Žiadajú vaši partneri análny styk?
Ahojte zienky. Chcem sa spytat. Aj vasi muzi manzelia
iod vas chcu do *zakazanej zony*? A ak ano povolujete im to? Odo mna to manzel ocakava a normalne vyzaduje. Je tym priam posadnuty. Niekedy mu to povolim ale. Celkovo je to akoby druh fetisu alebo coho. Na zahranicnych forach vsak zienky spokojne robia. Neviem. My sme na sk dake konzervy alebo. Aj mne stale muz hovori, ze som konzerva a ze kazdy to dnes praktikuje. Ze nech nie som stara skola.
anonymne diskutujme spookojne.
minenkaa to robí!!!!!!
Nie manžel nejde ale ja chcem aby išiel
Každá ktorá chce mať problém s konečníkom, nech si to v kĺude praktizuje. A tie ťažkosti, možu prísť aj po rokoch.
@anonym_autor áno, odo mňa to partnerky vyžadujú.. a ja im to samozrejme plním. Análny orgazmus je absolútne najlepší.
Ukáž mu že nie si konzerva, nasaď pripinák a aj ty jeho. 😅 veď to robí každý tak nech nieje stará škola
My to mávame opačne strap-onom.
to je tvoja osobna vec ako to doma praktizujete a myslim si, ze nazor ostatnych je irelevantny. temu rozoberal aj radim uzel. skus pohladat na nete.
Ja neviem, čo majú chlapi furt s tým análom. Veď nech si to sami skúsia na sebe, či sa im to bude páčiť. Mne je to nepríjemné, jediné čo mi je v tejto oblasti príjemné je, keď sa dobre vykakám a poprdkám si 😂
Aké vyžaduje?A ty od neho čo vyžaduješ v sexe?Tipujem, že serie na Teba a Tvoje potešenie. K análu-všetko, či robia 2 ľudia dobrovoľne a páči sa im to, je normálne. Nechápem, čo riešite toľko anál- niekto má rád, niekto nie a je to všetko ok. Mňa by skôr trápilo, že muž odo mňa vyžaduje niečo, s čím nie som stotožnená a serie na moje potreby.
Každá ktorá chce mať problém s konečníkom, nech si to v kĺude praktizuje. A tie ťažkosti, možu prísť aj po rokoch.
@anna777115 neprišli, ani po vyše 30 rokoch, môžeš byť kľudná, treba dodržiavať hygienu a nemať pri sebe bula, čo nevie čo a ako
@anonym_autor v našom páre to chcem častejšie ja ako muž, ak sa to tebe nepáči, nenúť sa do toho, aby muž pochopil, skús mu navrhnúť, nech si to vyskúša s vibrátorom väčších rozmerov, či nebude on konzerva. Len je riziko, že by sa mu to mohlo zapáčiť. Nikdy ale nerob to, čo ti nie je príjemné, nespôsobuje ti radosť a rozkoš
@anna777115 ake problemy s konecnikom.? Ved parter je nezny ku mne a samozrejme olejujeme.
@anna777115 neprišli, ani po vyše 30 rokoch, môžeš byť kľudná, treba dodržiavať hygienu a nemať pri sebe bula, čo nevie čo a ako
@anonym_autor v našom páre to chcem častejšie ja ako muž, ak sa to tebe nepáči, nenúť sa do toho, aby muž pochopil, skús mu navrhnúť, nech si to vyskúša s vibrátorom väčších rozmerov, či nebude on konzerva. Len je riziko, že by sa mu to mohlo zapáčiť. Nikdy ale nerob to, čo ti nie je príjemné, nespôsobuje ti radosť a rozkoš
@anonym_3acb6c ja by som chcela vyskusat strap on ale on nechce
Aké vyžaduje?A ty od neho čo vyžaduješ v sexe?Tipujem, že serie na Teba a Tvoje potešenie. K análu-všetko, či robia 2 ľudia dobrovoľne a páči sa im to, je normálne. Nechápem, čo riešite toľko anál- niekto má rád, niekto nie a je to všetko ok. Mňa by skôr trápilo, že muž odo mňa vyžaduje niečo, s čím nie som stotožnená a serie na moje potreby.
@enmery akoze ved ja to fajn. Len stale ze chcem do zadocku a take povol mi a ked visim aky je zhavy z toho tak.. Mu povolim aj tak to trva dve minutky unho ma to obsesiu. Alebo mu staci iba zkraja a uz je hned hotovy len to citit potrebuje a uz to je vybavene
My to mávame opačne strap-onom.
@anonym_5deb0f suorr moja fantazia
🤭 hneď pod touto témou mám kolonoskopiu 😁. To je nejaká AI,čo toto vymýšľa,či ako? 😆
@zuzanita1609 nie. Trma realna. Nie ai
Ukáž mu že nie si konzerva, nasaď pripinák a aj ty jeho. 😅 veď to robí každý tak nech nieje stará škola
@anonym_447817 dobreee
@anonym_autor áno, odo mňa to partnerky vyžadujú.. a ja im to samozrejme plním. Análny orgazmus je absolútne najlepší.
@morpheuss zeny to vyzaduju? To vazne? Dobrre baby...
@zuzanita1609 nie. Trma realna. Nie ai
@anonym_autor Radšej knihu žena,teda ak si vôbec žena 🤭😁
@anonym_autor Radšej knihu žena,teda ak si vôbec žena 🤭😁
@zuzanita1609 ano zena som preco?
@anonym_5deb0f suorr moja fantazia
@anonym_autor prečo len fantazia? však realizuj
@anonym_autor ty uchylak teda
...troll napchaj starému dilda do riti aj tým olejcekom obaja si dajte
minenkaa to robí!!!!!!
@anonym_2e9445 nerobím 😉
@anonym_autor áno, sú ženy, čo anál milujú viac ako klasický sex...
@morpheuss Nedristaj uz tolko ty si zastrceny v kazdej ,takejto tene,co?
@zuzanita1609 ano zena som preco?
@anonym_autor No kludne mozes casom byt tak inkotinentna,predsa je to zvierac a ten takymto drenim nasilu povoli ,az povoli tak ze neudrzis stolicu a olejcek ti v tom nepomoze.A to je blud ze tobi to kazda alebo kazda to vyzadjuje.To tak mozno vyskusa vatsina raz za zivot ale nevravia sa k tomu,ved tam nemas nic coby zenu vzrusovalo,jedine chlapa.
@anonym_autor ja som môjho hneď poslala nech si na to nájde nejakého buzeranta a môžu si ho strkať navzájom. Hovoril že jeho bývalá mu to občas dovolila keď bola opitá ale našťastie je normálny, nie úchyl s úchylkami takže mu to stačilo pár krát v živote vyskúšať a normálny sex ho baví viac.
Ja som to "naučila" svojho manžela. Predo mnou to nikdy neskúšal, ja som ho občas s ex partnermi mávala, takže mne sa táto praktika páči a manželovi sa zapáčila tiež. Mávame ho 1-2x do mesiaca, je dôležité si určiť hranice. Nebavilo by ma mať anál viackrát než klasický sex, aj keď ma vzrušuje, ale beriem to len ako okorenenie.
Nie, nikdy. Nepotrebujem mať zdravotne problémy spôsobené tým že mi nie je rady…
@anonym_autor je to o vzájomnej dohode nie o robeni veci čo jeden z partnerov nechce. Ak to nemáš rada a on to vyžaduje je to čisto sebec.

🤭 hneď pod touto témou mám kolonoskopiu 😁. To je nejaká AI,čo toto vymýšľa,či ako? 😆