Znamená pozvanie na byt sex?
Mam 20 a stretla som sa s 26r muzom, s ktorym som sa spoznala cez internet. Na nete aj prvom stretnuti posobil slusne, vsetko bolo v poriadku. Po stretnuti ma vsak pozval na dalsikrat k nemu na byt, vraj spravit si pekny vecer a pozerat na hviezdy. Vie, ze som nikdy nikoho nemala, aj som sa zdrahala kladnej odpovede, tak ma presviedcal, ze nema nic ine za lubom, ale aj tak - co myslite? Ked po prvom stretnuti pozve muz zenu k sebe na byt, ocakava od toho (len/aj) sex?
či to znamená sex? no možno nie, ale smeruje to k tomu...😉
pred pár rokmi som bola sama doma, a veľmi dobrý kamarát mi prišiel doniesť doklady. Ja vydatá , on ženatý. pozvala som ho ďálej, ale hneď som dodala že mu NIČ neurobím.... myslím že sa mu uľavilo...😀😝
Ano, ocakava a nadeja sa.. ak to nechces, radsej by som k nemu nechodila.. je to cudzi clovek, raz ste sa videli, nepoznas ho.. na prvom stretnuti predsa nebude neslusny..
K nemu na byt ešte netreba ísť, až keď ho budeš lepšie poznať, nedávno som čítala ako končili návštevy u jedného českého politika (s takými černošskými črtami) , tie návštevy sa ho nakoniec rozhodli zažalovať.
Ja by som na byt k nemu nesla skrz to ze by som sa bala ze chce sex, ale skrz to ze by som sa bala ist k nemu celkovo ked neviem co od toho cakat a neviem co je zac a coho je schopny
V prvom rade, najprv sa spoznajte, skamaradte - ja osobne by som sa bala cudzieho chlapa a byt s nim takto sama. Predsa len ho osobne nepoznas, nic o nom nevies, je to velmi riskantne, nevies, ci ti nejako neublizi.
Nemá zbierku motýľov tak ťa láka na nočnú oblohu? A ako chce z bytu pozerať na hviezdy 😁
Nie, nechod. Navrhni stretnutie opat niekde vonku a ak bude naliehat, zacne byt oduty a neprijemny, tak sa ti otvoria karty a najlepsie sa ti odokryje, aky je v skutocnosti charakter. Je to super moznost, ako ho trochu poodhalit ako osobnost. "Pozerat hviezdy" znie trochu vtipne, obzvlast v tomto nekonecne zamracenom pocasi 😀.
Nesla by som. Z mojich skusenosti, vzdy ked ma chlap pozval k sebe ocakaval, ze dojde k sexu.
A boli doby, ked som bola este mlada, naivna a sprosta, chlapik na prvom rande navrhol "mozme sa zastavit u mna na kavu, kym pojdeme do...". A ja blba, o.k., dajme kavu. A potom sme si museli vydiskutovat nedorozumenie a trapnost chvile pochovala cele rande.
Ak by sa má toto opýtala moja dcéra odpovedala by som jej, že nie je vhodné ísť na byt k chlapovi ktorého nepozná a videla ho len raz. Po jednom ráže nemôže vedieť aký je a čo náhodou nemá nekalé úmysly. Predsa len ak nebýva na najvyššom poschodí najvyššieho činžiaka v okolí alebo nemá poloprofesionalny ďalekohľad na pozorovanie hviezd tak to zaváňa skôr tým sexom. Ešte aby si to náhodou nenatacal prípadne aby si nepozval ďalších kamarátov na žúrku s pannou....
Áno, isto chce sex.
povedz mu, že máš radšej letnú hviezdnu oblohu, nie zimnú 😎, Určite by som nešla na byt k mužovi, s ktorým som sa stretla raz a keby na mňa naliehal, tak by som sa s ním nestretla už vôbec. Príde mi zvláštne, že si mu vešala na nos, že si ešte nikoho nemala a príde mi zvláštne, že ťa ťahá k sebe po tak krátkej dobe, sexom to zaváňa na 99,9 %
Keby nemal chlpate myslienky, netlacil by na teba aby si stravila vecer v jeho byte. Tipnem si aky to bude mat priebeh, bude slusny, ponukne ti nieco na pitie, najlepsie alkohol aby si sa uvolnila a bola povolnejsia, pusti film alebo hudbu, zacne hadzat komplimenty a nenapadne sa na teba tisnut... Nakoniec budes este ty ta zla ze ho odmietnes nadrzaneho...To ze si sa zdrahala ist k nemu, pre nho nemusi znamenat ze sex ozaj neprichadza v uvahu.. Ved to mas ako ten vtip, ze co si mysli sliepka ked ju nahana kohut " dam si este jedno koliecko okolo dvora, aby si nemyslel ze som kur*a"... Ked k nemu pojdes, bude v to urcite dufat, das mu tym nadej. Ak nechces sex tak k nemu nechod.
