisska96
17. júl 2025

Inak pravdepodobne u nich už sex nefunguje a je podráždená a závidí

minenkaa
17. júl 2025
@domkakvet

@minenkaa ano lebo sa to tak berie a preto, ze ja som sa s tym nestretla, ze by bol s tym nejaky chlap ok a pocula som to viac krat, ze uz sa potom chlap zene ani neozval a ja nie som chlap, ale ani ako zena nechcem lahko dostupneho chlapa, co berie co pride, tak ze naopak uz rozhodne nie, ale ak to niekomu tak vydrzi neocudzujem to, ale nikoho takeho osobne nepoznam, komu by to potom aj realne vydrzalo, no nehovorim ze neexistuju, ale isto ich je ovela menej, cize ano je to z takehoto pohladu, teda v podstate skor lacne ako drahe.

@domkakvet noo a koľké zeny chlapovi nedajú a vykašle sa na ňu ,to je potom o čom ,ja so zas nikdy od žiadneho chlapa nepočula,že zena nemá hodnotu lebo mala sex s iným už .To povie len chlap čo si nie je sebou istý a jeho ego je väčšie ako jeho vták

autor
17. júl 2025
@sisska96

čo tak nevešať tvoj sexuálny život na ich nos? Si dospelá žena, nie tínedžerka

@sisska96 oni absolútne nevedia čo ja robím alebo nerobím v spálni. Milujem tieto pasívno agresívne reakcie.. nikde som nenapísala že sa otvorene bavíme o sexe.. len že mám z nich blok od mala skrz to čo mi vsugerovali, ja mám celkovo problém mať sex s niekym prvýkrát sex, pretože sa bojím že ma nechá a že mu šlo len o to a to si myslím že tiež pramení z domu, lebo stále som počúvala ako chcú chlapi od žien len sex.. a využívajú ich na to.. pani múdra 🙂

Strana
z3