Žiadna vášeň a ani neha vo vzťahu
Ahojte žienky mám taký mindrak.. Mám 30r a priateľ 45 a sme spolu čochvíľa 3 roky..A popravde necítim v našom sexe ani vášeň ani nehu atď... Proste tá istá poloha (ja na ňom) a on nevládny, najradšej by chcel len aby som stále makala len ja na ňom.. Máme spolu aj 7 mesačného syna a popravde už má aj omrzelo s ním spať...A keď sa tak zamyslím tak nepamätám si že by sme aj v našich začiatkoch ,,milovali" Myslím si že to milovanie inicioval iba z jednou ženou a to s jeho ex s ktorou bol vyše 20 r. A po nej mal tiež vzťah ktorý bol krátkodobý a tam bol čisto len pudovy sex a čo sa týka mňa to vidím aj u mňa 🙂 Asi to na dlho nevidím.. Už som mu aj navrhla že ak spolu môžme byť tak aj z povinnosti pretože ja som tak už žila zo svojím ex s ktorým mám tiež 14 r. syna
PS: Potrebovala som to len dostať zo seba 🙂
Máš 30 r a tvoj syn 14r?
@fleur1111
31 r. Omyl 🙂 14 bude bude mať čoskoro
@elizabet173 Môj život je jedná veľká sračka... Zakaždým spravím chybu aj vo výbere partnera čo ti mám na to povedať...😏 Dosť často sa za to nenávidím
to sa stáva, že stúpiš vedľa a to opakovane, ale na čo máš s každým dieťa? Potom za tvoj zlý výber trpíš nie len ty ale aj tie deti
Ak to od začiatku nebolo nič moc, tak prečo si si s ním spravila dieťa? Čo si čakala od takého vzťahu? Teraz je už neskoro riešiť vás sexuálny život, kt podľa tvojich slov nikdy nebol ok, prvorade sú deti. Píšeš, ze s ním chceš byt len z povinnosti, ale zároveň “to nevidíš nadlho”. Celkom nerozumiem tvojim myšlienkam.
Fuuha... Neskoro ti spadli ruzove okuliare z oci. Evidentne si partner zvykol na "polohu lenivca". Pre muzov vzrusujuca, lebo sa mozu pozerat na zenu. Tazko sudit, aky aktivny bol v predchadzajucich vztahoch, ale skor myslim, ze bol pohodlny.
Treba ho zobudit, vyprovokovat k cinu, ale ty musis mat filipa. Sama vies, co ho dokaze uplne doviest do tranzu.
No lepsie to uz podla mna nebude. Sama vidis, ze si nevybrala najlepsieho partnera k tebe. Ak sama uzivis 14 rocneho aj babo, tak ho pobal a adios, ak nie, asi budes musiet este chvilu na nom makat ty..🤦♀️
Inak odkial vies, aky sex mal s byvalymi?? Ani by ma nenapadlo sa na nieco take muza pytat.
Ach boze, chudence deti☹️

sorry, ale je úžasné, že to riešiš po troch rokoch, keď už máte spolu dieťa ☹ No tak si to zo seba dostala, je fajn, že sa ti uľavilo