@elizabet173 nemusi ist iba o sex... moze sa z neho vyklut vselijaky psychopat, dokonca aj vrah...
FAKE TEMA 🙈 z bytu na hviezdy? lepsie si nevymyslela? a vlastne ani netreba, baby radia ako naozaj... 🙈
Keby s tebou chcel len pokecat tak ta zavolá na prechádzku, ked je nadržaný a chce IP tak na byt. Uplne ľahká rovnica, dievča hlavu hore a odmietni.
Pozvanie do bytu, v tomto pripade, znamena sex. Neisla by som, nepoznate sa. Na hviezdy moze lakat 10 zien a vzdy sa nejaka najde, co suhlasi.
Ano, v tomto pripade urcite 26r muz nie je male dieta ktore by bavilo pozerat na oblohu 😂🙏🏻 len keby ti to povedal priamo tak je mu jasne zeby sì ho odmietla
@zmrzlinka2021 to je fakt, ja sa tiež niekedy zamýšľam nad sprostosťou žien, ktoré boli v nejakom byte väznené nadrogované, že na kieho čerta s neznámym človekom niekam liezli.
@elizabet173 heh, teraz pocuvam taky podcast "vrazebne psyche" 😀 a velmi vela vrazd u tych masovych vrahov bolo prave takehoto charakteru, ze spoznali kocku, par stretnuti a sup na byt a tam ju opili, znasilnili a nakoniec rozstvrtili
Je to dosť pravdepodobné, na druhej strane kaviarne
kina sú zavreté, je zima... no ak sa ty na sex s nim ešte necítiš, zvolila by som radšej prechadzku
Nesla by som ,ved si ho videla iba raz. Je to cudzí chlap. Určite je jeho umyslom sex. Nechoď.
Áno, očakáva určite sex. 99% chlapov ktorí ťa pozvú domov, očakáva sex.
Naozaj by ste mali zájsť ku psychológovi. Tam si môžete vymýšľať a rozprávať, je za to platený. Tu sledovať rozčuľujúcich sa ľudí je úchylné. Ak zbierate názory pre nejakú prácu do školy, rovno to napíšte. No mám dojem, že vás iba náramne baví vymýšľať si a zabávať sa na tom, ako sa ľudia pohoršujú. Ste trápna.
Ano, jeho pozvanie na byt znamena sex.
Raz ma takto zavolal jeden kamarat k nemu na vikend, byva mimo mesto. Otazky typu kde budem spat nebolo treba, vedela som co jeho pozvanie znamena a on vedel co moj suhlas s navstevou znamena.
Pokial sa na to necitis a je ti sympaticky tak sa nadalej stretavajte na neutralnej pode. Ak si setris panenstvo na svadobnu noc alebo dokym sa nebudes zdrahat ist "na vec" tak to je na tebe. On teda vie ze si panna a tak snad to dokaze respektovat.
Zeny co pisete, ze ist za niekym koho nepozna sa nerobi... Asi ste nikdy nezazili sex na jednu noc, ci vybit klin klinom...ale vedzte, ze tonemusi byt zivot ohtozujuce take pozvanie. Zalezi co obe strany chcu
Navrhni mu rande v planetáriu ... keď už chce pozorovať hviezdy, tak poriadne 😀
Ano znamena. Nemam uz 20, no napriek tomu by som k neznamemu chlapovi na druhe stretnutie domov nesla. Ze pozorovat hviezdy. Debil aspon to mohol zabalit do filmu 🤦
Nejde tu o to ci chce alebo nechce sex!Tu ide o to ze je to cudzi muz o ktorom v skutocnosti nic nevies.V ziadnom pripade k nemu nechod na byt.Moze to byt v horsom pripade nebezpecne.
@evaachesa 😅👍

Ja by som odmietla, ešte pri skoro, keďže si nikoho nemala tak si ešte panna?.. O to by som už vôbec nešla, vermi, spravíme si pekný večer vždy je len sex inak to nevnímam. A na druhé stretnutie ich k cudziemu mužovi by som sa bala